mersin nerdesin yav yaz da geldi artçı isteyen yokmu bu arada ))motor daha alamadım ama arabayla eşlik edebilirim..
mersin nerdesin yav yaz da geldi artçı isteyen yokmu bu arada ))motor daha alamadım ama arabayla eşlik edebilirim..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Tabiki yazın gelmesiyle Mersinde de ufak tefek buluşmalar olacaktır.Ama ilk yıllardaki yoğunluğu beklememek lazım...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Slm. İlerleyen gunlerde gezileri cıkarız insallah. Bugunlerde işlerim cok yogun...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
En yakın zaman da büyük katılımlı geziler için organize olunması temennisi ile yolunuzda farınızda açık olsun arkadaşlar.
Bu bizim MERSİN oldum olası pasif zaten bu doğa bu hava başka yerde olsun kımse evde oturmazdı
hoyrat irtibatı koparmayalım msn sercan_yilmaz_2667@hotmail.com
Slm. Gezilere cıkmayı elbette isteriz ama zamanımı bir turlu ayarlayamıyorum. İşlerimi yetiştiremez oldum.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
slm arkadaşlar biz yarın yani pazar günü alanya ve manavgattan 2 arkadaş silifkeye doğru gideceğiz mersinden de bir arkadaşta gelecek silifke tarafındaki arkadaşlarla tanışmak isteriz musait olursanız öğleye gelmiş oluruz diye düşünüyoruz tel :05368650370
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Selam arkadaşlar. Ben de MT yeni üye oldum. Fat280 (fatih) leri karşılayan arkadaş benım. Her türlü geziden haberim olsun cakmak_mustafa@hotmail.com 0544 865 06 49
arkdaşlar motorumu aldım eylül ekim ayı gibi tam rahat özgür bir biçimde gezip dolaşabilirkk....
az kaldı yakın bir zamanda bende motosikletimi alıyorum sonrasında etkinliklere katılmak kalıyor bir tek
www.sahildenturkiye.com
Herkes hem fikir ama bi icraat yok ? Tüm mersın grubunu msn eklıcem. Tek tek haber vericem. Bi ortak gün belirlicez. Başı çekecek biri lazım :D
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
Selamlar,
Geçen gün Gül Kafe de otururken bir gurup motorcu agbi gordum
Bu ekipten birileri miydi acaba?
İçimde inanılmaz bir motorsiklet heyecanı oldu,hele kalkarken ara gaz verdi bir agbi:D Hepten koptum.
Bir motor edinmeyi düşünüyorum. Her alanda ilk başlayanlar mutlaka kandırılır ya da bir pişmanlık yaşar. Bu duruma düşmek hiç istemiyorum. Bana yol gösterebilecek ,alacağım motor konusunda bilgi verecek şunu al bunu alma gibi destekte bulunacak, 2. el temiz motor bulmamda yardımcı olacak vs vs kimse var mı?
Motorumu edindikten sonra ekibe katılmayı isterim.
Saygılar. ( mustafa.apcin@hotmail.com)
arkaslar yokmu gezi planı gezelim tozalım azcık
no pain, no gain ...
cakmak_mustafa@hotmail.com ekle beni kardeş. Mezitlideyim ben.
MERSİN MT'NİN yeni ve eski sakinlerine sesleniyorum.
eğer ki yeniden ve düzenli-*didsiplinli bir grup olacaksanız size yardımcı olmak isterim.
bunu da sürekli sizlerin burada katılımlarınıza bakarak anlamak zor olmasa gerek...
Mersin Mt nin yeni bir lidere ihtiyacı var, bakalım hanginiz hakederek ilerleyeceksiniz.
yediği ekmeği ve suyu ayrı gitmeyen, dertleri ve neşeleri ortak bir grup yeniden oluşturulacaksa elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz.
hayırlısı bakalım...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Tabiki herşeyin hayırlısı. Dediklerinize aynen katılıyorum. MT yeni üyesiyim, fakat en eski üyelerinden bile daha istekliyim. En kısa zamanda bi buluşma düzenlemeli ve bu buluşmada ortak bi karar almalıyız. Diğer şehirlerde oldugu gibi haftada bigün belirleyip ya da en az ayda bir gün belirleyip, belirlenen gun ve saatte düzenli bi buluşma yapabiliriz. Bu grupla şehirler arası geziler bile yapılabilir. Umarım sesimi tüm Mersin MT duyuyordur...
KESİNLİKLE DÜZENLİ TOPLANTILAR YAPILMALI, KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI SAĞLANMALI.
daha sonra güvenli sürüş konuları ve motosiklet işaret dili ve anlamları öğrenmeli
güvenlik ekipmanlarının öemi sürekli hatırlanmalı vs vs vs...
ama görünüyor ki ayda 1-2 mesajla olacak şey değil bunlar
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
En kısa zamanda bi organizasyon düzenleyelım o zaman. Bi gün ve saat belirleyelim.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)