cemero hoşgeldin
Az once motorumu servise bıraktım. Alttan yağ akıtıyordu.Contadan olabilirmiş.contasının oraya 150 YTL sıkışmış. Çıkarıverecekmiş usta.
Pazara yetişir inşallah.
cemero hoşgeldin
Az once motorumu servise bıraktım. Alttan yağ akıtıyordu.Contadan olabilirmiş.contasının oraya 150 YTL sıkışmış. Çıkarıverecekmiş usta.
Pazara yetişir inşallah.
selam ıkı teker ustunde gıdenler o9 lısteye benı yazmayı unutmussunuz ayıp oluyop ama
kararımı verdim kanuni racer mavi aşık oldum motora tabi motorda bana zaten beni görünce göz kırpmaya başladı far yandı : başkanım seninki gibi bisiklet alacağıma kanuni pembe fırfırlı bisikletini alırım daha iyi :D
hopca kerim kısaca baş piskopoz en balş sayfaya mustafayıda eklesene yıldırım33 bak çocuk darılıyor
benden başka kimse yok herhalde hoca yazacaktım hopca yazmışım excusume ınvıtıblade ın on the freeblade ömer yes ı can play motor in the çıktı hayabusa this iş yes this on werywell thank you howdo you do ay ben gene saçmaladım ya efkardan içiyorum pc başında banka bi kredi onaylıyacak onu bekliyorum
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
Eeee ne diyelim hayırlı uğurlu olsun omer owen.
Arkadaşlar pazartesi aksam ciks le super bir mekana gittik. Cuma aksamı bulusmayı da orada yapmaya karar verdik.(Bakanım siz de uygun gorurseniz.)Dilerseniz gideriz. Mekan tanıdık. Çok eğleneceğimizden eminim.Zevkime güveniyosanız ben arayıp rezervasyonu yaptıracam.Bütçemize uygun olacağından emin olduğum bu yer Ciks ve ben(çağrı)yı cok memnun etti. (yemek varmış ama içeceklerle idare ederiz.)Hatta ciks le '' evet cuma bulusma noktası burası olsun'' dedik.traditional bir mekan hepinizin hoşuna gideceğinden eminim.Evet yorumlarınızı bekliyorum mersin mt ve tarsus mt.
bi dakka yıldırım33 kim ?yoksa bizim yıldırım tiger yıldırım mı?
çağrı hoja sna güveniyorz.. hafta içinde biz senkaan la gider kontrol ederiz..
CBR 600F Honda,
bende çok merak ettimde hiçbişey söölemedi.. surpriz miş..
neyse hafta için kontrol edilecektr.. ..
CBR 600F Honda,
yıldırım listeye seni yazmamız için senin de toplntılara katılman gerekli sonrada tabiki başkan yard. PCkerim yazar söylemene gerek kalmadan.
ayrıca arkadaşlar konuşulması istenen gündem konularını lütfen kerim e bildirelim gündemin dışına çıkmadan konuşmayı öğrenmeliyiz.
bence bu işin altında bi çapanoğlu var. buluşma noktası dedikleri yerde, ipek spor yani ciks in dükkanı.
yahu hafta sonu kamp yapalım kaaaaaammmmppppp
ne inatçı heriflersiniz. ne var gitsek.....
deniz, kumsal, ağaçlar, ateş, yıldızlar, gazozlarımız, müzik ve şarkılar......
ne güzel olur beeee.....
cemero tarsustayım yeni ada kebap salonu öğlen yemeğı bugün orda yicez gelebilirsen görüşürüz bu arada kaan seni yazmayı unutmuşum çok özür diliyorum BAŞKANIM saygılar...
günaydın arkadaşlar yer konusunu hakkaten belirseniz iyi olur davulcu adres verirsen orada toplanırız beaa herkese iyi günler
kampı buhafta sonu yapalım mesala.
cumartesi akşam üzeri ( gelecek kişileri bekleriz ) olabilir.çok uzağa gitmeye gerekyok.kumsal ve ağaçlık bi kamp alanı yeterli. sizler gitarları getirirsiniz bende bağlamayı güzel bi meşk ederiz...
yahu çok özledim ben butür muhabbetleri.
hadi mersin mt bırakın üşengeçliği...
cumleten selamlar . Başakın saygılar.
yer inanın guzel şüpheniz olmasın. yalnız toplanıp da motor grubumuzu ilgilendiren onemli konuları konuşmamız için biraz ses duzeyi yuksek diyebilirim. Buna ragmen cuma aksamı oraya gitmeyi tavsiye ederim. Hoşunuza gidecektir. yerin adı DÜŞEV.Mersini az cok tanıyanlar Eski Paşa bilardo yu bilir.Paşa Bilardonun deniz tarafında alta düşüyor.Ama tekrar diyorum orası bizim için biraz gurultulu olacaktır. Buna ragmrn gidelim derim çunku ciks ve ben aksam bayıldık bittik.
HA oası olmazsa lutfen beni aile cay bahcesine cagırmayın çunku muşta onlardan cok varmış gelecek kış bol bol o tip mekanlarda olacagım .Başkanım saygılar Arkadaşlar haydi onerilerinizi bekliyorum.mekan neresi olsun. Bu cuma ve pazar rekor katılım istiyoruz.
pazar değil. cumartesi akşam kampaaaaa
TÜM MERSİN MT YE SLM 13.06.2006 SAAT 11:45 TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖNÜNDE GENÇ ŞÖYLE 20.25 YAŞLARI ARASI BRİ BOMBA BIRAKIRKEN YAKALANDI BOMBA İSE BİR SAAT SÜREN İMHAYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ GEÇMİŞ OLSUN PATLASAYDIKİ ALLAH MUHAFAZA ÇOK KALABALIK BİR YER BİLENLER VARDIR MERSİN YOLU TARSUS KAYMAKAMLIĞINI FACİA OLURDU GEÇMİŞ OLSUN TARSUSAkaancım tamam kamp kamp diye bağırıyon gelmicez gemiyoruzki gelemiyoruz diyoruz kendimi sıkmamlazım cebimde 5 lira parayla geziyorum inan ben senden çok isterim kamp yapmayı denize girmeyi eğlenmeyi balık tutmayı ama işte................
allah hepimizi korudu wallaa yollar kapalıydı her tarafı kapatmışlardı bende fazla polislerin arasında dolaşmak istemedim crosss33 o yüzden gelemedim geçmiş olsun hepimize kolay gelsin
geçmiş olsun büyük bi facia atlatılmış...Allah belalarını versin...
az önce motorumun 2 egzozununda ilk susturucularını çıkardım. sesi bomba oldu... tek kelime ile mükemmel
ayrıca kamp meselesine gelincede ayıpsın biz kardeş değilmiyiz.ne konuştuk....
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)