geçmiş olsun alicim
Allah devamından ve tekrarından saklasın...
Ali çok geçmiş olsun başkan. Yollar ve şöförlerimiz sağolsun sürat yapmaya müsait bi ortamımız yok maalesef. Daha düşük tempo her zaman biraz daha güvenli oluyo maalesef. Çok geçmiş olsun. Akşamüstü görüşürüz inşallah.
Tünaydın MersinMT. İyi bir hafta geçirmeniz dileği ile
Yeşil ışık yanmış yolun ortasında aniden frene basıyor.Tam bir şerefsiz ya 2 tane fazla yolcu alacak diye düştüğümüz duruma bak.
sercan toplantıda yoktun...
Mersinde belediye otobüsleri boyle.. Su katılmamış turunden cogu..
Benim suçum Sercan'ın carptıgını gorup frene sert basmam ve yolun kaygan olması ve panıklemıs olmam belkide..
Mont dızlık ve bot kullanmayısımda diger hatam..
Kulağıma kupe olsun
Sağlık olsun..
Sercan ve bende bır sıkıntı yok. Bıraz maddî hasar canımız sagolsun.. Sukurler olsun.
ve yeniden mersin MT ye cok tesekkur ederim..
Angels Of THE city
Selamlar Mersin Mt yeniden canlanmış buna sevindim.Beni mersin mt nin ilk gezilerinden tanıyabilirsiniz.Sencer abi de iyi tanır az gezi yapmadık beraber.Şu an cbr 250 kullanıyorum.Turuncu renk folyo kaplı belki görmüşsünüzdür.Bu 3 gün önce atlattığım kaza videosu : https://www.youtube.com/watch?v=cdJ_fWqKFcg
ayrıca ara ara videoalar yüklemeye calısıyorum youtube sayfama abone olabilirsiniz.Facebooktan da arkadaş olarak ekleyebilirsiniz http://www.facebook.com/yunusemrekaran hayırlı günler..
#sailor33# Eyv.Hocam sağolasın.ufak bir kaza atlattık.Çok şükür sıkıntı yok.Aslında orada en büyük etken asfalttı.Asfalt o kadar kayganki ha suda frene basmışsın ha orada frene basmışsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Mersinde değildim.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Sercan sana da geçmiş olsun tek tek öğreniyoruz durumları valla Allah beterinden korusun hepimizi...
Bi kurşun dokturmek gerek Mersin Mt larak sanırım
Sana da geçmiş olsun yunus.
İşyerime beklerim, mersindeysen tabii...
Elbette ki Mersin MT'nin yeniden canlanması çok güzel. Senin de desteğinle eskisinden daha iyi işlerin altına imza atabiliriz...
Arkadaşlar, yol ve trafiğe uyum sağlayın.
elbette tecrübeliyiz ama değişken olana ve cellet gibi karşımızda duran toplu taşımacılık var....
Bir de toplumun önyargısı da bizi daha doğmadan gömdüğü için, daha da dikkatli olalım.
Hepinize geçmiş olsun.
Sercan, senin kazandan bilgim yoktu, kusura bakma.
Umarım çok fazla sıkıntı yoktur!
Haftalık toplantı iptal mi, yoksa bu hafta da yineleyelim mi?
Günaydın.Eyw Sencer abi bir sıkıntı yok bende.
Günaydın mersin mt
Toplantı var mı bugün?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Cvp yok. 0 505 598 39 13
Bakan gelen olursa haberleşsin... gerçi bu saatten sonra sanmam
Olabilüüüü
İyi geceler MersinMT. Toplantı fotosu atın bir ara ya
TOPLANTI FOTOSU YOK MAALESEF.
ÇÜNKÜ TOPLANTI YOK...
FİKİR YOK...
"FİK" BİLE DEĞİL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)