Fatih bey yakın zamanda mersine yenıden yerleşme planlarım var olursa toplantılarda ve gezilerde bende varım bundan gari
selam gençlik, silifkeden bir motor sorgulatmam lazım.
kim bana yardım edebilir ( acil )
cep : 0 505 598 39 13
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
söle bakalım plakayı veya çok önemliyse plaka yı yaz 5664 e gönder ;)
2020 'Tracer 900 İcon Blue
A.s. Sencer abi. Yakın bı yerde olsa bakardık. Yinede netten bulduysan bi link ver bakmaya çalısırız abi.
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
selam arkadaşlar sizlere bi konu hakkında danışmam gerekiyor mersinde büyük motorsikletten anlayan bildiğiniz sözüne güvenilir bi usta önerirseniz çok sevinirim...acil kısa zamanda gerekiyor büyük motordan kastın ne diyeceksiniz haklı olarak, 1000cc ve üstü..teşekkürlerimi bir borç bilirim ve yardımlarınızı bekliyorum...
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
silifke ile ilişkili biri bewni acil arayıp ya da özel mesaj yazsın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Merhabalar 2008 Subat ayında aldıgım motosikletimi acil nakit ihtiyacımdam dolayı satıyorum. 41.500km de ciddi bir kazası yok. Saga sola yatmasından dolayı kafa gırenajlarında hafif cizikler var. Detaylar icin goruselim. Binicisine masrafsız bi makina. Lastikler ve fren balataları iyi durumda. Hiç bir borcu yok. Muayenesi 02.02. 2013 e kadar yapılmış. Sitede actıgım gezi raporlarından fotoları gorebilirsiniz.
Fiyat: 2700 tl. Tel: 0546 411 4480
Not: Motosikleti aktif kullandıgım için km degişebilir.. Üzerine nakit alabilecegim uygun 100cc lik ile takasda düsünülür
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
MERSİN in GERCEK VE GÜNCEL MOTORSİKLET GURUBU http://www.facebook.com/#!/pages/mer...78914778851493
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
MerhabaArkadaşlar bugun Mersin MT topigine soyle gecmiş dogru bi gözzattımda. Gercekten cok guzel gunler yasanmış cok guzel seyler paylaşılmış. Birbirinden guzel gezilere buluşmalara etkinliklere imza atılmış. Ama simdi Mersin MT nin gecmişinden eser kalmamış. Burada tanıdıgım mesajlarını okudugum bazı kişler ile halen goruzmeye devamediyorum. O kişilerin neden buraya yazmadıkların sorgulamak bana düşmez elbette ama sormadan da edemiyorum. Yarın 31.03.2012 Yani Merisin MT başlıgının Motosiklet nette acılışının 6. yılı olacak. İlk 2 yıl Mersin MT yi tutabilene ask olsun ama sonrasında nedense bir durulma olmuş. Simdilerde ise Mersin MT bitti bitecek. Bunun sebebi Mersinde artık Motorcu bittigi için mi.? Elbette degil aksine Mersinde Motorcular daha da arttı. Ama Mersin MT yi bıraktı.
MERSİN MT TOPİGİNİN ACILISININ 6.YILI TUM MT AİLESİNE KUTLU OLSUN. HAYDİ MERSİN TEKTAR CANLANDIRALIM BURAYI.
sevgili dostlarım:
ADANA ve CEYHAN GRUBU olarak,21-22-23 NİSAN'da-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ'nde KAMP düzenlemiş bulunuyoruz.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım,çadırları,uyku tulumlarını kapın gelin.denize girmek isteyen,balık tutmak isteyen,kafa dinlemek isteyen,kamp yapmak isteyen ve rüzgar sevdalılarıyla beraber olmak isteyen tüm dostlarımıza kampımız açıktır.tamamen doğal bir ortam,sıfır deniz.bekliyoruz.
kampta elektrik bile yoktur,ışıldakları,kafa lambalarınızı almayı unutmayın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
şenligimiz çok güzel olacak ve bütün motosiklet severleri bekliyoruz.
1.Şenlikten akılda kalanlar.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)