arkadaşlar mersin mt geziden geldi yaklaşık 1 saat önce harika bi geziydi gelmeyenve gelen arkadaşlara teşekkürler gelmeyenlerin üzüleceği bi gezi oldu desem yeridir bence ama ne yapalım onlarında sınavı vardı hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar mersin mt geziden geldi yaklaşık 1 saat önce harika bi geziydi gelmeyenve gelen arkadaşlara teşekkürler gelmeyenlerin üzüleceği bi gezi oldu desem yeridir bence ama ne yapalım onlarında sınavı vardı hayırlı uğurlu olsun
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
hadi bakalım yine asfaltı ağlattınız.. tekerlerinize sağlık.. istenmeyen sebeplerden dolayı orada bulunamamıştım.. umarım foto çekmişsinizdir..
CBR 600F Honda,
fotografları merak ettım
Yeni yine yeniden
valla biliyon başkanda yoktu resimler davulcuyla ciks de ikisi çekti gazoz içtik deniz eren bi yemek yaptı üffff harika oldu sen git kızkalesine sonra istenmeyen sebeb de ne oldu kızkalesinde kız bulabildinmi o hatırladığım kadarıyla 1200lü yıllardaydı pisko neyse sağlık olsun
ayrıca okan 4037 seni ne zaman aramızda görecez motorundan korkuyorsun gitmez diye benimki çokmu üstün kanuni popcorn ve tigrina bile var içlerinde istersen bi ara yanımıza uğra msn dede engellemişsin beni aferim böyle ol çevrimdışısın yakışmış sana beni engellemek
afiyet olsun.. kızkalesinde amacım kz bulmak deildi bea..
CBR 600F Honda,
biliyom biliyom şeka yaptım herneyse bi sonraki geziye artık
valla çağrı ile ciks alperde resimler elimden bi şey gelmiyor
ömer abi ne engellemesi ben adres değiştireli aylar oldu pckopatghostrıder ıda daha bugun ekledım bugun konustuk al benı ekle o adresı kapatalı aylar olduomerowen adlı üyeden alıntı
al buda adresım ;;; okankoc@hotmail.fr
Yeni yine yeniden
aramıza hoşgeldin almine resim yabancı gelmiyor seni bi yerden tanıyorum aam nerden okan tamam eklerim ben şimdi yatıyorum arkadalar herkese iyi geceler görüşürüz
ya yatacaktım koltukta uyumuşum bari cevabımı yaziyim öyle yatiyim dedim almina resmi gördüm seni bi yerden tanıyorum ama çıkartamadım dedim ama jeton yeni düştü şimdi aklıma geldi aramıza hoşgeldin tekrar hayırlı uğurlu olsun başkan bi kırmızı kurdale kesersin artık hadii iyi geceler beyler bayanlar kendinize iyi bakın bye
z yenileri listeye ekliyorum...
ömer hoja yine yapacağını yaptın..
CBR 600F Honda,
ben yatıyorum beyler hapinize iyi geceler yarın yorucu bir gün olacak herkes için
Yeni yine yeniden
okan nereye ya.. daha karpuz kesecektik..
CBR 600F Honda,
ömer abi demek sende fenerlisin ha sen şampiyonluk turunda nereya kaybolmustun ... tüh be şampiyonda olamadık..
Yeni yine yeniden
Alper başkanım bi isteğin var mı bak sağ salim goturdum getirdim milleti yedik içtik(gazoz).Çok eglendik. yokluğun hissedildi.benim yavaş gittiimi nerden cıkardın?Nezih arkada yalnz kalmasın diye ben yavaştım gezide. çok da keyifliydi arka saf.Tavsiye ederim
Fotolar ciks de yarın atar umarım.
Bu arada tahmina wellcome to mersin mt.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)