Bence cc de sorun olmaz yani.Ben hep büyük motorlarla geziyorum zaten Hepimizin motoru 90-100 yapıyor sonuçta.Yarım litre fazla yakar en fazla.
Bence cc de sorun olmaz yani.Ben hep büyük motorlarla geziyorum zaten Hepimizin motoru 90-100 yapıyor sonuçta.Yarım litre fazla yakar en fazla.
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Hyosungu araziye soktunuz vay be fındıkpınarı yapsaydınız bari
ertoros pazar gezisi yattı izinler iptal. taşdurmaz başka haftaya kaldı.
Aynen uzandım oraya kadar da ben bırseyı yanlıs hesap ettım. 100 km ye 5-6 lıtre benzın yakıyor musum onu farkettım ..
Benim gibi yolda kalmadın ya..
doğum yeri kainattır memleketi ise dünya
tabiki hayır guzel gectı yolculuk duz yol ve 1 kac guzel vıraj olunca hıc sıkıntı cekmedım bırazda bastım dogrusu
yaz bıtmeden guzel bır etkınlık yaparız umarım...
Ama ben bu Balık-Ekmek mevzunu unutmam yazdım 1 kenara
Borcum olsun..foto yok makineyi arabada unutmuşum..birazda acelece oldu düğün-müğün derken,gece oldu..sağlık olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
Hyosung'u araziye sokmadık,rebitek'in korkulu rüyası,sarnıç rampasına sürdük
doğum yeri kainattır memleketi ise dünya
Hahasarnıç mı yok artık ya.Tam viraj öğrenilecek yer aslında.Az kötü olsa da asfaltı.3.çevreyolu yapalım bir gün ya.
Sarnıç dediğiniz yeri aslında kendı motor kullanmam ve ılk defa o yola cıkmamla anlatayım yol bana pek guven vermedı.. cok vıraj olması sorun olmasada yorucu bır yolculuk halıne gelıyor bır sure sonra ve yolu tanımayan bırının yavas ve yola hakım bır sekılde tırmanması gerekıyor..
racing tarzı bır motorla bu yollar gayet tehlıkelı olabılıyor kaygan zemın ıcınde her motor ıcın aynı durum.
eslik eden ertoros arkadasıma ve beyto ve artcısına tesekkuler guzel bır gezıydı guzel bır tecrube oldu
http://i.hizliresim.com/GbMbor.jpg
http://i.hizliresim.com/bQ7Q58.jpg
Birazda biz turladik
Haftasonu hareket varsa yazın lütfen.
Hafta sonu hareket varmı ?
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Pazar günü toplanalım ozaman. ertoros ve sanırım beytoda gelecektır.
Pazar gunu gelmek ısteyen arkadaslar buraya yazarlarsa memnun olurum
Bakalım kaç kişi olacağız
Herkese selamlar arkadaşlar. Bayadır forumda takılıyorum ama hep MCT 250 konusunda dolanıyordum sonradan farkettim ki il grupları da varmış
Ben de Mersin'deyim ve Mondial MCT 250 Cruiser motosiklet sahibiyim. İlk motosikletim bu. Bilgim ve tecrübem oldukça az. Yapılan gezilere, organizasyonlara ben de katılmak isterim.
Herkese iyi sürüşler
Yerli arkadaşlar serin yayla mayla biliyorsanız Pazar günü çok güzel olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)