Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Giderizde,benim vizör siyah..
http://www.imdb.com/media/rm32827381...2?ref_=tt_ov_i
Aklıma bu film geldi.Filmde biri kör,biri sağır..cinayete şahit oluyorlar..
Artık vizör açık giderim..normalde akşam seyahatim yoktur.
aynaIardan benı gör yeter abi .
bende geliyorum ama saat 9:00 9:30 arası çıkıyorum.
Pozcu tarafından gidecek varsa beraber gidebiliriz.
yarın bız ertoros ile beraber geleceğiz devlet hastanesının ordan..
Üye olsun olmasın, herkesi yarın akşam bekliyoruz,arkadaşlar..
KAHVE EVİ sahilde değil arkadaşlar...
babil kavşağının viranşehire uzanan cengiz topel caddesi üzerinde...
sahilde buluşulacaksa sahildeki akina cafe de olabilir.
ama en mantıklısı mezitli belediyesi önünde toplanıp daha ucuz temiz olan bildiğim bir cafede oturabiliriz.
0 505 598 39 13
benim irtibat no...
arada bir kapalı olabilir, bir hatla konuşurken kesildiğindendir.
bana ulaşan herkese detay verebilirim.
toplantıya giriyorum şu an. öğlen gibi gelen soruları cevaplayabilirim
görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Cvp yazan yok. Benyine de akşam 20.00 da kahveevinde olacam...
ok.. mantıklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
inşaallah bunca yıl sonra hayal kırıklığına uğramam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Kesinlikle..
Katılım için herkese teşekkür ederim..
Erkan ve Ramazan abi den ayrıldıktan sonra eve 300 metre kala bır arac onume dıreksıyon kırdı.. tanıdık bırı zannettım fakat dusuk bır suratle gıtmeme ragmen saga dogru aracı uzerıme kırmaya devam ettı. herneyse kaIdırıma az bır mesafede durdum ve ck hızIı bır sekıIde motordan asagıya ındım . yol bomboştu adama bıIerek mı yapıyosun asagıya ın dememIe aractakı kucuk cocugun bızı ızIedıgını farketmemIe adam ozur dıIemeye basIadı..
gercekten görmedım vs demeye basIadı.BiIerek mi yapıyosun? kornaya basıyorum duymuyor musun? vs ufak bır agız daIasından sonra gecenın şerridir diyip eve gectım. herneyse kaza vs atIatmadan fakat boyIe dıkkatsız surucuIerın oIdugunu bıIerek YoIa devam edeIim.
özellikle geceleri yol boşken..
Katılan herkese çok teşekkür ederim. Umduğumdan güzel ve neşeli geçti. İnşaallah daha da güzel organizasyonlar yaparız...
Organizasyonlara katılan arkadaşların hepsi SS mi kullanıyor? Biz chopper ile katılamaz mıyız? Sonra yolda gazlarsanız yetişemeyiz size
Mersin Mt nin canlandığını görmek çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun hemşehrilerim. Nazarlığınız benden olsun
Biraz büyükmüş ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)