madem ole sabırsızlıkla o gunlrı beklıcem zaten bı cok kısı ılle tanıstık ama gezılere katılamadım onumuzdekı gunlerde gorusuruz ınsallah
davulcu sen le tanısmısmıydık
madem ole sabırsızlıkla o gunlrı beklıcem zaten bı cok kısı ılle tanıstık ama gezılere katılamadım onumuzdekı gunlerde gorusuruz ınsallah
davulcu sen le tanısmısmıydık
mademki gruptakilerle tanıştınız ekledim ana sayfaya.. toplantı ve gezilere de bekleriz..
CBR 600F Honda,
benim tanıstıgım yıldırımın kanuni tiger ı vardı sen o musun?
aa evet.. ilk buluşmamızda tiger li bir eleman wardı.. o nerede ya_?_? nie gelmiyo?_?
CBR 600F Honda,
yıldırımın mavi jinlunu var!!!
ozaman müsait biryerde buluşup viranşehirdeki "kır obası" na gidelim. taşkıran tesislerinin hemen yanında.denize sıfır. romantik bi toplantı yapalım.
ilk buluşma yerini tayin edin???...
kerim dostum hani len benide yazacaktın gruba neyse ben senle birara özel görüşürüm olurmu canım k.i.b dostum
slm millet.... nasılsınız yeni bir mersin(MT) üyesi olarak herkese slmlar
arkadaşlar sabah sabah patron gelmeden kedime çok basit bi avatar çalışması yaptım. bizim bi logomuz varmı yokmu tam bilmiyorum ama bi logomuz olması gerektiği kanaatindeyim. benim ybr'm olduğu için ona biraz benzettim Logo husunda beni bilgilendirirseniz ve ortak bi fikir bulursak güzel bişi çıkabilir ortaya. saygılar...
Selam arkadaşlar bende bugün katıldım aranıza gördüğüm kadarıyla işler ilerlemiş. Gurubunuzda herhangi bir kıstas var mı? ( Choper - racing - scooter-enduro gibi) hepinize sağlık ve esenlik diliyorum
Dün bir scooter aldım ama şimdi fark ettim ki biraz hata yapmışım. Zealsun zs150 19 choper almalıymışım neyse biraz binip satarım . Bu arada zealsunun bu modeli hakkında bilgisi olan veya bu motordan olup bilgi verebilecek arkadaş varmı? hız ? Güç ? nekadar yakıyor vb.?
ESTİRR
selam arkadaşlar. 1.mersin rock festivali 14-15 haziran 2006 tarihlerinde 17:00-23:00 arası ataturk parkı acık hava sahnesinde gercekleştirilecektir.
ok gidelim toplantıdan sonra oraya akarız gelenlerle..davulcu adlı üyeden alıntı
Guwencin adlı üyeden alıntı
hemen ilk toplantıda görmek istiyoruz aramızda .
ilk toplantı cuma günü akşam, yer henüz belirlenmedi ama en geç perşembe akşama kadar belli olacak .görüşmek üzere
sufimersin adlı üyeden alıntı
Grupda hiç bi kıstas yok, hatta motorsikletin olmasına da gerek yok cuma akşam ilk toplantıda görüşmek üzere...
hoş geldiniz beyler.
ahmet senin avatar benimki kadar olmasada güzel .cumaya bekliyoruz gelmemezlik yapma. akşam rock konserine bende varım!!!
eueh cumaya ayarlayacam kendimi beyler ben ama bana perşembe gününden yer ve saat bildirmeniz lazım. kaan bu arada msn listemdesin ama online deilsin...
mrb arkadaşlar yeni
arkadaşlarda hoş geldiniz. kaan senin o avadarmı resimmi her neyse bisikletmidir nedir pek anlaşılmıyor urartu'lar zamanından kalma bir araçmı açıklarsan bu arada ahmet avadar güzel olmuş logo konusunu başkanımıza bırakıyorum. saygılar
brikiler kimdir abi? mersinde 4 büyük aşiret var!!!
kaanturlar,kaantarlar,kaanlar bide kızkaleli kaanlar!!!
kör gözüne gözlük!!! motor o motor!!!
gün batımı bi motora ancak böyle yakışır. enduro ama olsun
ahmetçiiim sık dişini azdaha online olucam
hade bakalım.... beklemek bizim işimiz gelmek senin kaancım
bekleyelim görelim gelmezsen alırım anahtarını
kaan kahkaha atsam ayıp olurmu muhaa muha ha ha hi muha ha hi ha ya gerçekten süpersin ya neyse allah neşeni ve cümlemizin neşesini bozmasın
guwencin senin "avatar" gerçekten güzel "logo" için benim avatara koyduğum resimi düşündük bikaç seçenek daha var nedenlerimizle birlikte oybirliğiyle seçelim artık birini..
arkadaşlar hoşgeldiniz..
musti, kardeş toplantılara bekliyoruz.. bu arada cuma günkü toplantı viranşehir taşkıran tesislerinin yanı yani kırobası olacak büyük ihtimalle.. saat 19:30-20.00 arasında..
CBR 600F Honda,
eğer viranşehirde hemfikir isek bilmeyenler olabilir orayı merkezi bi yerde buluşup hep beraber gidelim derim.
ayrıca rock konseri bugün ve yarın???
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)