Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    muzo33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    herkese selamlar,
    öncelikle kaancım ve tüm grup arkadaşlarım;maddi manewi her zaman yanınızda olduğumu belirtmek isterim.biz artık bir grubuz we bu grubun gelişmesi için elimden gelen ne ise yapmaya hazırım...
    sevgilrimle,hoşçakalın..........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

herkese selamlar yıne hastanenın ısısı geldı ona basladık yogun bı ıkı hafata benı beklıyor arkadaslar sunu solım sıze arslankoy gezısı ıcın sunu dusunuyorum ben orda her yıl yamac parasut festıvalı var o zann gıtsek nasıl olur ama bıde su var tabı herzaman gıde bılırız sızlerı orda agırlamak benım ıcıcn bı zevk olur
    sezon acılırsa daha ıyı olur yedıgoz falan golet ıyı olur orda

art-niyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yıldırım33 adlı üyeden alıntı
    herkese selamlar yıne hastanenın ısısı geldı ona basladık yogun bı ıkı hafata benı beklıyor arkadaslar sunu solım sıze arslankoy gezısı ıcın sunu dusunuyorum ben orda her yıl yamac parasut festıvalı var o zann gıtsek nasıl olur ama bıde su var tabı herzaman gıde bılırız sızlerı orda agırlamak benım ıcıcn bı zevk olur
    sezon acılırsa daha ıyı olur yedıgoz falan golet ıyı olur orda

e tamam işte paraşüt fest. nezaman ?

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    kaan hoja untmaki biz gruptan çok dostuz.. zor zamnmzda beraber olmalıyz diye düşünüyorum.. böyle şeyleri sorun yapma bence.. bir şekilde hallocaktır emin ol..
    CBR 600F Honda,

hocam onu tan olarak bılmıyorum ama yakındır oama bunun ıcın ırtıbat halındetım haberı salam yerden alacaz belde baskanından sorun yok yanı

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    selam herksese aslında aslanköy gezisi iyi olur bencede bende bugün kırmızı şimşeğimi verdim yeni motor aldım ama süprüz söylemem cumaya kadar bekleyin bakalım neyle karşılaşacaksınız ama taksit imkanı fazla yoktu 8 ay yapabildi bende baya bi sıkışığım gezilerde yalnız bırakabilirim sizi ama elimden geldiğince gelmeye çalışacam sizleri seviyorum mersin mt darbukatör motorcu
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

davulcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    Ömercim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun .markası modeli ne olursa olsun ama ben ona hayabusa 1300 diyeceğim... kazasız belasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    hayırlı olsun ömer.. kazasız belasız kullan..
    CBR 600F Honda,

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    ömer motorun hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
    muzo, pc ve bıldırcın çok teşekkür ederim saolun...

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    ömer motorun hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan bu arada motorla giderken hani köpekler havlıyor saldırıyorya ben tarsusta av malzemesi satan bir yere köpekleri kovan bir alet varmış nerede satılıyor dedim adamın cevap şu oldu ne yapacan aleti al bir kuru sıkı köpek saldırdımı sık bir iki ne oluyor gör mantıklı geldi ama jandarmayla polis buna ne der acaba.

Guwencin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    hayırlı olsun ömercim. kazasız belasız kmler dilerim. güle güle kullan. fazla gaz verme. geçen güzel hatunlar yerine yoluna bak vs. vs... daha ne deyim ki ben. anladın sen anladın!...
    bu arada günaydın millet............

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    ömer hayırlı olsun güle güle kullan allah kazqa bela vermesin kardeş herkese de günaydın

Motosikleti
    250 mct
    grosçuu elimiz silah değil kalem tutsun.
    sen ne biçim urartusun köpekten korkuyorsun. al bi aparat kurtul..

Motosikleti
    Henüz Yok
    kaan msn açmıon mu adamım dün akşam aradım seni kaplıydı tel... msn pls

kaaan kardesim canım ciğerim, sensiz gezi olmaz.İstersen sehir içinde bi mekana gideriz yakın olur yada başka bi yol bulunur 20 tane adamız burda bişeyler yapılır dimi.

Motosikleti
    250 mct
    çok teşekkürler başkanım. bende durumdan memnun değilim açıkçası.ama bi süre sanırım böyle olması gerekli...
    bıldırcı iş yerimle problemlerim var onun için açmıyorum.ama biraz açiim hemen...

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    kaan bende aynıyım birde bana zorla izin kullandıracaklar ulen para pul yok tatil nerden çıkıyor parasız tatil olurmu diyecektim tabi müdüreme diyemedim... hayırlısı be ya.........................................

