Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    burdada sana kırgınlığımı yazacak kadarda samimiyim ,oturup çay içecek kadarda.
    evet grup sürüşü diye kurallarımız var. buna uyulmasında bende hem fikirim.
    ama nekadar uygun ve sağlıklı orası ayrı...
    benim kafama takılan şu; ben sadece ali abinin motorunu görünce durdum.önümdekiler görmedi erende onları çağırmaya gitmişti. ben oranın girşinin paralı olduğunu o an öğrendim. ciks bize ali abi yer ayırtmış demedimi? bende sana söyledim ve sen bana nasıl bir tavır aldığını 2 dakikalığına bi düşün!!! bende o parayı vermek istemem dedim ama ereni bekleyelim dedim. sen taktın arkana gurbu gittin. ben denize baka kaldım. yaptığım yanlış birşey değildi. masaya oturmadan da sana bunu söyledim.
    evet bende taşucundan önce çıktım. çünki grup sürüşünü beceremiyoruz.sadece hız olayı değil sollamalarımız hepten hatalı. dün 2 kere yine hata yapıldı ve geçen sefer erdemlide kamyonun altında kalacaktım!!!
    seninde başkan olmanı ençok isteyenlerden birisiydim.çünki bu görevi yerine getireceğine dahir tek bir tereddütüm yoktu. ama son olan olay beni hayal kırıklığına uğrattı.
    uyulması gereken kurallar olduğu kadar fikirlere saygıda olmalı...
    bugün yarın nezaman istersen tribuda masada olucam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    art-niyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı
    burdada sana kırgınlığımı yazacak kadarda samimiyim ,oturup çay içecek kadarda.
    evet grup sürüşü diye kurallarımız var. buna uyulmasında bende hem fikirim.
    ama nekadar uygun ve sağlıklı orası ayrı...
    benim kafama takılan şu; ben sadece ali abinin motorunu görünce durdum.önümdekiler görmedi erende onları çağırmaya gitmişti. ben oranın girşinin paralı olduğunu o an öğrendim. ciks bize ali abi yer ayırtmış demedimi? bende sana söyledim ve sen bana nasıl bir tavır aldığını 2 dakikalığına bi düşün!!! bende o parayı vermek istemem dedim ama ereni bekleyelim dedim. sen taktın arkana gurbu gittin. ben denize baka kaldım. yaptığım yanlış birşey değildi. masaya oturmadan da sana bunu söyledim.
    evet bende taşucundan önce çıktım. çünki grup sürüşünü beceremiyoruz.sadece hız olayı değil sollamalarımız hepten hatalı. dün 2 kere yine hata yapıldı ve geçen sefer erdemlide kamyonun altında kalacaktım!!!
    seninde başkan olmanı ençok isteyenlerden birisiydim.çünki bu görevi yerine getireceğine dahir tek bir tereddütüm yoktu. ama son olan olay beni hayal kırıklığına uğrattı.
    uyulması gereken kurallar olduğu kadar fikirlere saygıda olmalı...
    bugün yarın nezaman istersen tribuda masada olucam

grup kurallarının sağlıksız olduunu iddia eden varsa çıksın karşıma, 15 motor o yolda 80 le gidemez kardes,bilen var bilmeyen var,kalabalığı var,tecrübelisi var korkağı var delisi var kaldıki karayollarının belirlediği hızsınırı 70km bu hızı da kimse oturup keyfi olarak almıyor türkiyedeki yol şartları trafik araçlar vs gözönünde bulunduruluyorç.. otoban dersen o ayrı ozamanda bizim motorların güvenliği sökonusu.sonucta ortalama bi hız belirledik ,liderimizde gayet başarılıydı ki kendisi de hız delisi birisi olmasına rağmen "grup sürüşünün bilincinde" o motor bnde olsa 70 le gitceksin deseler sıkılırdım....kaldı ki 9 gezinin 9undada kaza atlatan sen varsın kaan cım ,allahtan sapasağlamsın..gerektiğinde zaten sollamalarda falan hızlanıyoruz.

ya ben herşeyi geçtim bunu toplantıda neden söylemezsiniz ki... gündem konusu olarak neden sunmazsınız ki...her aldıımız karardan sonra 10 kere anlaştıkmı diye soran ben değilmiyim...

eren seni bekledimi beni bekledimi ,basıp gitti adamlar son buluşma noktasında görüşürüz dedik... millet grup sürüşü için gelmemiş ki kendilerince gezip arada bi bize takılıyolar bizde 2 kişinin peşinden...!!!! olmaz böyle şey.Eren beni neden çağırıyor ki kim aldı orada oturma kararını kimlere danısıpda aldı.ali abi bizim için neden yer ayırtıyor,hayatımda daha yüzünü görmediğim birisi. motorun üzerinde mi söylenir bu önceden konusulmamıs bişey.

