buluşup öyle gidelim bencede
ozaman saat yaz başkan yer yaz herkez oraya gelsin ordan topluca gidilir
karfurda buluşalım ozaman mekanı bilmeyenlerle ,bilenlerden biriside(mesela kaan) kılavuzluk etsin gidelim , saat 19:00 da karfurun bahcesinde buluşuyoruz içerdeki Lassa bayisinin önünde..Bilenler gitsin 19:30da da viranşehirde görüşürüz.
oke beyler o zmn mekan belirlenmiştir.. carrefour-lassa bayisinin önü.. saat 19.00..
CBR 600F Honda,
pckerim başkanım alper ya sizleri özledikya kaan o avadar da ki bisiklet bemeksmiydi dağmı anlaşılmıyor ama neyse
bizde seni özledik cross aaabii.. evt ya benm de ilgimi çekti bmx galiba..
CBR 600F Honda,
arkadaşlar ben gidemiyorum ama çağrı aradı biraz öncr rock festivaline gidecek olanlar ciks 33 ün dükkanda buluşuor gidecek olanlar oradan gidiyo yani..
gidenlere iyi eğlenceler.
selam arkadaşlar birşey söylemek istiyorum avatar çok olmuş yeni gelen arkadaşın umarım sizde beğenmişsinizd,i,r neyse hakkaten özledik beaa cumaya buluşmak üzere kendinize iyi bakın başkan selamlar iyiakşamlar saygılar sevgiler
BENKAN kardeş mersindeyim de
işten güçten dolayı katılamıyorum malüm hafta sonu yorgunluk var..
ama bu hafta katılmayı düşünüyorum tabi toplanılırsa....
PcKopatGhostRider selam kardeş nasılsın??**
eiwalla hoja iyidir.. seni sormalı.. nerelerdesin ya.. bu hafta toplantıda görmek isteriz senide..mbeykozlu adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
arkadaşlar ben artık aranızda yokum yani şöyle yokum motorumu zaten sattımda bir kaç tane sorun demiyimde baya bi sorundan dolayı yokum kusura bakmayın yani artık motosiklet almıyorum burda noktalıyorum eğer aranızdan ayrılarak kalbinizi kırdıysam özür dilerim zaten konserden abim gilin yanına gittim ve olanlar oldu motor bende emanet şimdilik hafta sonu benzin göstergesi gelecek taktırıp verecem yeni sahibine saat 22 gibi abim gilin yanından çıktım ve o sinirle bakkaldan 3 tane gazoz aldım 90-100 90-100 ne var bi tane araba çıksa vursamda ölsem diye çok uğraştım ama olmadı şimdi evdeyim ve sinir krizleri geçiriyorum hoşçakalın dostlarım :(
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
hayırdır ömer ne oldu yaw?_?
CBR 600F Honda,
uzun hikaye aslında kısada boşver bura uygun değil zaten en başında motor almakla hata yapmışım benim başımda böyleleri olduğu sürece nefes almaktan bile nefret ediyorum artık
kimden bahsediyon yaw.. ööle hemen sinirlenme..
CBR 600F Honda,
guruptan kimse değil ya kimseden bi şikayetim yok olamazda birinin motor almasına kim karışır ? anlamışsındır umarım
nese ben yatiyim artık yarın erken kalkmam lazım gerçi bu moralle nasıl yatıp kalkacamsam artık hepiniz hoşçakalın MERSİN MT hakkınızı helal edin
yok gruptan olmadığını ztn biliorum.. neyse şu an sinirlisin anlaşılan rahatla birz sonra nete girersin konuşuruz..
CBR 600F Honda,
yatıyorum dahada giremem sabah erken kalkmam lazım hadi iyi geceler byeesss elveda mersin mt
ömercim kendine gel gazozunu iç sonra sinirlen....motor yoksa dolmusdamı yok,artcıda mı olamıyosun.nedemek ben gruptan ayrılıyorum motorun yoksada sen varsın, motor hepimiz için bahane biliyosun önemli olan birliktelik.motoru satmana ve almayacak olmana üzüldüm ama grupdan çıkıyorum demen daha çok üzdü beni...o nasıl laf öyle çıkmıyosun kardesim! bizimlesin.sakin ol.
Hey omerowen sen galiba hiç öğretmen dayagı yemedin.Hasta etme beni .zaten muş a tayinim cıkmışBu hafta ben arabayla gidiyorum buluşmaya . makina serviste olacak.sen de benim yancım olacaksın. anlaşıldı mı.hiç olmadı daimi artcım olursun bundan sonra.yater hadi yat bakalım şimdi.Herzaman kızmam boyle , masajını gorunce cok sinirlendim.benim gibi sakin adamı da sinirlendirdin ya ne deyim ben sana!!!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)