hayırdır nesi var motorun
Bu arada Benim motorda Çift kişilik
hayırdır nesi var motorun
Bu arada Benim motorda Çift kişilik
evet, geleceğe dair planlar yapmak güzel....
ama; elbette ki bir geleceğin varsa veya geleceğe inanıyorsan
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
motorun nesı yokkı suan sedyede yatıyor..
gelecek endısesını hep sacma buldum ama bırazda garantıcı olmak adına benım yaptırımlarım ve bazı hatalar olsada ıyı nıyetımızde bazen cok kosarak az yol mesafe katedebılıyoruz.
en kısa surede gorusmek uzerede dostlar..
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
hep ben sizi arayacam değil mi mersin MT
canınız sağolsun...
Arkadaşlar Mersinde Yeni Bir motorsiklet grubu kurmayı düşünüyoruz. Talepler ve önerilerinizi bekliyorum. Haftanın belirli bir günü toplantılarımız olacaktır. 2 haftada birde geziler düzenleyeceğiz. Yorumlarınızı bekliyorum.
ben nbir motosiklet talep ediyorum...
öneri olarak da, benzinler sizden olsun
hayırlı olsun..
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Beylerrrrrr niye bu mersin boyleee biseyler yapalim biraz canlanalim olmazmiiiii
vaaay mersinim vah..
milleti aramaktan canım çıktı ya benim.
neyse..
ramazan ayından önce mersine elbistan ekibi olarak geziye gelicez. ses ver mersin !!!
merhaba mersin. ankarada çalışsam da ailem orada. uygun bi zamanda gelmeyi düşünüyorum daha önce ankara - mersin yapanlardan önerileri olanlar yazarsa çok sevinirim.
burup gelmek isteyenler gelsin, başımın üstünde yeri var herkesin
bana özelden ulaşırsanız çok sevinirim, mersin sayfasını sürekli takip edemiyorum çünkü.
sevgiler, saygılar
Mersindeki arkadaşlara birşey soracağım cevap verirlerse sevinirim. Kayseri'den Mersin'e gelip hem biraz gezip hem de alışveriş yapacağım. LS2 kask ve revit tarmac air mont almayı düşünüyorum mersinde bulabilir miyim? Elim boş dönmek istemiyorum.
mersindeki arkadaşlar sanırım dağınık bir şekilde toplanmalar olmuyor ya da varsa burda bilgi iletişim sağlanmıyor doğru mudur?
Arkadaşlar merhaba an itibariyle mersindeyim Ankara'dan geldim bir iki ufak işim var öğleden sonra yola devam Adana Antep gidicem kısmette trafik şubeye gitmem gerek yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum
herkeze selamlar...ben 193 boyunda 125 kg
biriyim 2000-2500 tl param var ilk crossumu
almak istiyorum ogrenci oldugum icin yakit ve
parca cok onemli genelde hafta sonlari yaylalari
gezmek icin kullanicam yani cogunlukla
asvaltta..hiz yapmak gibi bir niyetim yok sizce nasil bir motor tercih etmeliyim..yardimic olursaniz
sevinirim.. Konuya cevap yaz
Beyler meraba. Mersinden SYM fiddle 2 getirtmek istiyorum Kayseriye. Acaba nerden almamı tavsiye edersiniz. Acil!
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)