Ekipmana en az 1500 tl lazım
Arkadaşlar merhaba,
Şu aralar Anamur üzerinden Antalya tarafına gidecek birisi varsa haber verirse sevinirim, Alanya'ya kadar yol arkadaşlığı yapabilirim
HERKESE MERHABALAR....
özlüyom sizi be kardeşler
merhabalar da, nerelerdesin? gözükmez oldun bu aralar.
Ehliyeti 2 haftaya alıyorum sürüşümüde geliştirdimmi 1-2 aya sizlerle gelirim
Pozcuda uyducuyum
internetsiz kaldım
ama toplanma fikrim hala ayakta...
en kısa zamanda toplaşalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------
elbette tanışalım...
ehliyet şart değil, mesela şu anda benim de motosikletim yok ama içimdeki ikiteker sevdası yetiyor.
ne aman tanışmak istersen, özelden ulaş, bilgilerimi vereyim.
bu teklif/davet herkes içindir.
hayırlı sabahlar herkese...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
iyi geceler mersin.ankara alanya silifke rotasıyla ayın 5 inde yola çıkıcam .ramazan bayramı sonrası bir tanısma .yada ramazanda bir iftar sofrası fena olmaz
bende sabah 8:30 akşam 8:00 a yani iftara kadar ful çalışıyorum, tatilim az(market sektörü). ramazan dan sonra anca diyorum.
slm mersin mt
foruma yeni girdim mersindeyim.forum son 3 aydır tekrar canlanmış gibi görünüyor.arkadaşlar umarım herşey eskisinden daha güzel olur.hoş vakit geçirmek dileği ile
sayfa ertoros sayesinde canlandı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
Bu arada pazar günü sabah erken saatlerde gözne (gözne kalesi), soğucak, yeniköy, sunturas ve fındıkpınarı gezisi var. Bu ertorosun motorunun rodaj ve test aşaması sayıyoruz.(klx 150l, rks 200r). İlk büyük gezimiz olduğu için şimdilik 2 kişi çıkacağız, ilerleyen zamanlarda gelmek isteyen olursa croos motorcularla takılmak isteyeceğiz, gelmek isteyen olursa o zaman haberleşiriz.
motorum yok şu anda...
olsaydı, kesin bereberdik... ama ....
Allahın izniyle bir gün alırsan, haberleşiriz.
Birde bunun büyük cc versiyonu var.O daha bi koyuyor adama küçük cc motorun varken büyük cc kullananın çağırmaması.
Gerçi hepsine de alıştık.Canları sağolsun.
Yok yav tur için diyorum. Tur harici yolda görsem tanımam, o kadar yani.
şaka şaka. Ama keşke zamanımız olsada görüşsek, allahın izniyle bayramdan sonra olabilir aslında.
Mezun oldum sencer abi.Ama gerek yok ya büyük cc ye olsa bile işletemem o motoru ben hergün motora binen biriyim.
125-150-200-250 cc japon crossun olacak bu alemde bir de Michilen Enduro lastik çaktın mı en kral adam sen olursun onu anladım.
4 silindir biraz boş gibi geldi.Sürdük zevk aldık baya güldük eğlendik.tamam ama Tek kullanımlık zevk gibi.Her gün binemiyorsun.
Bu asfaltta iş yapmıyor.
Xt 660R ı unutamıyorum.Ömürlük makina keşke imkanım olsada alabilsem.Çoğu parçası CBF 150den daha ucuz.Onun üstüne motor çıkmadı daha.
Versys(sürmedim, ama er6n sürdüm.),Kle 500 hava civa yanında.Tamam biraz fazla yakabilir ama hakkını veriyor.
Ömrümde bir 4 silindirli motor alacaksam o da GSR 600 olur.
Bugün sırasıyla çandır kalesi, ayvagediği, kepirli, yeniköy, kızılbağ, sunturas, fındıkpınarı, turunçlu ve son olarak gelincik tepesi gezisi oldu toplam 150 km yaklaşık olarak 20 30 km kadarını arazi(köy yolu) üzerinden yaptık. gelecek turlara(bayramdan sonra) yeni katılımcılarıda bekleriz.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)