Sağolun.Valla yarıyıl tatilinde anamura gelme ihtimalim var bikaç iş için hocam. O yollara motorla gelemeyebilirim belki ama malumunuz acemi sayılırım daha ama denk gelirsek ben de beklerim silifkeye
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
gelirsen mutlaka uğra kardeş,görüşelim.
ilçe milli eğitim müd.
bozyazı
5057821939
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
33 KDC 64
Mersin'li motorcu arkadaslar merhabalar organizasyon yokm u
Selamın Aleyküm
Arkadaşlar merhabalar yeni katılıyorum aranıza...
Mersın.........
SLM Mersin Mt Uzun zamandır aranızda bulunamıyordum... Simdi arada bir gorusmek uzere... Keyifli geziler..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
sLm ben böyLe bir Gurubun oLduğunu iLk kez Görüyorum Yaşım 21 ve Bu Gurupta oLmaktan Zewk aLırım Motorumu şuan Sattım Cbr125 Veya Cfb 150 aLıcam size Uygun mu biLmiyorum SizinLe tanışma Fırsatım oLmasını çok İsterim!
Evim evim güzel memleketim.Silifkeliyim.Fakat universiteye gidişimle birlikte,silifkeden koptum.şimdi Erzincan da öğretmenlik yapıyorum.inş.yaza orda olacağım.
bahar geldi artık
mersin mt canlan artık...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Yeni farkettim sayfanın etiketlerinde niye silifke yok yahu
Ah ah orda olsam da motorumla güzel havalarda gezsem
33 KDC 64
evet mersin mt deki abilerim özel bi husus danışacaktım da size mümkünse bu yazıyı görenler bi mesaj atabilir mi bana mersinden abilerime acil bişey danışacağım sağolun
ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@
az kaldı motorla ehliyeti birlikte alıcamm..4 senelik motor hayatıma kaldığım yerden devam eddecem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------
2020 'Tracer 900 İcon Blue
heeeeaaayyy mersin mt çökmüşsün mersin çökmüüüşşş !!???
ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@
Mersin uyuyor nerdesiniz yahu yaz geldi
33 KDC 64
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)