aynı kızarıklık ve yanma gözlerimi fazla yordugumda yada rüzgarı fazla yedigmde oluyo.. ve günlerce dvm ediyo.. umarım sennkide basit bir problemdir..
aynı kızarıklık ve yanma gözlerimi fazla yordugumda yada rüzgarı fazla yedigmde oluyo.. ve günlerce dvm ediyo.. umarım sennkide basit bir problemdir..
CBR 600F Honda,
Kaancım boşuna takıyosun emin ol. Basit bir enfeksiyondur seninki. İstersen tanıdığım göz doktorları var yarın haberleşelim dostum. Sen sıkma canını. iyileşecektir , ilaclarını kullan , aksatma.Geçmişler olsun kardeşim...
çaarı hojaya aynen katılıyorum.. basit bir enfeksiyondur kesin.. bu kadar sorn yapmana gerek yok.. üzme kendini..
CBR 600F Honda,
enfeksyonu vücudum üretmiş. yani dışardan kapma falan değil. stresten kaynaklanıyormuş. sıkıntıları içime attığım içinmiş. ve iltaap kurumazsa gözümden olabilirmişim. bugün başka bir doktora daha gidicez. ciksin tanıdığıymış. umarım aynı şeyleri bu doktorda söylemez. damlaları kullanıyorum. ama birtanesi çok ama çok bulanık görmeme neden oluyo. şu öğlen bi olsada gitsem. sabırsızlanıyorum....
temennileriniz için çok teşekkürler
kaan iyileşene kadar mersin grubu olarak yastayız...iyi haberlerini bekliyoruz kaancım.yapabilceğimiz herşey için hazırız bliliyosun.
Arkadaşlar toplantı c.tesi Tribu da muhtemelen gezi olmaz pazar günü eksiklerimizde var en başta kaan.ama gelin, muhabbetimizi yapalım.bnm de gelememe ihtimalim var ama sorun değil Kerim var.
Ayrıca saat 19.30 da bugün okulda kep törenim var gelmek isteyen herkesi beklerim...
saol alper. hepinize çok teşekkür ederim.
şimdi ciksle görüştüm. saat 15:30 a randevu almış bana. yokmuş bişeyin falan diyo. doktor daha gözümü görmeden. ( canım benim moral vermek için )
hepinizi çok seviyorum... iyiki varsınız
umarım güzel haber veririm size
haberi 4 gözle iyi haberleri bekliyoruz abi.. tekrardan geçmiş olsn..
bu arada, arkadaşlar yarnki mekanı bilmeyen warsa 05356441385 bu numaradan bana ulaşabilrsiniz..
CBR 600F Honda,
celal gelemeyeceğini bildirdi, eğer kura çekeceksek ki çekeriz gelmeyenleri öne alalım
pc haber veririm merak etme. sizinde canınızı sıktım zaten
kura işini yarın mutlaka halletmeliyiz.. ama öne alma nasıl nasıl oluyo?_
CBR 600F Honda,
şöyle ki, zaten o anda orada olmayacağı için aklında bir şüphe kalmaması için tabi öne alma işi kuranın şekline göre değişir. isimleri yazıpmı çekeriz , yoksa rakamlar yazıpmı çekeriz,yada isimleri yazıp bir kişi sırayla çeker torbadan ilk çekilen sonuncu olur...vs...PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
bence herşey adil olsun;şöyle ki, bizi isimleri yazıp torbaya atalım bizden biri ya da başkası elini atsın birer birer çekip açsın. ilk cekilenin parası peşin odensin. 15 gun sonra da ikincinin. ama aksam sececegimiz sırayı biryere yazalım ki karışmasın. bir de odeme yapanlar için bir cizelge olusturulsun .Bu iş için zaten onceden iki arkadaş secmiştik.Kabul edenler, etmeyenler...
1) excell de hazırlanan çizelgede ,ödenenler nekadar ödendiği tarihi harcama yeri gibi ayrıntıları olan bi form hazırladım zaten formu ve kayıtları başkan tutuyor...
2)gruba sonradan katılan kurasız olarak en son sıraya yerleşecek, ve o zamana kadar kaçhafta çekiliş yapıldıysa o miktarda ücret verecek.
3)paralar toplanınca sorumluluğu ben alıyorum.Demokratik mantık, sorumluluk kimdeyse, yetkinin de onda olmasını gerektirir...Bu nedenle paralar toplandıktan sonra o haftaki toplanan paraya onayı,denetleme kurulunun izniyle başkan verir.
4)Benim olmadığım takdirde sorumluluk ve yetki yine denetleme kurulunun izniyle Kerim de.
5)Çekilişin amacı önce güvenlik ekipmanlarımızı tamamlamak,bu nedenle parayı kullanma yetkisi sınırsız değil.Şöyle ki, para ,Başkan, yardımcı başkan yada denetleme kurulundan en az bir kişi ile ,yani o hafta parayı alanla birlikte gruptan yetkili en az 2 kişinin refakatinde anlaşmış olduğumuz yerde harcanıyor.
6)Güvenlik ekipmanları eksiksiz olanlar yada parayı başka biryerde kullanacak olanlar toplantıda bunu dile getirmek zorunda.
7)unutmayalım ki her hafta toplanan bu para o hafta kazanana yada başka bi kimseye ait değil, grubun parası.
8)aidatın az gelmesi durumunda , arttırıldığı takdirde daha önceki haftalarda kazananlara eksik olan kısım ödenecektir.
Arkadaşlar dün Olimpiyat Motor (Hamit Usta ) daydım ve 2006 motosiklet aksesuar ve kataloğunu inceleme fırsatı buldum. Fiyatlar dudak uçuklatan cinsten. Nolan Kask Düşünüyoruz ama bunu ucuza temin etmek için ya toplu alacagız ya da saglam pazarlık yapacagız . Başka turlu altından kalkabilecegimizi zannetmiyorum.Bu parayla iyi bir kask zor gibi gorunuyor fiyat listesi ortada.Ama korumalık ,Başkanın sırtıgından falan derseniz ona sanırım yeter.
selam mersin biz bu hafta santauras a gelicezzzzzzz topic açtım
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
haklısın nolan biraz kasar ama o kalitede yada yakın baska kasklar bulabiliriz..örneğin Lazer nolanın fiyatı birazda prestij meselesi 150 milyonluk bi kask da oldukca iyi zaten.Herkes kask alacaık diye sart da yok tabiki.ben kendi adıma; korumalı mont istiyorum mesela.
Beyler buara size güzel bir haberim daha var.Bizim kulüp ün yanındaki yeri tuttuk ve motorla ilgili ve fiayatlrı çok uygun birçok malzeme var yakında açılıcak.eldivenden tutunda kıyafet,kask vs vs herşey var
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kılıç abi durum şöyle her 15 gunde bir gruptaki uye arkadaşlarla para toplayıp bir kişeye saglam bir kask almayı dusunuyoruz...
Ayrıca sunturas taan memnun kalmamış olabilirsiniz. gecen hafta elvanlıdaydık. sekizinci mersin bulusmasında haritası da var bi incele.elvanlı esendere yi tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)