Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    art-niyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence iyi diyorsanız eğer viransehire falan gitmeye gerek yok...zaten orda buluşmuş oluruz ,eğer beğenmezsek kalkarız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    tamamdır ozaman.
    buluşma yeri : golf-park cafe
    saat : 19:30 - 20:00 arası (herzamanki saate.cemero gelemeyecek zaten eskişehirde)
    adres : statyum ile seyfi alanya (hemen yanındaki kapalı salon) arasından kum sahaya giden yolun solundaki cafe.derenin hemen yanı.

not : beğenmezsek, ki ben sanmıyorum.herkez gelince viranşehire gidilecek.

üff çok resmi oldu yauv...

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    arkadaşlar cuma gününki toplantıya ben katılamıyacağım ogün akşamı iş icabı ankaraya gidiyorum ve bu ay evdeki inşaat çalışmamızdan dolayı maddi anlamda baya sıkıntılıyım kendimi toplamam gerek harcamalarıma daha dikkat etmem lazım o yüzden gezi kısmı benim için şimdilik biraz durmak zorunda sevgilerimle hoşçakalın................................... ...................

celal ben tarsusta görevliyim denetim de gezerken veya öğle molasında sohbet edebiliriz tabi tarsustaysan biz caminur mh sini bitirdik kasım ekenlerden valiliğe doğru tarıyarak gidiyoruz gelirsen görüşürüz tel vereyim bana ulaş senin tel yok bende 05448801558..........................

kalan sağlar bizimdir arkadaşlar...tabi keşke herkes gelebilseydi..perşembe akşama kadar daha iyi bir öneri olmazsa kararımız stadyumdur, kesindir nettir.

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    herkese merhabalar
    ben adana'dan sertaç, kanuni classic 125 sahibiyim yaklaşık 1 aydır...
    bu hafta için bi gezi planınız varmı diye soracaktım..
    bi sorum daha olacaktı...
    taşucu taraflarında tekne turları düzenleniyor diye duydum bilgisi olan varmı acaba??

şimdiden çok teşekkürler

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    nezih üzüldüm cidden.neyse kısmet diğer haftalara.ama sensiz zor olur be matrix
    kayasertac bahsettiğin turları biliyorum ama şuan için telefonu yok. bu hafta yine otarafa gidilirse veya ben gidersem numarayı edinmeye çalışırım.ama sana tavsiyem mutlaka o tura katıl.bilmediğin çok fazla koy ve deniz mağrası vardır eminim. mersinin denizi bi cennet

merhaba sertaç,bizim herhafta gezilerimiz oluyor ancak bu hafta grupta baya bi eksik var olmayabilir...cuma günü akşam 19:30 da mersin de toplanacaz motorlu yada motorsuz katılmak istersen gelebilirsin...

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı art-niyet adlı üyeden alıntı
    merhaba sertaç,bizim herhafta gezilerimiz oluyor ancak bu hafta grupta baya bi eksik var olmayabilir...cuma günü akşam 19:30 da mersin de toplanacaz motorlu yada motorsuz katılmak istersen gelebilirsin...
    çok teşekkür ederim davetiniz için fakat şu anda final sınavlarımla uğraşıyorum.. cumartesi yada pazar günü kendimi yollara vurmayı düşünüyordum da... başka zaman mutlaka ama.. mersin mt bizden çok daha güleryüzlü ve davetkarmış ben yanınızdayım arkadaşlar inşallah başka bi planınıza

Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı
    nezih üzüldüm cidden.neyse kısmet diğer haftalara.ama sensiz zor olur be matrix
    kayasertac bahsettiğin turları biliyorum ama şuan için telefonu yok. bu hafta yine otarafa gidilirse veya ben gidersem numarayı edinmeye çalışırım.ama sana tavsiyem mutlaka o tura katıl.bilmediğin çok fazla koy ve deniz mağrası vardır eminim. mersinin denizi bi cennet
    çok teşekkürler ilginiz için , numarayı öğrendiğinizde sadece numarayı iletmeyin bence güzel bi planla gelmeniz beni daha çok mutlu eder

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    arkadaşlar ben gezide yokum dün söylemiştim motorumu cumartesiye satıyorum ayrıca ben gelecektim yıldırım33 artçısı olarak ama oda pozcuda yeni evinin fayans işleri var gelemiyor motoru istedim haliyle yeni olunca veremedi ben aranızda yokum üzgünüm :(
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    omer arkadasım niye satıyorsun yenımi alacaksın yoksa
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    racer 200
    tabi yeni alacam ama ne zaman alacağım belli değil hondaya güç yetmiyor ya şunlar var aklımda kanuni yuan çelik kuba ramzey bu 4.den biri racing modeli yani yarış motoru tipinde olan cbr 125 gibi olanından

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    omer valla sende benım gıbı racıng almak ıstıyorsun.. ben ocak ayına dogru 2. el cbr125 almayı dusunuyorum allah kısmet ederse..sanada 2.el cbr öneririm..
    ama senın dedıgın motorların hıcbırısını tasvip etmıyorum.biraz kanuni ye yakınım ama sorunlu makıneymıs oda..bence al 2.el cbr 3.000-3.500 kafan rahat olsun hemde su sogutmalı ıstedıgın yere gıdersın...

ayrıca motoru ne kadara satıyorsun
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    racer 200
    motoru 1200 ytl ye satıyorum okan hiç akıllanmamışsın akıllanmıyacanda piyasayı bilmiyonmu sen babana güvenemenki bi başkasına güvenip ikinci el cbr alacan ya bırak boşver alıyorsan sıfır al şimdi milleti kötülüyon sen iyimisin diyecen beni biliyorsun satacağım adamda beni biliyor sende bildiğin biri varsa al yoksa ikinci el aman diyim aklını başına al oki

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    nebılıyım bende honda kalıtesınden dolyı 2.el dusunmustum aklımı karıstırdın
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    racer 200
    ya akıl karıştırma değil işte mesela gider bi deli birinden alırsın bide efendi birinden kimin nasıl kullandığını ne bileceksin ona göre adımını at sana abi tavsiyesi kimin nasıl kullandığını bilemen tamam honda isim var ama kullanan adam belki onu çinden daha kötüye çevirdiğini düşün sıfır herşeyin sıfırı makul bence mesela kerim satsa alırım ama oda deli sürüyor

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    aslında bende kararsız kalmıstım kanunı racer200mu 2.el cbrmı dıye 2 side agır basıyor.bak ıstersen sende yoksa kanunınun mavı renk resmını koyarım..mavi rengi süper

hemde ayrıntılı resımlerı ıbre fılan var
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    racer 200
    koy daha ne duruyon bide koyiyimmi diye soruyor

hadi seni bekliyorum sabırsızlıkla koy bakiyim nasıl bi şi

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R

Yeni yine yeniden

Motosikleti
    racer 200
    okan hadi be ağaç olduk alla alla bi mavi gösterecen iyiki hadi hadi hadi

nerde çektin resimleri mersine geldimi mavisi gidip bakiyim yarına başka yerdenmi buldun yoksa

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    nasıl......!!!! bıraz beklettık senı ama deydımı bılmem

nasıl ama mavi rengi ben cok begendım sence..!!
    Yeni yine yeniden

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler