arkadaslar dun aranızda polise opülen varmı??*ben termınale gıderken 30 civarı motor baglanmıstı cevırmeden..allahtan arabyal gıtmıstık..
arkadaslar dun aranızda polise opülen varmı??*ben termınale gıderken 30 civarı motor baglanmıstı cevırmeden..allahtan arabyal gıtmıstık..
Yeni yine yeniden
puhahaha bikinili anlamıştım ilk bakışta..cross33 adlı üyeden alıntı
yok okan bizim gruptan öpülen yok.. ben abimle iki kere carrefourun oradaki çevirmeden geçtim akşam.. motoru abimin kullanması ve ehliyeti olmasına ragmen polislerin gözünün içine soktum ehliyeti... ve herzmnki gibi görevimi yerine getirerek ehliyetsiz elemanlara habr verdim..
CBR 600F Honda,
ben iki gün önce polisles çevirme yaparken 2 farklı motorla 5 er dakika arayla geçtim( arkadaşlar motorlarında bi prob. olduğunu söyledi bi binmemi istediler ortalam 70 km ile) kenarda 5-6 motor vardı ama bir tanesi de bana bişi demedi :D bu polisler adamın yüzünden anlıyor arkadaşlar sürekli gülün
600 ytl cezayı yemek uzeryeken nasıl guleleım
Yeni yine yeniden
walla ne yap et gül.. yoksa hepten ağlarsın..
Guwencin, hoca bu arada senin motor neydi?_?
CBR 600F Honda,
şşşş pc ne o bikinili falan. seni zaten yiicem bide üstüne yeni sebepler ekleme....
Selam ArkadaŞlar Ben Gelemİyorum Hepİnİze Sevgİler Kusuruma Bakmayin Pederden Dolayi ArkadaŞlar Hepİnİze İİİ EĞlenceler
kısmet kardeş umarım herşey yolundadır. biz hep var olucaz işallah. bu gün olmazsa gelecekte bir gün katılırısın sende.. saygılar...
inşallaaah bu arada sizde hoş geldiniz klübümüze
selam arkadaşlar kerimcim dun polis çevirmesi konusunda bii uyardıgın için cok teşekkur ederizAkşam gorusmek uzere.
Kardeşim guruba benide eklersen iyi olur inşallah yakında bende mersinde olucağım o zaman görüşüp tanışırız sizlerle saygılar hepinizePcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
bugun gercektem ıyı bı gun gecırdık hepınıze tesekur edıyorum ılerkı gunlerde ıyı bı gurup olma dılegı ıle pazarda ıyı bı gun gecırıırız ıyıyıkı varsınız ıyıkı motorumuz var
katılım için herkese teşekkrler..
CBR 600F Honda,
selam.güzel bi toplantıydı güzel kararlar aldınız şimdiden herkes için hayırlı uğurlu olsun.nezih yaptığın kibarlık için beni ve canım sevdiğimi donmaktan kurtardın yeniden teşekkür ederim.pazar günü geziye katılmayı çok isterdim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı katılamıcam. kağan, denizle tanışmamız yine ertelendi inşallah bi gün tanışabilecez.. ve ve çağrı sana da çook teşekkür ederim.senin sayende pınarı tanıdım. herkese şimdiden gezide iyi eğlencelerrr.
hojam sen gel.. tanışalım.. eklemesi kolay iş..Onur Levent adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
arkadaşlar katılanların hepsine çoook tesekkürler..gittikce coğalıyoruz..yeni kararlar alındı bugün herkes de biliyor pazar gün gezide tam anlamıyla bir grup olalım sürüşümüzle davranışlarımızla vs...Akşam dönüşte bikaç tehlikeli olay yaşanmış dışardan insanların bize nasıl hitap edeceğini belirlemek kendi elimizde ,,,lütfen dikkat edelim...saat baya bi geç oldu kaçta uyanırım bilmem ama Kerim senle bi konusalım ctesi. yolla ilgili...
arkadaşlar dün gece için herkeze tşk ederim. gayet güzel bi geceydi. buradaki arkadaşlık dostluk saygı ve paylaşım sanal alemden gerçek aleme aktarılmış oldu ki bu genelde çok zor bi olaydır. herkeze tşk ederim tekrardan.. Teacher sen hala yaşıon mu
Gecenin tarsus etabında ben uykuya yenik düştüm. Bu dostuğumuzun daim olmasını dilerim kardeşler.Katılan herkese ben de teşekkür ederim.(İmza: başkanın yakın arkdaşı)
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)