British Council’ ün araştırma sonuçlarına göre ilk 20 sahil sıralaması şöyle:

*1. Çıralı, *Olympos*, Türkiye *

2. Long Reef, Yeni Zelanda,
    3. Lrohzaki Lighthouse, Yeni Zelanda,

*4. Çıralı orta kısım, Türkiye,*

5. Karekare, Yeni Zelanda,

*6. Çıralı Karaburun, Türkiye,*

7. Summer, Yeni Zelanda,
    8. Ebisu Beach Japonya,
    9. Sagg Main, ABD,
    10. Phasalis Küçük koy, Türkiye,
    11. Little Haven, İngiltere,
    12. Piha, Yeni Zelanda,

*13. Tisan Koyu, Mersin Türkiye,*

14. Taylors Mistake, Yeni Zelanda.
    15. Phaselis Büyük koy, Türkiye,
    16. Poppit, İngiltere,
    17. Dunbeg, İrlanda,
    18. Ryan's Daughter Area, İrlanda,
    19. Dee Why, Yeni Zellanda,

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Tisan koyu mersindeymiş.. aslında bakabiliriz.. hem yakın..

Aphrodisias (Tisan) (Mersin-Silifke)

Silifke’nin 31 km. güney-batısındaki Ovacık Köyü’ne bağlı, bugün Tisan adıyla bilinen Aphrodias denize uzanan Ovacık Burnunda bulunan, Doğu ve Batı olmak üzere iki limanı olan antik bir kenttir. Yerleşim yerinin iç kesimlerdeki Isaura ile hemen hemen hiç bağlantısı yoktur. Aphrodisias, Hellen dilinde “Aphrodite’ye adanmış, Aphrodite Yurdu” anlamındadır.
    Kent, İ.Ö.VII.yüzyılda kurulmuş bir Yunan kolonisidir. İ.Ö. IV.yüzyılda Pers satraplığının bir parçası olan kent, satrap Pharnabazos yönetimi altındayken (İ.Ö. 379-374) gümüş sikkeler basmıştır. Aphrodisias önemini, Hellenistik dönemde kaybetmiştir. Roma Döneminde sikke basımı gerçekleşmemiş ve Papazlık merkezi olmayan kent Erken Bizans Döneminde ise “polis” statüsünü kaybetmiştir. Aphrodisias büyük olasılıkla Seleukia’nın yerleşime uğramasına da etken olmuştur. Sonradan Seleukia “chora” sına katılmıştır.
    Johannitler 1210 yılında Seleukia, Castellum Novumu kral I. Leon’dan aldıklarında tahminen eski Aphrodisas’a yerleştiler, ve bunun üzerine Şövalye Limanı anlamında “Porto Kabalieri” ismi verilmiştir. Ovacık Yarımadası’nda yer alan Aphrodisias oldukça kapsamlı bir güvenlik sistemine sahiptir. Torosların uzantılarını batıdan doğuya iki kale duvarları ile geçer. Belirli aralıklarla yerleştirilen kare veya dikdörtgen planlı kuleler güneye doğru duvarlara, denize karşı tarafa yönlendirilmişlerdir. Kalenin işçiliği, Nagidos’un sur duvarları gibi İ.Ö.V.-IV. yüzyıla tarihlenmektedir. Esas yerleşim yeri 600 m. uzunluğunda 250 m. genişliğindeki burnun doğusuna düşmektedir. Roma ve Erken Bizans Döneminde yerleşim bölgesi doğuya doğru kaymıştır.
    Göktepe’nin güney tarafına yayılmış nekropol tepenin üzerinde bir Bizans kulesi, batıda limanda bir erken Bizans kilisesi yer almaktadır. Doğuda liman koyunun kuzey yamacında aziz Panteemon’un üç nefli sütunlu bazilikası günümüze kadar gelebilmiştir. Kilisenin öne çıkan apsisi naosun apsisi değil, batı Kilikia’da kilise yapımında sık sık tespit edilmiş olan pastophorionlar arasındaki ara bölümdeki apsistir. Kilisenin, kurucusunun yazıtını da içeren mozaik süslemeleri ve mimari yapısı İ.S.V. yüzyıla tarihlenmektedir. Sonraki geç dönemlerde kilise en azından bir kere kapsam alanıyla küçültülmüştür. Yan nefler bırakılmış ve kaideleriyle her iki stylobat, kısmen mevcut olan sütun tamburlarıyla moloz taş duvar ile kaplanmıştır. Diakon Johannes isimli kurucunun yazıtı olan sunak platesi mezar kapağı olarak ikinci sefer kullanılmıştır. Bunun, bir erken Bizans kilisenin sunak masası olduğu sanılmaktadır. Doğu limanı önünde korunmuş küçük kalkerli adada (Kösrelik Ada’sı, Gökada) bir nekropolü ve Erken Bizans kilisesi bulunmaktadır.

foto bulamadım elinde olan warsa yollasın pls. .
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    Henüz Yok
    bu hafta sonu gelebilirmiyim bilmiyom ama gelecek hafta gitmek isterseniz tisana gidebiliriz:D hade buyrun ben attım lafımı ortaya fikirleri tokuşturalım
    EEE hadii ama neyi bekliyosunuz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler