yokmu arttıran.bi anamur kalesi yapalım ne dersiniz
yokmu arttıran.bi anamur kalesi yapalım ne dersiniz
hele bir kısa mesafe yapın birbirinizi tanıyın da, ondan sonra uzun yola çıkıp çıkmayacağınıza karar verirsiniz...
Bana sınavdan sonra her yer uyar artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Mut,Aydıncık,Anamur.Büyük ihtimalle kimse olmazsa tek başıma yapıcam
ananmur mamure kalesini çok merak ediyorum, ertorosda hoyuklara gideriz diyor ama bakalım deniz sezonu kapansın yollar tenhalaşırsa bir bakacağız.
Crossla yorulursunuz söyliyim.
ben varım.
Dur ufak bir rota hesaplaması yapayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Pozantıda sac kavurmada yiyesim var
Yok Enduro lastik alın bir tane
benim motor bu yollara uygun degıL :D
Fotodaki yol soğuk asfalt yani eski usül mıcırlı yol..hertürlü taşıtlar için tehlikeli..gezimizde iki kaza gördük.
Kamyonun biri banketten düşmüş ve devrilmiş..diğer kazada otomobil yoldan çıkıp uçmuş..kazazedelerin durumu iyiydi..
ben silifkede yaşıyorum .rotası bu tarafa olana her türlü eşlik ederim
Bütün hazirliklar tamam 4 bin bakiminida yaptirdik uzun yola haziriz yarin sabah Aydincik'a kadar bi uzanip bi kac gün kalıp gelecem.Biraz da biz gezelim
ee hanı toplanıyorduk ? bu pazar yapalım bırseyler tabı sızede uyarsa beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
beyler numaramı vs yazıyorum en azından bu pazar toplanıp bı yerde oturup tanısalım ve gezmelere baslayalım.. yoksa mt den bırsey beklemeyecegım artık..
Motorum: Hyosung gt 650R
Otogar civarında oturuyorum.
yaş 25.
Tel : 0542 4911221
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
ben bu pazar çalışıyorum
haftaya pazarda ertorosla crossla arazide tur atacağız, allahtan bir mani çıkmazsa.
bir kücük cc daha eşlik ederse gelirim
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
sabit birinin yeri olsa orta toplansak bizlerde geliriz turdan sonra, ama şu an için baya zor gibi.neyse başka zamana artık.
bu arada arkadaşın crosu 150 cc benimki 200 cc yani bizim cc lerde büyük değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
herhangı bır kafe belırleyıp orda toplanabılırız bu konuda sorun olmazdı ama arkadaslar ıstemıyor ve konuyu cc ye getırıp zaman bulamıyorlarsa zorlada toplanalım dıyemeyız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)