arkadaşlar bişey sorcam ya benm bu sitedeki hesabıma girilmiş....nasıl oluyor bu bilgisi olan var mı?
bnm yazılarımın altındaki imzam da değişmiş.moderatörler yapmaz heralde dimi nerden bilcekler okulumu falan...
arkadaşlar bişey sorcam ya benm bu sitedeki hesabıma girilmiş....nasıl oluyor bu bilgisi olan var mı?
bnm yazılarımın altındaki imzam da değişmiş.moderatörler yapmaz heralde dimi nerden bilcekler okulumu falan...
valla kardeşim bilmiyorum ama hemen şifreni değiştirsen iyi edersin bence yapacak başka bi şey yokki
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
ya uzun bi süre ayrı kaldım zaten 15 gün felandı iyiyiz allaha şükür çamlıyaylaya gelmedim evet o hafta ereğliye gittiydim aşkımın yanına ama aşk felan kalmadı artık hepten yıkıldım :( neyse ya yarın buluşma konusunda bi karara varılsada haberimiz olsa sonra gene haberim olmadı küstüm oynamıyorum davası olmasın
tamam saat 8:00 gelmeyenin motoru çin olsun yer olarak arkadaşlar neresi olacak ahmad tea mı yoksa vadidemi nereye karar verdiniz ona göre haberimiz olsun hadi kimse yokmu ?
arkadaşlar nerdeyse söylemeyi unutuyordum yahu...Ehliyetimi aldım paşalar gibi koydum cebime.dün aldım.hayırlı olsun bana dimi..
alperim sanada banada hayırlı uğurlu olsun bende hemen pazartesi aldım polis korkusu yok artık onlar benden korksun
walllaaa arkadaşlar hayırlı olsun ne diyim darısı başıma olsun allah kaza bela vermesin arkadaşlar ahmed tea olsun değişiklik olursa yazın ok herkese iyi akşamlar
daha kimse yok nere olacaksa cem kardeş baksana bi sen bi ben bi alper var vadi felan diyorlar ama bakalım
cümleten ehliyetler hayırlı olsun. cuma ahmad efendi çay bahcesinden ziyade bir mekan belirlesek. saat mühim değil.
haaaaaaaaaa bu arada çağrı hoca kurabilirse MUŞ MT yi kuracak. çamlıyayla ya gelenler anladı :(
gençlik öncelikle ehliyetler hayırlı olsun...
alper abi modlar bile kolay kolay kimsenin hesabına giremez(skullhunter dışında).. hem modlar girip ne yapcakki?? bence senin bir arkadaşın fln girmiştir şifreni bilen.. yenge fln grmiştr bence.. gezilere getirmiyon fln diye. .
çağrı hoca nereye ya?_? ne muş mt si.. daha mersin mt yeni kuruldu.. yapma etme..
CBR 600F Honda,
valla pc_kerim kardeş istek dışı tayin olayı bizi vurdu.
orda motor falan yokmuş.
Kar kızakları koşturacaaz 1 sene artık. naapalım
onumuzdeki kış yokum . maalesef. :(
hayırlısı olsun çağrı abi,üzülmedim desem yalan olur.bu arada bence vadide buluşşak daha iyi olur,benim için zaman önemli değil.
bu arada motorum 7000km bakımında inşallah cumaya yetişir
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
ehliyetler hayırlı olsun.ıslatırız artık
çağrı inan çok tuhaf oldum.inşallah okulun iyi olur.takma kafanı senin gibi uyumlu bir kişi orada yalnızlık çekmez eminim
ayrıca kamp dedim ama kimse bişey yazmadı...
cumartesi diyorum öğlen , öğleden sonra, akşam üzeri fark etmez ayaşa gidelim.çadır kuralım çok ama çok zevkli geçicek.kim geliyo benle
arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta ne büyük ihtimalle geziye nede buluşmaya katılacağım bana samsun yolu göründü benim yerime de eğlenin görüşmek üzere...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
buluşma yeri vadi dışında heryer olabilir.. karar verin bir an önce.. bence ahmad tea iidir..
yada kaan abi dün seninle oturduğumuz çy bahçeside fena deil..
çağrı abi en azından ayda bir gelirsin yine görüşürüz ya.. ne olck..
CBR 600F Honda,
pc bizi bi daha vadiye almazlar sanmam orası çok güzeldi aslında. ahmet tea dende bööö geldi artık ama dünki yeri herkez bulamaz. yine bi toplanma fiyaskosu olur.
sen c.tesi geliyon dimi
yok ztn vadiye onların almamalarından deil.. onlar kim oluyoda almıyo.. kendim gitmek istemiyorum..
abi cumartesiyi bırakalımda yarın nerede toplanacaz ona bakalım bence..
CBR 600F Honda,
ahmet te ahmeeeeet.
c.tesi geliyonmu?
oke ahmad tea de buluşuyos yarın saat 7:30 da..
abi bilmiyorum ama gelemem heralde.. adanaya gitme ihtimalim war hafta sonu..
CBR 600F Honda,
gelme sakın gelme pc. yarında gelme.senin o sibobunu kesecem...
yetmez selenide...
vaz geçtim mesajı düzeltiyorum
o tek göz farınıda kırıcam...
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)