tüm dünyanın belirlediği standartlardan fazlasını biliyorum diyen varsa çıksın sürsün motorunu,grup sürüşü yüzünden ne bir tehlike atlattım ben şimdiye kadar nede baska bişey 2 ay önce motor sürmeyi öğrenen adamlarla elbetteki tehlikeler olacak ama daha dur bu henüz 2. gezi. grup sürüşü kararından sonra...

ya daha fazla yazmak istemiyorum karar alırken nerdeydi bu itiraz edenler, tehlikeden bahsedenler,grup kararlarına uymayan kişi zaten ben bu grupdan değilim diyerek çıkar sorunda kalmaz. o kalabalıkda sollama yapabilmek bile mucize,trafikde gidiyosun olacaktır sorun.. ama bunun çözümü 2 adamı dağın basında bırakıp gitmek değil ,hiç bi kitap yazmaz bunu.kaldı ki bnm özellikle yalnız kalmamam gerekiyor özel sorunumu biliyor bikaçkişi sen dahil.motosiklet bahane demiştik maksat birliktelik.kimden kaçıyosunuz siz bi düşünün...senn istediğn kadar en az başklarıda istemiş ve yeni katılacak olanlarda istiyor başkanlığımı , tabiki ilk buluşmadan bugüne grupda var olan ben istek üzerine devam ediyorum

dost yolda belli olurmuş,,,

ya herneyse işte akşama doğru falan beraber konusuruz yüzyüze....ben haber ederim sana...

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    Şİmdİ BaŞkanim Dedİkodu Yapip Orada Oturup Kendİ Kararlarini Aldi Erken Kalktilar Dİye Bİr CÜmle Varkİ Kİmlere GİttİĞİnİ İyİ Bİİlİyorum Şunu SÖylemek İstİyorum Ben En Arkadan Geldİm GelebİldİĞİm Yere Kadar Bazi Yerlerde Durumumu Da İfade Ettİm Bİze Sonradan Katilipta Uyarida BulunduĞum Ve Alper Bak Şu Şu KİŞİler Tehlİkelİ SÜrÜyor DedİĞİm Halde Erdemlİyİ GeÇene Kadar Ayni Ayni Ayni Dururken 3 Gurupmu Durulur SÖyle Alper Sen GÖrmedİnmİ Gİderken 3 Gurupmu Gİdİlİr Ayni Şerİtte 3 Motorun Ne İŞİ Var YokuŞ AŞŞaĞi İniyon ÖnÜn BoŞ Motoru Nİye BaĞirtiyon Sik Debrİyaji İn Ya Benİm Motordan Yanik Kokusu Gelmeye BaŞladi Ben O Masada DÜŞÜncelİ Tek Otururken Hem Bunlar Hemde O Motordan Gelen Koku Moralİmİ Bozdu Çok KÖtÜ Bİr Yanik Kokusu Gİderken Gelmeye BaŞladi Önemsemedİm DÖnerken ÇoĞaldi Ben Zengİn Bİrİ Deİlİm 500 Tl Para Kazanacam Dİye Okadar Adamin AĞiz Kokusunu Çekİyorum Kİmseyİ Kirmak İstemİyor Hepİnİze Saygim Var KÖtÜ İnsanlar Deİlsİnİz Kaana Yer Konusundada Katiliyorum Motorumuda Satmaya Karar Verdİm Kross İsteyen ArkadaŞlar Varsa GÖrÜŞebİlİrİz 2.500 Pazarlik Var Ama İnanin GÖzÜm Gİbİ Bakiyordum Benİ Taniyan ArkadaŞlar Bİlİrler İlerde Belkİ Daha GÜzel Bİr Motor Alabİlİrİm Sİzler Gene ArkadaŞimsiniz Herzaman İÇİNDE DOSTUMUZSUNUZ KIRGINLIK BOZULMACA YOK SAYGI SEVGİ ÇERÇEVESİNDE GENE ARKADAŞIZ HOŞÇAKALIN

Motosikleti
    250 mct
    şimdi ben yazıcam sen yine yazıcan..... olmayacak.
    akşam için varım ama 9 geç olur daha erken olursa iyi olur. yarın iş günü

hoşcakal nezih...sen grup sürüşü konusunda gerekeni yaptın bu konuda diyeceğim bişey yok en arkadayım dedin en arkada kaldın sollamadın,tehlike yaratmadın farkındayım teşekkürler..

