Türkiyemin en güzel yeri akdeniz,akdenizin en güzel yerinde biziz.mersinim kadar güzel yer var mı yaa. illede memleketimmmm...
Türkiyemin en güzel yeri akdeniz,akdenizin en güzel yerinde biziz.mersinim kadar güzel yer var mı yaa. illede memleketimmmm...
lazkopatım barbarosum, herkese kendi memleketi güzel, bize de mersin güzel işte ama türkiyemde o kadar çok güzel yerler var ki,
camadan hoşgeldin üstad, bende istanbuldayım aslen mersinli olmama rağmen, seni hangi rüzgar attı bu diyarlara, tanışalım üstad...
sevgiler, selamalar tüm mersinlilere ve herkese...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Beyler sürekli gezi yapalım diyorsunuz ama bir numaranızı göremedik.
Gezi raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada ben de Silifke'liyim.Hemşehriniz sayılırım yani.Kendinize iyi bakın.Ortak bir gezide buluşmak dilegiyle.
Arkadaşlar şu anda ben de Mersindeyin 3-4 ay daha burada kalacağım, henüz makinem yok, sizlerle tanışmak-sohbet tmek isterim. Bu arada psikopat ben psikoloğum, psikopatoloji hakkında da deneyimim var, istersen cbr125 karşılığında sana 10 seans psikoterapi uygulayabilirim kardeş
ulen toplasam 10 kişi etmiyorsunuz 8 inin motoru yok gelecem desem hangi birinizi artçı olarak alayım dolmuş değilki bu motorşakka yaptım anasını satim ne yapim bu saatte ancak şaka yapılır
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Bende UNO var aslında o da benim değil arçıların çoğunu ben alırım yeterki motor sevdalılarının arkadaşlığı pekişsin.
(hafta sonları araba bende....)
pazer adlı üyeden alıntı
MoToR adlı üyeden alıntı
ülen kerim, ülen barbaros,ülan ömer duyun olum duyun bize neler deniliyor, bunları duyacağıma, neyse kahroldum yav şimdi...
pazer ve motor, üstadlarım valla zoruma gitti bunlar, ama sizde haklısınız yav, elemanlara diyorum, organizasyon yapın, sizde fotolar koyun ama elemanlar okuldan başlarını kaldıramıyorlarki, siz böyle eleştirin ama yine de çok eleştirmeyin, sonra okulu falan bıraktıracaksınız bana, getireceksiniz mersine beni, sakat olacaz. olacak inşallah, numaramızı da gösterecez inşallah,
yav cengiz abi yazmışım zaten yan tarafta motosikleti kısmına "bu soru yaramı deşiyor diye" bir de sen vurma yahu, valla motosikletimiz yoksa da sevdamız var yav şimdilik, etme eyleme..
saygılar üstadlarıma, yanlış anlaşılma olmasın ha!!
bu arada fraktal hocam sanada sevgiler, hoşgeldin, tanışın tabi arkadaşlarla, tanışın, kaynaşın
abi peki bu piskopatlığım geçecekmi kesin..Arkadaşlar şu anda ben de Mersindeyin 3-4 ay daha burada kalacağım, henüz makinem yok, sizlerle tanışmak-sohbet tmek isterim. Bu arada psikopat ben psikoloğum, psikopatoloji hakkında da deneyimim var, istersen cbr125 karşılığında sana 10 seans psikoterapi uygulayabilirim kardeş
abi bak bu olmadı.. naapalım mersinde motoru olupta siteyi bilenler az.. yaza kadar toplayacağız elemanları.. bizimkisi adana deilki Ç.M.S.K. gibi klübümüz olsun...ulen toplasam 10 kişi etmiyorsunuz 8 inin motoru yok gelecem desem hangi birinizi artçı olarak alayım dolmuş değilki bu motorşakka yaptım anasını satim ne yapim bu saatte ancak şaka yapılır
önder abinin dediği gibi sonunda okuluda bırakaca.. zaten şurada 1-2 ay kaldı..
CBR 600F Honda,
[QUOTE=PcKopatGhostRider] abi peki bu piskopatlığım geçecekmi kesin.. QUOTE]
Kesin Kesin sen gel...
Ama insanın CBR'ı olunca akıl sağlığımı kalır be abicim. Sen de haklısın, sen de haklısın!
Hakikaten şu gezilere ne zaman başlıyorsunuz. Programa İzmir'i de dahil etmeyi unutmayın.pazer adlı üyeden alıntı
Yok abicim bu iş Yılan Hikayesine döndü.Mersinliler gezi falan yapamaz.Ancak laf.
Biraz ters motive edelim de belki işe yarar da bir gezi düzenlerler.
ohooo çok kastınız beyler.. gidiyorz hulleynnn.. haftaya pazara bişeyler yapalım o zaman..
CBR 600F Honda,
arkadaslar bensiz yapmayın su geziyi yaz gelsin hele bir bu arada PAZER abi bende silifkeliyim
[MEDIA]http://www.bedavaresimkoy.com/075/cooltext36340383.jpg1164393464/cooltext36340383.jpg[/MEDIA]
dostum sensiz olmaz zaten.. merak etme..
CBR 600F Honda,
selam bugün ehliyet sınavına giren oldumu ?
pozcu lisesindeydi.
ha bu aralar polis ehlyetsizleri topluyomus haberiniz ola
mersin,cruiser,avukat,27
ne güzel ne güzel, elemanlar yavaş yavaş gaza gelmeye başlamış, helal topraklarıma, artniyet ben grdim ama pozcu lisesinde değil, ümraniye lisesinde
hayatım plakasız toplama sport motorlarda geçti ama daha yakalayamadılar...iyi anlarım dillerinden ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde(...).nese yaz gelmeden alim bari şu ehliyetimi..
LazKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
ahahaaa dostum 1 numarasın..
CBR 600F Honda,
mersinli arkadaşlar.!!!
bi toplanalım diyorum nedersiniz?
önerilerinizi bekliyorum
mersin,cruiser,avukat,27
boğsak taraflarına filan geziler düzenlemeyi düşünüyor musunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)