Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
selamlar mersin mt, nassınız bakem
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
s.a. arkadaşlar, bu ara hiç gezmeye gidek diyen yok, hayırdır acaba dört tekere mi kaydınız ?
Sencer, kardeşim bunların hepsi seni bekliyor anlicam hemen bir operasyon düzenle ki, millet bir silkelensin yaw, motorun yoksada bizim var, artcı olarak seni idare ederiz alana kadar, bunda bişey yok, neyse lafı uzatmayayım ben 06.04.2010 da saat 11:00 da tekeri döndürmek sureti ile Anamura kadar gidip gelecem, biraz balık tutup birazda gezecem, bu ay bütün pazar larda çalışıyorum onun için tek takılacam, herkese hayırlı haftalar.
[VIDEO][/VIDEO]
iyi geceler gençlik
S.A arkadaşlar. Bugunlerde gezi yapmak için can atıyorum ama işlerimi bir turlu duzene koyamadım. Ama allahın izni ile az kaldı.. Ya silifke tarafında yada Yayla yollarına vuracam kendimi...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
Günaydın dostlarım,
İlgilenen arkadaşlar için Tarsus'da yeni bir pist açıldı. Hepimize hayırlı olsun. İşte ilk etkinlikleri
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-hakkinda.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bilgilendirme için tesekkürler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 ----------
Tabiki hava atarım. Motorcu olmak kolay degil. Motorcu oldugum için hava atarım.
Peki abi sen nezaman başlıycaksın hava atmaya..
S.a. arkadaşlar, salı günü bozyazıya kadar gittim, güzel bir gezi oldu, iki defa lastik patladı, 4,5 saat yol çalışması yüzünden mahsur kaldık, gece de sağnak yağmura yakalandık, herşeyden önemlisi süper bir balık avı gerçekleştirdik, bunca zorluklara rağmen eğlenceli, oldu yeni arkadaşlar edindim, yakında fotoğrafları koyarım, inşallah beraberde tekrar bir gezi yaparız,
[VIDEO][/VIDEO]
o yol hep böyledir zaten, hep savaş içinde geçen bir yolculuk sonrasında tadına doyamadığını anlarsın...
resimleri bekliyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
araştırıyorum hala... ama suzuki sv1000s'e aşık oldum....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)