http://www.mer-mok.com/ ana sayfadan ulaşılabilinir.
http://www.mer-mok.com/ ana sayfadan ulaşılabilinir.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Selam arkadaslar...
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Arkadaşlar motorum satılıktır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89788370/detay
Cok sessizlesmiş buralar. Tekrar canlanırmı acaba...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
kimse yok galiba...?
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
a.s ali arkadaşım çok cansız bi sayfa bencede
mer-mok sayfasıda oyle kac gundur gırıyorum zaten sadece ben gırıyorum sıcaklardan herkes yaylalara cıkmıs galıba.. yoksa tek tek bulusup sohbet etmek ıstıyorum malum zamanımda cok
Evet çok sessizlemiş buralar.Ben yaylaya çıkmadım henüz.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
günaydın mersin,ses ver sesin duyulsun.
hakikaten canlandırmak lazım,eskiden güzeldi be.
sencer gitti mersin mt bitti.
bir foto koyayımda azıcık hareket gelsin
hafta sonu eğrigöl toplaşmasından bir kare.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Bilseydim bende gelirdim. Sencer abi gitti mt bitti valla.Ama her hafta görüşüyorum.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Mersınde gezcek kımse yok mu ya ? Hep tek gezmekten canım sıkıldı.
Batum festivaline giden var mı Mersiiiiin
mersinde gaz yagı satan bi yer lazım zincir temizliycem de var mı bildiğiniz gaz yagı satan bi yer ?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
mersinli rkadaşlar ben kıbrıstan bayram .bayrama gelicem inşallah .varmı iyii bir motor mağzası ufak tefek birşeyler lazım.aksesuar felan teşekkürler.
düşe kalka çıktım ben bu yokuşu, asfalt çok kötüydü.
merhaba bayram abi.mersınde dınamık motordan alısverıs yapıyorum ben ıstersen bı bak derım.tabı ıstedıgın parca ve aksesuarları daha onceden sorar ve getırtırsen daha ıyı olur . ıyı aksamlar.
Slm. Arkadaslar Burak ben, 41 yasinda memurum. Yeni motorcu olacagim insallah. 5000tlnin altinda chopper alabilirmiyim veya daha uste de. Saglam, kullanimi kolay ve ben iri oldugum icin de iri birsey istiyorum. Bu konuda yol gosterebilecek arkadaslara simdiden tesekkurler. Sevgi ve saygiyla...
merhaba burak abı ben ali.ABI BEN HYOSUNG GV 250 ONERIRIM.sanırım 5000 tl ye temız bırseyde bulabılırsın 2.el tabıkı.saglam tork makınası kullanımı kolay ırı ve sesı cok tatlı. tam senın aradıgın bırsey mıs gıbı gelıyor benım nıyetım vardı bu motora ama ben gt250r aldım. o yuzden onerırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
abı bulabıldın mı gaz yagı? bana da lazım olmazsa ben bu pazartesı sanayıdeyım arastıram bulursam sanada alırım ıstersen 1 lt felan. cevap atarım burdan.
Sevgili Ali, teşekkür ederim tavsiyen için, bahsettiğin motor benim de dikkatimi çekti. Sen de tavsiye edince üzerinde durayım dedim. Sahibinde.com'a baktım Mersin'de pek satılık ikinci el bulamadım. İnternet dışında bir pazar varmıdır bildiğiniz?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)