bana kalırsa motorunu satma motorlarımız sonucta kağıttan değil, 40km de bir mola verilen sürüşte 70le gidince yanmaz hiçbir motor ha yanıyosa zatn direk sat.

benim mtotosikletimde ,canımda ,diğer arkadaşlarımın canıda motosikletide paha biçilemeyecek kadar değerli.
    Sözkonusu kişi Boaç sanırım. Bizim grup kurallarını bilmeden geziye dahil ettik bence önce bi tanımalıydık sürüşünü..ve biliyosun boaç ı tanımama rağmen daha önce grupda kimseye sesimi yükseltmediğim kadar yükselttim ....kask dahi takdıramadım ki 1 gece önce gelemeyeceğini söylemişti geziye.
    ya herneyse bunlar fasafiso evet dost kalırız ayrı konuda

,çoook fazlasıyla sağlam dosta, çok az kişiye nasip olacak kadar sahibim, sizlerde sağolun...biliyorum ki o dağın basında bırakıp gitmek dostluğa sığmaz böyle dostluk olmaz...ha belki gaza gelme durumu olmasa sende gitmezdin biliyorum... kendimi düşünüyorum da boğazını sıktığım adamı bile bırakmayı aklımdan gecirmezdim ben... seçimlerinizdir kararlarınızdır eywallah derim.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    şu aşağdaki yazılarda sitedeki grup sürüşü başlıklı yazıdan.

"Unutmayın, herkes hızlı gidemeyebilir, ama herkes yavaş gidebilir"

üç kişi yanyana gitmeye çalışan herkimse diyecek bi lafım yok gördüğüm herkesi gerektiğinde kendimi tehlikeye atarak yavaşlayarak yada hızlanarak uyarmaya çalıştım..

"her motorcu öndeki ve arkadakiyle mesafesini korumak zorundadır. Eğer arkadakinin sizden uzaklaştığını görürseniz hızınızı azaltmalısınız. Sizi gören bir öndeki de hızını azaltır ve öncüye kadar böyle devam eder. Eğer arkaya bakmaz da sadece öndekiyle mesafeyi koruyayım derseniz grupta kopmalar oluşur."

"grup sürüşü disiplin ve deneyim isteyen bir sürüş şeklidir her kullanıcı katı kurallara harfiyen uymazsa kaza riski çok büyük olur"

"ve ayrıca, geziye katılacak insanlar kuralları baştan kabul edip, kesinlikle karşı çıkmayacağını (istisnalar kaideyi bozmaz) kabul etmelidir"

Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı
    şimdi ben yazıcam sen yine yazıcan..... olmayacak.
    akşam için varım ama 9 geç olur daha erken olursa iyi olur. yarın iş günü

doğrusun ...hemen bu akşama gelemeyecek kişiler var hatta haberi olmayanla başka zaman yapalımmı yarın yada haftaiçi başka gün hem düşünme sakinleşme fırsatı olur...yine haberleşiriz...ok?

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    arkadaşlar başkanımıza hak veriyorum.. herkes çok erken kalktı.. keşke brz daha oturablseydk.. tamam kalkanlar içerisinde bende wardım ama biliyosunuz artçm wardı ve onu bırakmam gerekiyodu.. ve diger grup sürüşü konusundada başkanmz önceden yazdı siteye.. ortalama hızımız molalarımız şunlardır diye.. ki bunu pazar sabaha toplantığmzdada konuştuk.. hıza ve molalara itirazı olanlar orada konuşabilirdi.. ve bn şunu anlamadm..?_? nedn iki grup gittik?_? bi yerleri gezeceksek toplantıda söyleyin hep beraber gidelim.. ben geri dönrken çoğunlukta tek geldim.. ve şunun farkına vardım ki tek gitmek hem tehlikeli hemde geregnden hızlı gittigmz için ekonomik olarak zararlı..
    CBR 600F Honda,

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    kaan fikrini yazmışsın ama o günkü konuşmaların çok dengesizdi kalbini kırmamak için kendimi zor tuttum bunuda çekip gitmemden anlamışsınızdır neyse sorun değil ya sağlık olsun üyeleriniz ve hayranınız bol olsun mersin mt hoşçakalın
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

once omer sonra alper cekıldı yada onlar oyle ıstıyor bundan sonra ama su konuda sana katılıyorum ALPER
    bu zıkımı aldık suruyoruz ama tek basımıza surmenın bı tadını ben alamıyorum ben herkesın bıraz daha anlayoslı olmasını ıstıyorum yaaa anlayın ıste

