Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Mersin - MT]

REKLAM ALANI
    art-niyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ok ozaman pc nede olsa grupda yetkili , beraber kontrol edin ok derseniz cuma oradayız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    tamamdır başkanım. pc ile konuşup bügün veya yarın gidip siteye yazarız.
    toplantıdaki 2. konu t-shirt ama kesin bi karara varalım atrık çok uzadı. bu gidişle kışa sweet yaptırıcaz

1)t-shirt (son karar)
    2)dernek ve büyüme
    3)grup sürüşü
    4)OLYMPOS (Antalya) gezisi

ok ozaman sırsıyla bunlar konusulacak başka bir istek olmazsa...

Motosikleti
    250 mct
    antalya geziside mutlaka konuşulmalı. yıllık iznimi ona göre ayarlayacağım!!! tabii bütçemide....

grup suskun hayırdır?

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    öncelikle aramıza katıldığın için teşekkürler yıldırım33 hoşgeldin antalya gezisine mutlaka katılmak istiyorum allahtan bir manim çıkmazsa çok güzel olacağına inanıyorum ancak takribi 8 ağustos gibi alacağım ehliyetimi buna göre bi ayarlama yapabilirsek her ne kadar hafta sonu gezilerimizde bir ayarlama yapamasakta büyük bir gezi olduğu için umarım ayarlama yapılabilir yani tedbirimi elden bırakmamak isitiyorum oraya eğlenceye gidiyoruz birde ehliyetle uğraşmayalım birde ne kadar erken çıkarırsak bilançoyu ilk oturumda çok iyi olur çünkü hem para biriktirme yönünden hemde zaman yönünden iyi olur bu hafta eskişehre gidiyorum büyük bir olasılıkla allahtan bir manim çıkmazsa başkan hangi karara varırsa varsın parmağım onun söylediğine kalkar o yüzden ben varmısım gibi oylama yapabilirsiniz bir hafta oradayım size şimdiden iyi eğlenceler herkese selamlar iyi akşamlar saygılar

sağolasın cemero kardeş , merak etme sensiz gezi olmayacak , zaten herkesin katılımını sağlamak için fgerekeni yapacağız..

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    şimdi selam diyecem herhalde bi başkan var başka kimse yok millet nerede ya neyse ben sitede biraz racing modellerini inceliyim bakiyim ayrıca motorumu cumartesiye satıyorum ama öbür motorumu ne zaman alacağım belli değil mustinin motoruyla geliriz artık en son cuma toplantısında göreceksiniz kırmızı şimşeğimi ve sonra ise racing aldığımda bide eksoz modifiyesi ondan sonra tüm sokaklar beni izleyecek asfaltların ağlamasını bırak yasa boğulacak asfalt tabi bu işin şakası benim için ses versin yeter sürat önemli değil
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    arkadaşlar bugn stadyumun yanındaki mini golf-park cafeye gittik.. bizim için gayet uygun.. gerek sessizlik olsn gerek ortamı olsn.. cuma günü burada toplanabiliriz.. eğer ortam beğenilmezse ikinci bir alternatif olarak viranşehirde taşkıran tesislerinin karşısındaki çay bahçeside olabilir.. denize sıfır olduğu gibi manzara süper.. orasıda aynı şekilde sessiz ve tamamen açık ortam yani yam bizlik..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    racer 200
    bence farketmez nere olursa olsun motoruma son binişim :( pisko yarın yanıma uğrasana senle biraz konuşak racing hakkında boş vaktin olursa işyerimi biliyon bi uğra istersen bi kaç model var karar veremedim sana bi motor gösterecem

çok teşekkürler persembe akşamına kadar belirlemiş olmamız gerekiyor mekanı ve Pc de gidip görmüş iyi olduğunu söylüyor....sanırım gazoz yok orda isteyenlerle daha sonra başka yere gidebiliriz.. dediğim gibi perşembe akşama kadar kesinleştirelim..

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    selam mersinli dostlarım epeydir görüşemiyoruz muhtemelen pazar günü sabah erkenden 10 kadar racing ile kadıncık gölü üzerrinden tarsusa inecegiz eshabı kehf yolu üzerinde koç kasabında yemek molası düşüncemiz herhanği bir aksilik olmazsa proğramımız bu oralara gelipte haber vermemek olmaz diye düşündüm eğer toparlayabilirsek chopper ci dostlarımızıda getirmeye çalışlacağım hepinize sevgiler selamlar

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ömer benden racing seçimi hakkında yardım istersen kesinlikle Honda CBR 600 RR yada Yamaha R6 tavsiye ederim.. yarın yanına uğramaya çalışırım..

ael320, hocam teşekkrler... bakalım..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    racer 200
    hondayı bi kenara bırakta kerimcim yamaha olabilir 20000 devir ya sesi iyi çıkar ama küçük makina 600 lük ben şeyi düşünmüştüm turgut otomotive gideriz 1300 r hayabusa siparişi verdim iptalmi etsek ne yarın geliyor motorum suzuki istersen bi bakalım beğenmezsen yamaha alırız dalga geçiyon kerim galiba ne 600 lüğü daha gencim tamam aşk acısı yaşlandırdı ama ölmek için gencim bi kaö sene yaşiyim bari

ael320 çok teşekkürler bu hafta için henüz gezi planımız yok bizimde,cuma gün toplanacaz grupca aynı fikirde olursak görüşürüz umarım...

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    GUVENLİ GRUP SÜRÜŞÜ NASIL OLMALI..!
    GRUP SÜRÜŞÜ

Uzun bir tatilde olsun, günü birlik gezide olsun, grup sürüşünden önce mutlaka bir toplantı yapmalıdır. Lider belli olmalı ve herkesce kabul edilmelidir. Rota, durulacak yerler, hız, sürüş formasyonu kararlaştırılmalı, bundan herkes haberdar edilmelidir. Lider tecrübeli, grubun isteklerini, sürüş becerisini anlamış olmalı, diğerleri de onun kararlarına uymalıdır. Çok önemli olmadıkça eleştiriler varış yerine saklanmalıdır.

Geniş, düz ve trafik olmayan bir yolda en uygun formasyon "fermuar"dır. ÖNEMLİ: Her sürücü diğerinin çapraz arkasında seyrederken önündekinin aynasından göz teması yapabilmelidir. Aradaki mesafe açık tutulmalı (2sn kadar) fermuarın bir sebeple her an "kapanabileceği" unutulmamalıdır.

Virajlar veya sollamalar başladığında herkes serbest formasyona geçmelidir. Serbestte her sürücü yol pozisyonunu kendi güvenliğine göre ayarlayabilmektedir. Lider, sürüş formasyonunu 1 veya 2 işareti yaparak (1.Serbest veya 2.Fermuar) gruba bildirebilir.

Kalabalık bir grubun, örneğin benzin istasyonundan çıkarken aynı anda yola çıkması tehlikeli olacağından tek tek çıkılarak ileride bir toplanma yerinde tekrar buluşulması gerekir. Tabii ileride tekrar toplanılacağı grup üyelerince önceden bilinmeli ki çıkmak için acele etmesinler (yol öncesi toplantı konusu).

Sollama üç şekilde yapılabilir. Kolaydan zora doğru sıralarsak:

1- Gidiş-geliş, yoğun trafikli veya virajlı yollarda bu ilk yöntem kullanılmalıdır: Sollanacak araca yaklaşırken lider kendisi için uygun fırsatı bulur ve sollar. ÖNEMLİ: Sollama bitince sollama hızını korur ki son üyeye kadar grup sollama yapıp kendi şeridine geçecek yer bulabilsin.
    Her üye sollamasını sırası gelince yapar, hız, en son üye de sollamayı bitirince ve sollanan araçla arasını açınca normal seyir süratine düşer.

2- Otoyol veya açık, geniş yollarda bu iki yöntem kullanılabilir: Lider sollanacak araca yaklaşırken tüm grubun sollama yapabileceği bir fırsatı bulunca sinyal vererek sol şeride geçer. Ondan başlayarak tüm üyeler de sola geçerler. Birlikte sürat arttırılır. Son üye geçinceye kadar sürat ve şerit düşürülmez. Birlikte sağ şeride dönülür.

3- Artçı liderin sollanacak araca yaklaştığını görür ve sol şeride geçer. Sırasıya arkadan öne tüm üyeler sola geçerler.

İkinci ve üçüncü yöntemin kullanıması için tam bir uyum ve anlaşma gerekir. Uygulandığında ise güzel bir görünüm ve otoyolda güvenli bir sürüş sağlar.

Unutulmaması gereken, geçişi tamamlayan üyenin hızını azaltmayarak arkadan gelene yer açmasıdır.
    arkadaşlar burada grup sürüşü için gerekli bilgiler mevcut.. eksik olanlarıda elime geçtikte buraya aktaracağım..
    CBR 600F Honda,

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    sizlere en az göbeğim kadar kocaman sevgilerimi yolluyorum kardeşlerim kendinize iyi bakın bana lazımsınız

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı ael320 adlı üyeden alıntı
    sizlere en az göbeğim kadar kocaman sevgilerimi yolluyorum kardeşlerim kendinize iyi bakın bana lazımsınız

abi bi tanesin ya..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    racer 200
    neyse ben yatıyorum yarın bi uğra istersen kerim hadi iyi geceler herkese kendinize iyi bakın byees

Motosikleti
    250 mct
    evet stadın yanındaki golf cafeyi pc ile test ettik uygundur. eğer yok derseniz viranşehirde kırobası var orasıda çok güzel???

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler