buraya guzum yazsan okurmusun
selam mıllet bede motorumu aldım geldım ıyı arkadaslık lar ve ıyı yol arkadasları arıyorum tanısmak ısteyelere kapımız acık
buraya guzum yazsan okurmusun
selam mıllet bede motorumu aldım geldım ıyı arkadaslık lar ve ıyı yol arkadasları arıyorum tanısmak ısteyelere kapımız acık
eh nihayet gelebildin musti aramıza hoşgeldin dostum bi jinlun 150 cc daha alper musti alper 3 jinlun oldu bende racing alınca kerimle biz racing olacam
arkadaşa hoşgeldin diyende yok hepsi yattı herhalde huuu huuu millet nerdesiniz
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
fenerli degılsen konvoyumuzda ne ısın var yaa nıye galatasaray forması gıyınıp gelmedın... yakarlardı valla senıomerowen adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
ne feneri ne cimbomu ne konvoyu yaaa fenerli biri olarak yastayım konvoy felan yok yasak bize
başkanım cumaya getiririm merak etme bi arkadaş daha var ikisini alır gelirim nese ben yatıyorumm herkese iyi geceler okancım eğlence olsun dedik zehir olsun deseydim giyerdim cimbomm formamı hadiyin byees
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
çağrı mesajını düzeltme yapmış bizimki de ortada kalmış.
sahibeeee şu resimleri diyorum bi eklesen siteye.
cuma günki süprizi merak ettim doğrusu...
toplantıyı pazar günki gittiğimiz çaybahçesinde yapıcaz dimi?
yahu sen yatmadınmı? yoksa yenimi kalktın?
grup sürüşü derken?
sınava gidecem birazdan erken kalktım.Grup sürüşünden kastımı ve sorunları biliyosun işte, uyulması gerekenler ,doğrulr yanlışlar gibi
sınavda başarılar dilerim.
grup sürüşünde sanırım bütün grup hem fikir. bence uygulamalı çalışmamız gerekli.
birde bu haftaki toplantı gündemine antalya gezisinide alalım. yıllık iznimi ona göre ayarliicam.kaç gün olucak maliyet hesabı da gerekli...
yILDIRIM HOŞGELDİN.aRKADAŞLAR CUMA GUNKU BULUSMAYI CAY BAHCESİNDE YAPMASAK OLMAZ MI?
nerde yapalım ? öneri getirin lütfen ... boş vaatlere karnımız tok.
günaydın mersinlilerr
Yeni yine yeniden
yıldırım33 sefalar getirdin grubumuz biraz daha büyüdü
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
ok gündeme alınacak birinci konu antalya gezisinin tarihi ve grup sürüşü...Başka?
birde toplantıyı sessiz sakin rahatca konusup tartısacağımız bi yerde yapalım ,vadi de zor oluyo.
pazar günü gezi dönüşü bi çay bahçesine gittik. sahilin sonundaki barbunun yan tarafında.
ya benim şimdi geldi aklıma stadın yanında bi mini golf var. hemde çay bahçesi. motorları rahatlıkla koya bileceğimiz sesiz sedasız çok güzel biyer oraya ne dersiniz. bence bizim için biçilmiş kaftan
orayı bilmiyorum, çoook önceden gitmiştim sadece ama müftü deresinin sivrisinekleri bizi mahvetmezmi?
sanmam. orayı iştelen kişileri tanıyorum. son hali daha bi güzel oldu. hem bizimle daha çok ilgilenirler
ama çay bahçesi. bence iyi olur
olmaz ise hafta içi ben ve pc buluşucaz bi akşam gider sinekleri yoklarız bi...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)