bende beğendim nerden buldun resimleri adam mavisi gelecek diyordu 4k otomotiv ama bu kadar tatlı olacağını beklemezdim kanuniye bi artı daha renkten galiba kanuni olacak ne yapalım kısmet
bende beğendim nerden buldun resimleri adam mavisi gelecek diyordu 4k otomotiv ama bu kadar tatlı olacağını beklemezdim kanuniye bi artı daha renkten galiba kanuni olacak ne yapalım kısmet
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
resımlerı özel bır arastırma sonucunda sıteden buldum.mavi rengi gercekten harıka sen daha once mavıyı gomemısmıydın..alacaksan mavı al bencede..hondadan avantajı buyuk teker olmazsı ve kalıplı motor olusu bu yonlerı guzel
Yeni yine yeniden
başkanım allah var hoş motor jinlun ama bilmiyorum yordu beni dün akşam mustafa ile mezitliye gittik geldik hani onda ehliyet yok ben sürdüm oturum rahat hava rahat ama direksiyon hakimiyeti adamı yoruyor be
hondadan her yönden iyi bak artısı eksisi şunlar honda su soğutmalı arka disk malın arkasında honda var eksleri küçük ebatlarda olarak parça çok pahalı ince teker kanuni eksileri hava soğutma arka fren kampana artıları oturaklı motor iri 600lüğe yakın benziyor yani çift eksoz kestirdinmi onları ne öter biliyonmu neyse ben yatıyorum geç oldu herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görşmek üzere byeess
omer abı mersıne gelmemısmı mavısı koprunun ordakıne
Yeni yine yeniden
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2168825
bu adrese bi bak bence
başkanım ne goldvingi ya goldvingin parasına iki tane R-6 alırım ya neyse mersinde yok daha mavisi adamla gittim konuştum ama kesin alıcam diye ama isim telefon bıraktım gelince arayacaklar beni bende seni ararım al telimi çağrı bırak kaydediyim seni oki birlikte gideriz 544 281 96 63 hadiyin iyi geceler byess
tamam numaranı aldımda msn de nıye yoksun onu anlamadım .. ayrıca ıyı geceler
bende mı uyusammmm
Yeni yine yeniden
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
okan4037, alonso, art-niyet, omerowen, PcKopatGhostRider
saat 12 yı gectı tum mersın burdA
Yeni yine yeniden
kardeş(nezih) wallaaa çok güzel olurdu ama mersine geldim eskişehre gidiyorum burdanda keşke buluşsaydık iyi olurdu yemek ısmarlardım sana hayırlısı çok saol söylediğin için ama kusuruma bakma haftaya gelicem salıya felan tarsusa yolun düşerse mutlaka ara 05357460092 nezih kendine çok iii bak bu arada herkese selam iyi geceler
sanada içten günaydınlarımızı yolluyoruz sayın başkanım
çağrı yok ben yalakalık yapiim onun yerine
günaydın millet
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
okan4037
tek ben varmısısm
Yeni yine yeniden
başkanım nasılsınız iyisinizdir inşallah beni mağdur görün durumu anlattım sizleri seviyorum celal sorun deil ya sen tarsusta olsaydın görüşürdük ben daha 1 veya iki ay tarsustan çıkamam haberin olsuyn gelirsen ara görüşürüz herkeze slm lar
yahu şu pazar günki resimleri niye eklemiyorsunuz siteye. hoş ciksin siteye uğradığı yok.çağrı hocacıım sen ekle bari...
merhaba alper.ben ozan.nasılsın..valla en kısa zamanda bidaha görüşelimbidaha beklerim üni.ye.çok keyif aldım seninle tanıştığıma çok memnun oldum..ayrıca sadce üni.ye değil yaylayada beklerim..off-road veya safariye çok olanaklı bizim yayla ve çevresi..seni tanıdığıma sevindim...iyi günler..
Hoşgeldin ozaaan ,hiç şüphen olmasın görüşücez kamp,müzik,muhabbet bizi bekliyo şu sınavlar bi bitsin...Bugün için çok teşekkür ederim bnde en az senn kadar memnun oldum...
Mersin grubunun 1.sayfasında yaptığımız gezilerin linkleri var bi gözat istersen...
rica ederim memnun edebildiysem ne mutlu banatabiki bakarım...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)