ömer senınle konustuk sanıyordum sen ınsanların sınırlarını gercekten cok zorluyorsun bence sen o konuyu hıc acma senınle konustuklarımızı bıdaha dusun herkes senın susmanı ıstıyorken sen dahada azıyorsun zaten moralım bozu sen bı msn yı ac

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    msn ye giremiyorum şifremi hatırlamıyorum adım çıkmış dokuza inmez sekize hesabı ben kararımı kesin verdim ben sınır mınır zorlamıyorum sende aynı düşüncedeysen buyur baba seninde yolun açık olsun ben sana tekmi gezelim diyorum işte gurubun allah allah damarıma basmayın benim sınırlarımı harbiden zorlamayın bırakın tatlı bi şekilde ayrıldık işte herkse bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum kendinize iyi bakın sizi seviyorum mersin mt

beni daha mersin mt tanımamış ben yerine göre öyleyim ve güler yüzlü olmam sürekli espri ve çene düşüklüğü bi takım bunalımdan uzaklaşmam için sen bilirsin mustafacım ve ben verdiğim bi kararı asla kadın gibi değiştirmem dönmem ben bi daha guruba neyse ya aman salla herşeyi dert edecek olsam erken yaşta ölürdüm zaten
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    arkadaşlar haddime düşer mi bilmiyorum ama, bende bir süre sonra sizlere katılmayı düşünen bir birey olarak, sanki bana çok karışıklık olmuş gibi geldi, bence biraz daha özverili olalım, sakin düşünüp sakin karar verelim...
    sevgiler, saygılar tüm mersin mt'ye....

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Mersin Tayfasına sevgiler selamlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

selamlar mete han....

Motosikleti
    250 mct
    Alıntı omerowen adlı üyeden alıntı
    kaan fikrini yazmışsın ama o günkü konuşmaların çok dengesizdi kalbini kırmamak için kendimi zor tuttum bunuda çekip gitmemden anlamışsınızdır neyse sorun değil ya sağlık olsun üyeleriniz ve hayranınız bol olsun mersin mt hoşçakalın
    ne dengesizliğinden bahsediyorsun sen? sus deriz susmazsın!!! dur deriz durmazsın!!! elbette sana karşı tepki koyucam çünki yettin artık. bide haklılık tribine yatma. senin ne olduğunu ben değil herkez biliyor!!! bizde şakayı seven kişileriz ama sen ayarını bilmeyen bir kişisin bunu farkına var artık....

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    selam arkadaşlar herkese günaydın başkan ve arkadaşlar ben bu gruba katılırken oh dedim değişik insanlar ufku geniş insanlar moral depolayacağım stresten uzak haftanın yorgunluğunu bir şekilde atacağım kişiler olarak görüyordum. kendi şahsım adına konuşuyorum benim motora felan ihtiyacım yoktu ancak haftanın yorgunluğunu atmak için birebir diye düşünüyordum hele motoru almadan önce bi araştırma yaptım siteye girdim allaaah dedim hemen alıp gruba katılmam lazım diye düşündüm ve de aynen öyle yaptım ilk iki hafta çok güzel hattabir ay ama sonra çatlamalar oluşmaya başladı kargaşa felan biraz sürüş derken kopmalar oldu geçen hafta yanlışlar hatalar arkdaşlar hep birlikte toplanalım acilen konuşalım burda(tarsus'ta)herkese bizi övüyorum harika grubuz çok güzel eğleniyoruz felan diye kesinlikle böyle bişeylerin olmaması lazım biraz cool olalım biraz geniş olalım biraz sakin olalım her hafta tarsustan kalkıp geliyorum neden? kafa dağıtayım diye ancak son hafta dağıtamadık gülelim gezelim eğlenelim herşey laylaylom değildir ama haftada 2 gün buluşuyoruz cuma ve pazar günleri cumaları ciddi klübü konuşuyoruz pazarlarıda eğlenmeye gidiyoruz arkadaşlar kendinimize gelelim bu bağı bu kadar kısa sürede koparmayalım bazı kurallar vardır ona uyalım gerekirse uyaralım saygı çerçevesinde keşke bu konuları buraya yansıtmasaydık hayırlısı hemen sirkelenin ve acil bi toplantı yapalım ben büyük bi ihtimalle bugün gelcem görüşelim hepinize saygılar sevgiler

GAZLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Uzun SÜredİr Motor SÜren Bİr İnsanim Asla Kİmsenİn Hayatini Rİske Sokmam Sİzİn Kurallarinizi Belkİ Tam Bİlmİyorum Ama Cok Disinda BİŞey Yaptigimi Zannetmİyorum!! Ben Eglenmeye Geldİm Yenİ İnsanlar Tanimaya Mutlu Olmaya!! Fakat Baskan Bana Haksiz Yere Bagramassin GÖrmedİĞİn Seylerle Kİmseyİ Yargilama Ve Ben Cocuk DeĞİlİm Bana Bİ Daha Bagirma !!! Sadece Aİlece Tanistigimiz İÇİn Sustum Ve Senİn Bunu İstemeyerek Yaptigini Yolun Sİtresİnden Sorumluluktan Oldugunu Dusunuyorum !!! Ayrica Benden ŞİkayetÇİ Olan Kİmse Bana Gelsİn SÖylesİn !!! Son BİŞey SÖylemek İstİyorum Baskana Bence Acemİlerİ Alma Bu Kadar Uzun Seyahatlere Yoksa Sİzİ Bİrbİrİnİze Sokar !!! DÖnÜŞte Herkes Daha Rahat Bİr Ortamda Geldİ Ve Ben YanliŞ BİŞey Yaptiysam SÖlesİnler Ve 100 Km Altina Hemen Hemen HİÇ DÜŞmedİm!!!!!!!!!!

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    arkadaşlar bu konu burada kapansın.. ve isteyen Mersin Mt ile kurallar ve saygı çerçevesinde takılsın istemeyenin yolu açık olsn..
    CBR 600F Honda,

GAZLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Genel Konusma Lafin Kİme İse SÖle !!!

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    lafım tek bir kişiye deil.. çünkü grupta çoğunluk hata yaptı...
    CBR 600F Honda,

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    bakın arkadaşlar olabilir biz gurup olarak belki başarısız olabiliriz ama kimse ne beni nede bir başkasını suçlamasın ki ben guruptan ayrılıyorum ayrılmasına ama ben sizinle gene arkadaşım sizlerle tanıştım dost oldum güldük kızdık eğlendik siz siteye biz buralara gidiyoruz dersiniz belli olmaz ben gelirim önemli olan sizleri görmektir çünki ben insanları az çok tanıyan insan sarrafı olmuş biriyim diyebilirim aramızda kötü biri yok hı belki kaprisli iarkadaşlar olabilir ama inanın hepiniz çok değerli insanlarsınız ben arabayla çıkarım aklımda olur netten sizin gittiğiniz yeri okurum yanınıza damlar selam veririm oturup çayımı içerim anlayan anladı alperin üstüne gitmeyin kim olsa belki başka bişekilde ama gene öyle davranırdı neyse sevgi ve saygılarla by

arkadaşlar kurallarımız bunlar , şimdiye kadar birçok seyi oturtduk biz daha da geliştirmek bizim elimizde.Ben , mersinli "kask kafalıların" daha da büyüyeceğine sonsuz inanıyorum, böyle şeyler olması normal ve tarafımdn beklenen bişeydi. 2 den fazla her biraraya gelen insanlar arasında olur bişekilde halledilir..bizimle beraber olmak isteyen uyar ve kalır, istemeyen uymaz ve gider bunu ben değil herkes söyledi.ben birdaha söylüyorum

Kimseye bağırmaya stres yapmaya gerilmeye maddi manevi yıpranmaya gelmiyorum ben ,kimsede gelmez zaten,yapılması gerekenler yapıldı sadece.

bu grupta bulunmanın amacı celal kardesin dediği gibi rahatlamak.biz bu şekilde şimdye kadar rahatladık rahatlamaya da devam edecez.İnsanları geren huzursuz eden bi insan olmadığımı düşünüyorum daha doğrusu izlenimler bu yöndeydi hep ki hala da öyle bu motor sevdamdan da önce böyleydi.

Yüreğimin kapısı da ardına kadar açık giren içinde ,çıkıp giden içinde.

boaç bu şartlar altında gruptan ayrılanlar oldu , olabildiğince sağduyulu davrandık karşılıklı ama buraya kadarmış dedik , ellerimizi sıktık...saolsun herkes ....

kendine bağırılmasını istemiyorsan gelmezsin birdaha olur biter..daha öncede oldu bizim aramızda çok daha ağır şeyler, belki ben taraf değildim 2 kişi arasındaydı ama nefarkeder olay bizimdi hepimizin doğrusu yada yanlışıydı ve hallettik ilk değilsin bu anlamda ama son olabilirsin, bu güzel.

daha önceleri yazdıklarım başkan adınaydı ama doğrudan "alper " olarak ismim geçtiği için cevap verdim. bundan sonra bu konuyu kapattım ben. söylenecekler söylendi daha fazla uzatmak gereksiz...

keyfimizi bozmayalım , bozdurmayalım , farlarımız açık rüzgarımız bol bedenimiz ve aklımız sağlam olsun .....

iyi sürüşler herkese.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler