Selamlar
Adim hasan ns200 ile dolanmaktayım.
Eşlik etmek isteyen olursa beklerim. Halihazırda grup varsa da dahil olunur.
Saygılar
Havalar iyice kendine geldi..
Yok mu gezmek isteyen??
2017'den sonraki mesajları okudum. Anladığım kadarıyla 2017'den sonra forumda aktiflik azalmış.
Selamlar herkese.
Kendi whatsapp grubumuzdan haberleşiyoruz.. Sanırım ondan )
Mersin MT ye Merhabalar. İsmim Emrah Öztürk. YBR 125 im var. Tayinim Mersin'e çıktı. WhatsApp grubuna beni de eklermisiniz. Motorla Mersin civarının altını üstüne getirme dağların zirvelerine çıkma kamp yapma planlarim var. Bolkarlar Aladağ lar vadiler nehirler goller. Kendime samimi bir arkadaş arıyorum. Cep no 553 278 10 71.
Merhaba Regal Raptor 250 cc ve Yamaha 400cc ile sürüşlere katılabiliriz. Gruba ekleyebilirsiniz. 545 955 02 88
Çok kısa süre içinde yeni grup kurup davetleri göndereceğim. En kısa sürede de tanışma toplantısı planlamayı düşünüyorum.
Bu arada, grubumuza yeni katılan arkadaşlar. Hoşgeldiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Grup kurulmuştur.
Hayırlı olsun..
Selam Arkadaşlar
Xmax 250 ile aranıza katıldım. Mersinde grup sürüşleri organizasyonlar falan yapılırsa katılmak isterim. Bu konuda pek yalnızım
selamlar arkadaşlar... Mersin, merkez de olan arkadaşlardan yardım istiyorum...
Ekim ayında Ankara dan Kıbrıs a kargo göndermiştim...
Kıbrıstaki memurların işgüzarlığı yüzünden kargo geri dönmüş Türkiye ye... Şuanda kargo Mersin Posta İşleme merkezinde güzüküyor...
Malesef telefonlarına da ulaşamıyoruz... her zaman meşgul çalıyor...
rica etsem, oraya yakın birisi varsa kontrol edebilir mi... kargo numarası vs bilgileri verebilirim...
Özelden bana bilgileri verin yarın fırsat bulursam gidip sorgulatayım. @ferhatkars
selam ferhat, iş yoğunluğundan yeni görebildim mesajını. sende numaram vardı, arasaydın keşke
berk katdeşimiz ilgilenecek, gerekeni yapacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)