puhahaha.. hoja sen sakin ol.. ööle büyük büyük kırmızı kırmızı yazmışın..
puhahaha.. hoja sen sakin ol.. ööle büyük büyük kırmızı kırmızı yazmışın..
CBR 600F Honda,
ömer sinirini anlaya biliyorum ama biraz zaman geçsin ondan sonra konuşalım.aslında anlaşılıyor sebebi ama sinirle ağır konuşma...cumaya gel mutlaka!!!
arkadaşlar tekrar yazıyorum..
Toplanma Yerimiz: Carrefour - Lassa Bayisi önü
Saat : 19.00
soora way ben duymadım, way ben görmedm demeyin..
CBR 600F Honda,
ben o saate yetişemem. çalışanları düşünen bi yönetim istiyoruz kardeşim
19:30 yapalım kasmadan sakin sakin gelelim.
ok ozaman, kaan gelemiyor ,kılavuzluk etmek isteyen başka birisi bizimle, yani viranşehirdeki mekanı bilmeyenlerle buluşsun lütfen saat 19 da karfur lassa nın önünde.böylelikle 19:30 da bizde viranşehire gelmiş oluruz.
sonuç olarak,
toplantı yeri ve zamanı kesinleşmiştir.
viranşehirdeki "kır obası" 19:30 (bilmeyenler 19da karfur lassa)
saat 19:30 da buluşmamızın bir sakınca yaratacağını düşünmüyordum ama ok... bende direk kır obasına giderim
tamam ben yolu biliyorum.. klavuzluk ederim.. son dakikada saat fln deiştirmeyelim..
CBR 600F Honda,
İnşallah katılacam bu hafta...
gel mutlaka...
sende motor ne var? bide isim neydi?
o bisiklet resimli arkadaşım kaana akrep resimli arkadaşım çağrıya seksi motoruyla poz veren kerim'e vede başkanıma katılıyorum ömer öğretmen dayağını bırak sen hiç sokak dayağı yedinmi yavrucum bizim okadar sorunlarımız var herkezin vardır ama kendimden bahsediyorum elimden geldiği kadarıyla katılmaya çalışıyorum gelmek isteyip gelememek ayrı gurubu bir anlık sinirle bırakmak ayrı kendine başa mazeret bul
Benim minik beyaz GÜVERCİNim de geliyormuş mu bakiim????
grosçuuu grosçuuuu kafamı attırma o avatarındaki kaskı motorumun arkasına bağlar hurartu kalesine kadar götürürüm bak!!!
allah sende bela vermiş...
korkma ahmet davulcu iyi bi çocuktur...
bizde seni seviyoruz abi.. bu hafta herkes tam olsun gençlik.. .
CBR 600F Honda,
arkadaşlar , üyeler ,üye olmak isteyenler bu formu doldurup bana mail olarak atabilirse sevinirim.
http://www.hemenpaylas.com/download/971479/uye.xls.html
pc kardeş benide ekle artık listenize.muzaffer ben (ciksin kuzeni)...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)