muratd adlı üyeden alıntı
e zaten muhtemelen o taraflara olur, ama havaların da ısndığını ve dağ havasının iyi geleceğini unutmayalım dimi...
e zaten muhtemelen o taraflara olur, ama havaların da ısndığını ve dağ havasının iyi geleceğini unutmayalım dimi...
mersin,cruiser,avukat,27
kerim, barbaros,ömer nerdesiniz arkadaşlar sizlere soruyor, ahh ahh!!! artık yapın şu geziyi yav
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
katılmak isteyenler kimler yani pazar günü sabahtan hadi desek çıksak kimler gelebilir?
herkes bi ismini fikrini yazsın bu pazar toplanalım...
bi arkadaş mondial cruisercı ve ben hazırız
mersin,cruiser,avukat,27
ben o zaman takip edeyimde buraları bakarsınız eskişehir mt den bi misafir olabilir:D
ama yaza doğru..
artniyet hocam fena olmaz aslında.. bu pazara olabilir aslında..
bizden 3-4 motor gelir büyük ihtimalle..
CBR 600F Honda,
yaw walla ben sizin yerinizde olcam basar giderim her hafta sonu 2 3 kişyle abi oraların kıymetini bilin deniz var ya orda denizzzz
biz eskişehir mt olarak 2 gunde 2 gezi yaptık toplam 300km ama işte deniz yok çok özledim bee..
hocam biz sürekli içinde olunca pek heves kalmıyo bea..
eskişehirli dostlarımızıda bekleriz hocam..
eskişehirli dostlarımızıda bekleriz hocam..
CBR 600F Honda,
bende 4 sene kaldım toros fen mezunuyum ama işte burada olmayınca insan özlüyo ya
arkadaşlar daha konusuruz ama...
30 nisan sabah 10 da carrefour da buluşma ve istikamet gözne yolunda sarnıç diye bi yer.kahvaltımızı orda yaparız?? biz 2 kişi her ihtimalde sabah carrefourdayız..herkesi beklerim
mersin,cruiser,avukat,27
helal üstad sonunda yapalım denildi ya, artık gam yemem...artniyet adlı üyeden alıntı
heyt be sonunda gezi yapacak mersin mt, zaten iyice rezil olduk, cengiz abi falan bi dolu laf etti, iyi olacak bu...
artniyet adlı üyeden alıntı
ahh aahhhhh orada bi sucuk yemiştik,tavada tereyağlı tavuk kanadı offf mükemmeldi walla,tulum peyniri filan offf walla nasıl canım istedi sarnıç deyince
bende toros mezunuyum 97' sen kaç mezunusun? tanıyomuyuz acaba birbirimizi
mersin,cruiser,avukat,27
tamam hocam 30 nisan pazar carrefourda.. bir sorun çıkmazsa inşallh bu hafta sonu buluşuyoruz..
CBR 600F Honda,
siz şimdi akraba da çıkarsınız ben size söylim
abi ben 2003 mezunuyum ya
ama hocalar hala aynı
bizim hocalar sabitmiş okulu hocaların üstüne yapmışlar zaten
selam sonunda mersinliler de bi gezi tertip ediyor. biz de katılıyoruz. bu arada ben de toros mezunuyum muratd. 97 mezunuyum. pazar carrefourun orda görüşmek üzere ama daha uygun bi yer olmaz mı artniyetim benim...
artniyet adlı üyeden alıntı
hocm bahsettiğin sarçnıç boğsaka tam ters düşmüyomu yaw?_?
CBR 600F Honda,
hoşgeldin davulcu kardeş kardeş, seni de aramızda görmek büyük mutluluk, bu başlığın böyle canlandığını görmek gerçekten hoş oldu, bol bol gezilere inşallah...
davulcu hoşgeldin dostum..
CBR 600F Honda,
cümleten hoşbulduk.bogsak tarafına da gideceğiz tabii ki. ama havalar biraz daha ısınsın. hem daha ilk buluşmamız olacak bu sarnıç.silifke den gelenler gec gelirse carrefour dan çıkışı biraz geciktirelim o zaman. ha bu arada sarnıç ı bilmeyenler için gozne yaylası yolunda cok guzel kahvaltı yapabileceğimiz,çekilecegimiz fotografları gururla gosterebilecegimiz bir doga harikası mekan..Bence bu haftasonu kesin gidelim ne dersiniz.....art niyet seninsarı maruderi ben bi ara gordum heralde ya şu modified 33 B plakalı bişey mi?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)