Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

madem ole sabırsızlıkla o gunlrı beklıcem zaten bı cok kısı ılle tanıstık ama gezılere katılamadım onumuzdekı gunlerde gorusuruz ınsallah

davulcu sen le tanısmısmıydık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    mademki gruptakilerle tanıştınız ekledim ana sayfaya.. toplantı ve gezilere de bekleriz..
    CBR 600F Honda,

davulcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    benim tanıstıgım yıldırımın kanuni tiger ı vardı sen o musun?

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    aa evet.. ilk buluşmamızda tiger li bir eleman wardı.. o nerede ya_?_? nie gelmiyo?_?
    CBR 600F Honda,

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    yıldırımın mavi jinlunu var!!!
    ozaman müsait biryerde buluşup viranşehirdeki "kır obası" na gidelim. taşkıran tesislerinin hemen yanında.denize sıfır. romantik bi toplantı yapalım.
    ilk buluşma yerini tayin edin???...

mustafayazici33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ TİGRİNA 100
    kerim dostum hani len benide yazacaktın gruba neyse ben senle birara özel görüşürüm olurmu canım k.i.b dostum

Guwencin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    slm millet.... nasılsınız yeni bir mersin(MT) üyesi olarak herkese slmlar

arkadaşlar sabah sabah patron gelmeden kedime çok basit bi avatar çalışması yaptım. bizim bi logomuz varmı yokmu tam bilmiyorum ama bi logomuz olması gerektiği kanaatindeyim. benim ybr'm olduğu için ona biraz benzettim Logo husunda beni bilgilendirirseniz ve ortak bi fikir bulursak güzel bişi çıkabilir ortaya. saygılar...

Selam arkadaşlar bende bugün katıldım aranıza gördüğüm kadarıyla işler ilerlemiş. Gurubunuzda herhangi bir kıstas var mı? ( Choper - racing - scooter-enduro gibi) hepinize sağlık ve esenlik diliyorum

Dün bir scooter aldım ama şimdi fark ettim ki biraz hata yapmışım. Zealsun zs150 19 choper almalıymışım neyse biraz binip satarım . Bu arada zealsunun bu modeli hakkında bilgisi olan veya bu motordan olup bilgi verebilecek arkadaş varmı? hız ? Güç ? nekadar yakıyor vb.?
    ESTİRR

art-niyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı omerowen adlı üyeden alıntı
    başkanım itiraz ediyorum bu konuya niye hiç okan4037 katıldımı toplantılara onuda yazarsanız iyi olur bence yazmıyorsanız gene siz bilirsiniz ciks ve badmad tanıyor tanıştılar oda jinluncu yıldırım33 üde ilk sayfada görmek isterim
    ya okan, celal in arkasında gelen arkadaş değilmi?

davulcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    selam arkadaşlar. 1.mersin rock festivali 14-15 haziran 2006 tarihlerinde 17:00-23:00 arası ataturk parkı acık hava sahnesinde gercekleştirilecektir.

Alıntı davulcu adlı üyeden alıntı
    alper başkanım radar pozcuda bi yerde çıkıomuş. cuma ve ctsi akşamları. haberin olsun.orayada gidebiliriz.
    ok gidelim toplantıdan sonra oraya akarız gelenlerle..

Alıntı Guwencin adlı üyeden alıntı
    slm millet.... nasılsınız yeni bir mersin(MT) üyesi olarak herkese slmlar

arkadaşlar sabah sabah patron gelmeden kedime çok basit bi avatar çalışması yaptım. bizim bi logomuz varmı yokmu tam bilmiyorum ama bi logomuz olması gerektiği kanaatindeyim. benim ybr'm olduğu için ona biraz benzettim Logo husunda beni bilgilendirirseniz ve ortak bi fikir bulursak güzel bişi çıkabilir ortaya. saygılar...

hemen ilk toplantıda görmek istiyoruz aramızda .
    ilk toplantı cuma günü akşam, yer henüz belirlenmedi ama en geç perşembe akşama kadar belli olacak .görüşmek üzere

Alıntı sufimersin adlı üyeden alıntı
    Selam arkadaşlar bende bugün katıldım aranıza gördüğüm kadarıyla işler ilerlemiş. Gurubunuzda herhangi bir kıstas var mı? ( Choper - racing - scooter-enduro gibi) hepinize sağlık ve esenlik diliyorum

Dün bir scooter aldım ama şimdi fark ettim ki biraz hata yapmışım. Zealsun zs150 19 choper almalıymışım neyse biraz binip satarım . Bu arada zealsunun bu modeli hakkında bilgisi olan veya bu motordan olup bilgi verebilecek arkadaş varmı? hız ? Güç ? nekadar yakıyor vb.?

Grupda hiç bi kıstas yok, hatta motorsikletin olmasına da gerek yok cuma akşam ilk toplantıda görüşmek üzere...

Motosikleti
    250 mct
    hoş geldiniz beyler.
    ahmet senin avatar benimki kadar olmasada güzel .cumaya bekliyoruz gelmemezlik yapma. akşam rock konserine bende varım!!!

Motosikleti
    Henüz Yok
    eueh cumaya ayarlayacam kendimi beyler ben ama bana perşembe gününden yer ve saat bildirmeniz lazım. kaan bu arada msn listemdesin ama online deilsin...

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    mrb arkadaşlar yeni
    arkadaşlarda hoş geldiniz. kaan senin o avadarmı resimmi her neyse bisikletmidir nedir pek anlaşılmıyor urartu'lar zamanından kalma bir araçmı açıklarsan bu arada ahmet avadar güzel olmuş logo konusunu başkanımıza bırakıyorum. saygılar

Motosikleti
    250 mct
    brikiler kimdir abi? mersinde 4 büyük aşiret var!!!
    kaanturlar,kaantarlar,kaanlar bide kızkaleli kaanlar!!!
    kör gözüne gözlük!!! motor o motor!!!
    gün batımı bi motora ancak böyle yakışır. enduro ama olsun
    ahmetçiiim sık dişini azdaha online olucam

Motosikleti
    Henüz Yok
    hade bakalım.... beklemek bizim işimiz gelmek senin kaancım
    bekleyelim görelim gelmezsen alırım anahtarını

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    kaan kahkaha atsam ayıp olurmu muhaa muha ha ha hi muha ha hi ha ya gerçekten süpersin ya neyse allah neşeni ve cümlemizin neşesini bozmasın

guwencin senin "avatar" gerçekten güzel "logo" için benim avatara koyduğum resimi düşündük bikaç seçenek daha var nedenlerimizle birlikte oybirliğiyle seçelim artık birini..

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    arkadaşlar hoşgeldiniz..

musti, kardeş toplantılara bekliyoruz.. bu arada cuma günkü toplantı viranşehir taşkıran tesislerinin yanı yani kırobası olacak büyük ihtimalle.. saat 19:30-20.00 arasında..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    250 mct
    eğer viranşehirde hemfikir isek bilmeyenler olabilir orayı merkezi bi yerde buluşup hep beraber gidelim derim.
    ayrıca rock konseri bugün ve yarın???

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler