resmini de ekledim arkadaşlar. zaten dersleri zayıf motor neyine???
akşama telefonlada katıla bilirsiniz çekilişe 0535 644 13 85
resmini de ekledim arkadaşlar. zaten dersleri zayıf motor neyine???
akşama telefonlada katıla bilirsiniz çekilişe 0535 644 13 85
akşama tribuyu bilmeyen varsa pc yi arasın çarşıdan beraber gelirsiniz...
veeee bomba geliyooo... isteyen msn smileysi olarak yapsın isteyen ..................
karşınızda kaan abi... nam-ı diger senkaan..
CBR 600F Honda,
canım grubum benim herkesi tüm mersin ve civardaki "kask kafalıları" bekliyoruz akşam gelmeyenlerin canı saolsun
benkaan adlı üyeden alıntı
orasını akşam başkanım sana özel olarak sölicek umarım..
CBR 600F Honda,
diger gezimiz hemn yarın.. yani pazar günü.. bugn akşam tribudayız... toplanma ve yarın nereye gideceğimize karar vereceğiz.. buyrun bekleriz...
CBR 600F Honda,
kerim dostum ben pazartesi sabah geri döncem konyayaPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
uzun süreli kalsam ben de gelirdim yanınıza. yaz uzun daha acelemiz yok bi daha geliriz tüm mersin mt ye sevgiler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
yes, welcome to Mersin MT GAZLA..
CBR 600F Honda,
mrb ben musthafa yeni katıldım.herkese slm
arkadaşlar şu cbr 125 i alii yanınıza damlarım işaallah bide bi sorum var ehliyetsiz gezmek sorun oluyomu mersinde?????
Mersinli arkadaşlar bugün bizi çok iyi karşıladınız çok teşekkürler.biz 25 motorla geldik gezdik ve geri döndük.ilgi ve alakanıza çok çok teşekkürler.sanırım biz böyle şeyleri kaldıramayız bidaha bizi beklemeyin eglenmenize biz olmadan devam edin.byyyy
davulcu sana özellikle çok teşekkürlerdavulcu adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Satilik Kanunİ Racer 200 Var Mersİnden
900 Km Temİz Makİna
Alakalisina Duyurulur...
2950 Ytl ...
arkadaşlar kararım kesindir ve kimse kararımımdan döndüremez üzülerek söylüyorum ben aranızdan ayrılıyorum çenemden çok şikayet var bende çenemi durduramıyacağıma göre ayrılmak en doğru karar boşuna oylama felan yapmayın bence içinizin rahat etmesi için ve huzur dolu seyahatlar geziler yapmanız için bu kararı almış bulunuyorum vatana millete hayırlı uğurlu olsun allaha emanet olun arkadaşlarım
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
kendi şahsi fikrimdir!!!
ömer herkezin bi sabrı vardır ve sen bu sınırı çok zorladın.daha öncede şaka ile karışık uyardım ama anlamamak için elinden geleni yaptın.elbette şakalaşmak ve gülmek güzel şey ama bi sınırı olmalı!!! ve hala sen ben çenemi durduramam diye biliyorsan sana diye bilecek hiç birşeyim kalmadı...
başkanım dünki yaşanan kırgınlığımı belirtmek zorundayım... eğerki grubuz diye biliyorsak, paylaşımlar için bir arada isek herkezin birbirine saygısı olmak zorunda. diğerlerini bekleyelim eren getirecek diyorum ama kimse kimseyi beklemek istemiyor!!! ortamı germek adına değil bu sözlerim ama kırgınım hemde çok...
benkaan adlı üyeden alıntı
kaan, burası bana kırgınlığını yazacak yer değil çayımı içersin konusuruz.
Bu gezide dokuzuncu buluşmanın başlığına bakarsanız grup sürüşü kurallarına uyulacaktır yazıyordu ...iyi bakın iyi okuyun.ha okumayı bilmiyorum gibi bişey sözkonusu olamaz...konusulduda bu.
uymayanlar bize katılmıyacak olduklarını özellikle belirttiler ve gittiler.
eywallah, 2 tane adamın peşinden 15 motoru tabiki koşturamazdım hız sınırımız bu, durma noktaları bu ,dedik. geziye çıkmadan önce konussaydınız söyleseydiniz anlardım.(2-3 kişinin keyfi nereye gitmek isterse oraya gidilecek diye)
Millet kendi basına grup adına ama grupla alaksız ,boğsakda bilmem nereye gitmiş giriş 7,5 ytl kendi kafalarına göre kim nasıl ister bnden planı bozmayı ve bukadar adamı hiç hesapda olmayan biyere götürmeyi.Kaldı ki para için bi sorunum yoktu benim, grupda veremeyecek olanlar olabilir diye 19 tane insanın insan gibi konusup karar aldığı yere gittik.
yine bu aynı 19 insan ben bir talepda dahi bulunmadan beni baskan seçti ve sen nedersn o olacak denildi kabul ettim sevinerek..ki buna rağmen olabildiğince sanırım daha fazlası imkansız eşit adil ve demokratik olmaya çalıstım... bnm işim gücüm mü yok geziden 1 gün önce arabama binip keşif yapacam ama seve seve de yaptım ...
hem gruba uymayacak.... hem grupla beraber olmak isteyecek, hem grupca alınan kararlara uyulmayacak sonra da birde beklenilmek isteyecek nedir bu ? arkadaşım 15 motorla beraber gelirsin ozaman yada gelmezsin basar gidersin ama tüm mersin grubunu ne karıştırırsın..grupda X nekadar değerliyse Y de okadar değerli bnm için..
2 tane adamı 120km uzakta sırf 2 kişinin keyfini yerine getirmedi diye bırakıp gitmek ne arkadaşlığa sığar ne motorculuğa ne çukurovalılığa ne de başka seye ...daha ağzımda lokma varken kalkıp "küsüp" gitmek nedemek ? düşmanın bile olsa görgü kuralı vardır.
benden korkmuyosunuz dimi? yemem abi ben kimseyi. orada dedikodu yapacağınıza,acelemiz var diye "kandırıkcılık oynayacağınıza" bnmle konussanız sorun hallolurdu... farklı bir plan yapılırdı ki zaten plan kendikendine kimseye bişey sormadan iş yapan arkadaşlarca yeterince dağıtılmıstı.sizden sonra çok eğlendik 1300 rakım a çıktık geri dönmek için belirli zamanımız yoktu ve az kişiydik..
keşke gitmeseydiniz
sizi petrolde mola vermiş görene kadarda aklım sizdeydi...
umarım sağsalim geldiniz...biz çağrı ile sağsalim geldik zaten en ufak bi sorundada yardım isteyebileceğimiz 10larca arkadaşlarımız vardı.
topluluk ve grup olarak haereket etme mantığını kavramış ,sorumluluk alabilen her arkadaşımla yarın akşam yada bu hafta içi başka birgün mekanımız Tribuda olağanüstü olarak toplantıya davet ediyorum. 21 civarı buluşmak üzere...konusuruz saat ve gün olayını..
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)