tamamdır ÇMSK ile irtibata gecelim ,fiyat alalım .ama bunu hemen yapalım
tamamdır ÇMSK ile irtibata gecelim ,fiyat alalım .ama bunu hemen yapalım
başkanım şu an cafedeyim eğer adanaya motorla gideceksen eşlik edebilirim kaancım geçmiş olsun gerçi az çnce yanımdaydın başkanım ne diyon arabayla gideceksen haber ver bari beklemiyim çünkü senin üniversiteyi merak ediyorum cebim şarjı bitti dükkana gidince şarj ederim beni bi yarım saat sonra ara motorla gidersek zevkli olur bence gelmek isteyenler varsa değişiklik olur cep:544 281 96 63 iş: 237 41 19 haber bekliyorum başkanım saygılar
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
mersin mt üyeleri nasıl gidiyor hayat?
kerim dostum ben de susanoğlundayım deniz güzelmiş buraların. sana bundan fazla yaklaşmam haberin olsun.
önder senin memleket fena değilmiş yav. yaz sonu görüşürüz buralarda belki
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arkadaşlar doktordan geliyorum. dünki doktorun abarttığı kadar kötü bi durum yokmuş. hatta bu riski taşıyan bi hastası varmış ve 4 yıldır kör falan olmamış. zaten o zararlı hücreler çok değilmiş. ama kan tahlili falan istedi. perşembe günü yine gidicem.
kendimi üzdüğüm gibi sizide üzdüm kusura bakmayın. korktum hemde çok ne yalan söyliim. göz bu hataya gelmez...
sizleri çok seviyorum saolun
kaanım geçmiş olsun kardeşim. sana dediğim gibi.. abartılacak bişi yok. tamam sen dr un gazına gelmişsin anlaşılan ama sen bunu kendine yaparsan etrafındaki insanlar senden daha çok üzülür ki üzüldü(kendi şahsıma) neyse ki sen şimdi rahatsın bizleride rahata erdirdin:D sen dr un dediklerini harfiyen uygula tedavi ilaç v.s. yarıda kesme gerisini takma kafana...
kaancım geçmiş olsun kardeş.bu arada güvencin msn warmı sende özelden bana gönder kardeş,selam ahmetcim bu arada
kardeş nasıl inanmicamki doktora. adam direk yüzüme dedi gözünü kaybedebilirsin diye... haklısın ama korkmamak elde değil göz bu...
saol muzaocum
kaan dostum geçmiş olsun hasatalığını yeni öğrendim.inşallah kötü bişi yoktur.
pazar gezi konusunda sizin bahsettiğiniz yer olabilir.elvan dı sanırım organizasyonu siz yapın biz size uyarız.benim cep 0532 234 77 44 yada netten haberleşiriz.kendinize iyi bakın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
ylmzzz, memleketimize hoşgeldin kardeş.. en kısa sürede ziyaretine gelirim.. yada gelirz bi şekilde..
senkaan abi içimizi rahatlattın çok şükür.. geçmiş olsn..
bu arada adanalı üstadlarımızı en güzel şekilde ağırlamak için yarın toplantıda hemn herkesin olması lazım.. iyi bir yere karar vermeliyiz..
CBR 600F Honda,
herkese selam arkadaşlar toplantı yeri için beni bilgilendirirseniz çok sevinirim net e pek takılamıyorum da sevgilerimle
eren abi sen madonun önüne gel bana çağrı yap.. ben seni alırım oradan..
CBR 600F Honda,
herkese merhaba yarın nerde buluşuyoruz ben şimdi rodaj olsun diye sahile indim tribu ya uğradım alperle çağrıdan bahsettim adam hatırladı yarınki randevu defterine baktı ama ismimiz yoktu iptal olmuş dedi nerde buluşuyoruz pc ona göre haber alalım müdür yardımcısı
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
arkadaşlar toplantı yerimiz daha öncedende belirttiğimiz gibi tribu. saat 19:30 20:00 arası değişmedi yani.
herkesi bekliyoruz.
yusuf abi çok teşekkür ederim.
akşam tribuda olucam. erenin yanına gidicem akşam üzeri. bi alarm taktırmalı artık.geç bile kaldık.akşam üzeri orda olurum.gelenide bekleriz
akşam geç kalmayın.. çekiliş war..
CBR 600F Honda,
ödül olarakta pc nin motoru kara kaçan var. adana-konya-antalya yakın ildeki bütün mt leri bekleriz...
abi sana ööremedik gitti bea.. kara kaçan deil.. Gara Şişmek..
CBR 600F Honda,
arkadaşlar akşam tribudayız ama değişiklik isterseniz söyleyin benimde önerim var aslında ....neyse ben yinede Tribu yu tarif edeyim....
arkadaşlar , pozcunun girişindeki AKBANK var ya (mesitliden gelirken sağda kuşimato nun girişinde) ordan kuşimatoya girin , hiç sağasola dönmeden devam edin yolun sonuna doğru sağ tarafta bi park göreceksiniz birde taksi durağı o kavşaktan sağa dönün yine hiç biyere sapmadan devam edin 40-50 mt sonra sağ tarafta tribu!
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)