Ben bir kaç yıl önce Mersin Aydınlık Evler İ.O nun önünde bir BMW gördüm plakasında forumun logosu vardı acaba o abi burdamı merak ettim
(motosiklet bmw nine t ye benziyordu o zamanlar çok anlamıyordum motosiklet işinden )
Ben bir kaç yıl önce Mersin Aydınlık Evler İ.O nun önünde bir BMW gördüm plakasında forumun logosu vardı acaba o abi burdamı merak ettim
(motosiklet bmw nine t ye benziyordu o zamanlar çok anlamıyordum motosiklet işinden )
yarın mersine gelmeyi düşünüyorum motor almaya yardımcı olabilir müsait bir arkadaş var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
benim mersin gezisi bayram sonuna kaldı
Her pazar motosiklet grupları geçiyor Taşucu - Silifke arası acaba burdan mı bilemedim. Pek aktif değil gibi burası.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hortlatıcam burayı ama yeni X-treme Max'ımla aranıza katılmak isterim haftasonu. Nasıl ulaşabiliriz grup üyelerine?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Anamurdan Selamlar
Maksat muhabbet olsun arkadaşlar
akşam/gece saatlerinde; (iş çıkışı) haftalık düzenli olarak, pazartesi çarşamba cuma gibi basketbol oynamaya niyetlenen ama yalnız sıkılırım, 3-5 kişiyi nerden bulacağım diye mecburen evde pinekleyen birileri var mı?
Elden ele yayıp özelden dönebilirseniz sevinirim
arkadaşlar mersin de tavsiye edebileceğiniz motosiklet egzozu ustası var mı ?
Bulsam mt-07 ye bende düşünürüm .
Ben internetten alacağım zaten repika sc ama montajını kime yaptıracam. malüm yek pare egzoz kesilmesi vs gerekecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
Arkadaşlar mersin içi motorla gezeilecek manzaralı nereleri önerirsiniz ?
bu arada öncecsinde gittiğimiz yereler,
avgadı
gözne- ayvagediği
emirler - tarafı
aslanköy
Selam mersin..
Mersin grubu bayağı bir dutluk olmuş, sıfır bir Honda Forza aldım, yılbaşından itibaren müsait olabilirim, etkinlik durumlarınız olurda burada paylaşırsanız katılmayı isterim, sevgiler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)