hocam zonguldak mt ede yer yokmu aranızdaPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
hocam zonguldak mt ede yer yokmu aranızdaPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
ayıpsın hoja.. topigimzn üstünde yeriniz war bea.. buyrun her zmn bekleriz..sefir67 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
yeni seçilen başkan ve başkan yardımcısını tekrar tebrik ederim. başarılar
pazara kapızlı.şükür sonunda denize giricem. pc nin niye gelmediğini biliyormusunuz. sudan korkuyo. onun için hep deniz olayına soğuk
E pis adam .suyu niye sevsin ki . Duydunuz mu pc yüzme de bilmiyomuş....
Kaan bikinini almayı unutmuyosun. başkanın ozel emri war.
şş noluyo burda ya.. iki dakka uyuduk neler olmush neler.. kim sudan korkuyo bea..
CBR 600F Honda,
akşama içmek istiyorum.varmı gelen 2 tek atalım ???
senkaan abi ben birazdan kızkalesine doğru yol alacam.. istersen gel .. orada içelim..
CBR 600F Honda,
ŞŞŞ arkadaşlar . biri bu konuları burda konuşmaktan dolayı uyarı almıştı . Hatırlatırım.
Ama ben de gelirim
ŞŞŞ arkadaşlar . biri bu konuları burda konuşmaktan dolayı uyarı almıştı . Hatırlatırım.
Ama ben de gelirim kaancım parola gazoz unuttun mu
gençliiikk mersin neredesiniz..?_??_ ben kızkalesindeyim.. gelen yokmu..
CBR 600F Honda,
kız kalesimi seni gıcık herif insan söylemezmi?
sen orda kal sibobunu keserim yarın...
çağrı nerdesin görüşelim.
ayrıca mesaj alınmıştır.bidaha yazmak yok...özür
değerli arkadaşlarım,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Oy çokluğundan öte neredeyse tamamen oybirliği ile alınmış bir karar olması bana ayrı bir gurur verdi.Tüzel kişilik kazanma aşamamızdaki ilk adımı atmış bulunuyoruz.Hayrlı uğurlu olsun.
yaz sonuna doğru binamız ve tüzel kişiliğimiz olunca daha sağlam ve cesur adımlar atacağız.Öncelikli amacımız "büyümek" "gelişmek".
Çok büyük bir topluluk olmadığımız için henüz, çok keskin kararlar almama taraftarıyım.Nezaman ki kendimize güvenimiz gelir ozaman seçici ve dikkatli olmak zorunda oluruz zaten.Bazı fikir ayrılıklarını hoş görmek gerek şimdilik.
Tabiki sıradışı bir durum karşısında tepkisiz kalmayacağız sizlerinde desteğiyle gerekli olan yapılacaktır.
Hayatımda ilk defa bir topluluk başında değilim resmi yada gayri resmi bir çok organizasyonda aktif olarak yer aldım daha önce edindiğim tecrübelerin ışığında öncelikle bana güveninizi ve sabrınızı eksik etmeyin.
İlk adım olarak
1)toplantıların kayda geçirilmesini istiyorum.Bu iş için toplantılara bir bilgisayar tahsis edeceğim.
2)Her toplantıdan bir gün önce gündem konuları Yardımcı Başkan Kerim arkadaşımıza bildirilecek ve toplantılarda bu konuların dışına kesin olarak çıkılmayacaktır.Bir çok konu içinde hiçbirşey konusamamaktansa seçilen sayılı konuları karara bağlamak daha yerindedir.
3)Saygı sınırlarını aşmadan,sesimizi yükseltmeden. konusmayı ve tartımayı kural haline getirmeliyiz.
ilk gündem konuları olarak benim önerilerim dernekle yada henüz toplulukla ilgili işlemler ve yönetimin konusulması
ikinci olarak mersin MT nasıl büyür ve nasıl daha fazla üye edinebiliriz.
alper başkanım mersin mt nasıl büyür diyor bi fikrim var sabah öğlen akşam tantuni yiyelim ve kilo alalım böylece büyümüş olurmuyuz acaba
o ne ya herkes yattımı yoksa ben uykusuz kalırsam yarın konuşamam en iyisi bende yatiyim
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
arkadaşlar hayatımın belkide en önemli sınavları var buaralar ,bu sebple arnızda değilim iyi eğlendiniz umarım?
Kerim birde bişey isteyecem senden bizim Mersin MT sayfasının ilk mesajına şu an a kadar aramıza katılan ayrılanlarda dahil olmak üzere listeleyebilirmisin? her yeni gelen/giden de güncelleriz..
ilk olarak başkanımıza hayırlı uğurlu olsun selam arkadaşlar umarım güzel eğlenmişsinizdir sınavlar dolayısıyle gelemedim ne yazıkki hayırlısı keşke birlikte gitseydik
nasıl yani?_? bizim grubunmu?_? yoksa tüm mersin mt deki kişilerin listesimi?_?art-niyet adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
bizim üyeler bizlerle birlike geziye katılanlar ,tanıştıklarımız,motosikleti olan yada olmayan ,dernek fikrine sıcak bakan herkes zaten ismini eksik yazdıklarımız uyaracaklardır bizi eklenmek isteyeceklerdir..yada tam tersi olur sileriz ;)
Celal kardeş sınav nasıldı? yedin yuttun işallah soruları?
abi oke ilk mesajı düzenledim.. kesin kadroyu yazdım..
eksikler el kaldırın lütfen..
CBR 600F Honda,
ellerine sağlık soy isimleri bilmiyoru milletin yaw öğrenelim onlarıda yazarız.ya bide az kişiymiş biz :( daha çoğuz sanıyodum walla
selam başkan saolsın yedik walllaaa ii geçti sınav bakalım
dur abi daha önümüzde kocaman yaz var.. çoğalacaz inş..art-niyet adlı üyeden alıntı
cemero adlı üyeden alıntı
geçmiş olsn hoja..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)