herkes gider mersine siz gidersiniz tersineee....hehhehehe...
yıllardır bu espiriyi yapmak için bekledim...sevgiler mersin tayfasına...piskopat msnde sesin soluğun çıkmıyo lan...önceden abi merhaba falan derdin...neyse öyle olsun bakalım...
herkes gider mersine siz gidersiniz tersineee....hehhehehe...
yıllardır bu espiriyi yapmak için bekledim...sevgiler mersin tayfasına...piskopat msnde sesin soluğun çıkmıyo lan...önceden abi merhaba falan derdin...neyse öyle olsun bakalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vay vay vay iki gündür siteye giremedik, neler oluyor neler, ülen barbaros hani ybr alıyordun len, crosscu seni, kerim ömeri çok boş bırakmayın bak adam ümidini kesmiş biçimde, pazarları sizden başkasıyla takılmasın. zaten motoru da tamir ettirdi heralde, gezsenize yav ne durursunuz, bizim gibi diyar ellerdemisiniz
metehan abim bu ne şeref topiğimizi şenlendirdiniz, yap abim yap esprine can kurban, yav fuarda seninle tanışmayı çok istedim ama ben gittiğim gün sen yoktun neyse başka bahara, sana da sevgiler abim...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
kısmet abiş ya...nasip kısmet herşey...sabaha çıkacazmı o bile belli değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kısmet dediğin gibi abim, saygılar sunarım, dediğim gibi tanışmak isterim abim senlen...mete_han adlı üyeden alıntı
öndercim karar kesin artık cross olacak.bak kitlemiz artıyor ve daha mersinde motosiklet.net.i bilmeyen bi çok motorcu var onlarada öğretirsek bu siteyi kitlemiz giderek artacak. sevgiler... saygılar....
babalar binin bu hafta adana ya gelin. mola tesislerinde etkinlik var. bu cuma belli olur herşey.
live to ride, ride to live
Geçen hafta pazar öğleni Susanoğlu'ndan Adana'ya dönüyordum.O kadar çok motor grubuyla ayrı ayrı yerlerde karşılaştım ki,hem sayının artmış olması,hem de insanların grup halinde gezmesi beni çok mutlu etti.
evt usta kitle gittikçe artıyo..
bu arada nightwatcher adana grubunun etkinliğimi war hocam..
CBR 600F Honda,
ahh hocam ahhh, ne güzel diyorsun ağzından bal akıyor ayrıca teklif içinde çok teşekkür ederiz ama benim öyle bi lüksüm yok, temmuza kadarnightwatcher adlı üyeden alıntı
Ama arkadaşlar mersindeler katılsınlar sizlere umarım yazın gezilerinize ve etkinliklerinize bende katılıcam inşallah...
barbaros iyi tercih baba en iyisini yaparsın, sen al belki bende gaza gelirim ve tercihimi o yana kullanırım...
pazer hocam, şimdi malum bizim oraların iklimi yaz,kış genelde müsait olunca motorcularında çok alması kaçınılmaz oluyor, umarım ilerde sizlerlede etkinliklerimiz olur, saygılar...
22-23 nisan tarihlerinde bmwrider academy Adana-Mersin Arasındaki borusan oto Tesislerinde Güvenli Sürüşteknikleri Kursu verecekdir . Kurs ücreti biraz tuzlu ama Adanada başka bir kurumun böyle bir programı olmadığı için Ben bu fırsatı değerlendireceğim Ayrınılı bilgi için borusana başvurabilirsiniz Toplam 10 kişi alacaklar Dolmadıysa sizde ktılabilirsiniz
http://www.bmwrideracademy.com/content.asp
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
arkadaslar beni unutmayın ben de varım yazın silifkedeyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cbf_burak_33 adlı üyeden alıntı
ooo aramıza bir hemşerimiz daha katılmış, hoşgeldin burak kardeş, unutulunur mu ya, zaten kadroyu genişletmeye çalışıyoruz, hoşgeldin tekrar varsa msn flan yaz da görüşelim msn den, tanışalım...
hoşgeldin ortak... seni unuturmuyuz ya hiç.. ayıpsın.. bütün motorculara yer war burada..
CBR 600F Honda,
arkadaşlar bende geldim mersindenim.sarı bi Jinlunum var cruiser tarzı. www.jinluncu.com da art-niyet adı altında resimlerim var. gezi yapalım yaz geliyorr
mersin,cruiser,avukat,27
selam mersinli motorseverler asdanalıyım ama işim icabı herhaftasonu taşucu /bogsaktayım muhtarın yerinde çay kahve içmeye beklerim
dostum tabiki.. her zaman bekleriz.. yaz geliyo.. grubu biraz aktifleştirmek lazım.. şu okulu aradan çıkaralım.. gezilere rahat rahat devam ederiz..arkadaşlar bende geldim mersindenim.sarı bi Jinlunum var cruiser tarzı. www.jiluncu.com da art-niyet adı altında resimlerim var. gezi yapalım yaz geliyorr
hoşgeldin dostum.. bende adanalıyım.. taşucu çok güzel bir yer.. bizde oralara doğru bir gezi yapmayı planlıyoruz.. çay içmeye geliriz..selam mersinli motorseverler asdanalıyım ama işim icabı herhaftasonu taşucu /bogsaktayım muhtarın yerinde çay kahve içmeye beklerim
CBR 600F Honda,
artniyet hoşgeldin mersin mt de senide görmekten mutluluk duyarız, artık mersindeki arkadaşlarla organizasyonlar yaparsınız, ismail bayrakçı hocam nazik davetin için teşekkür ederiz, yazın mutlaka geleceğiz inşallah...
esen kalın, rüzgarınız bol olsun...
hoşgeldin dostum 'artniyet' evet yaza müthiş geziler yapalım ama önce kerimin ve benim okulumuzun bitmesi lazım...
ismail abi biz zaten çoğunlukla boğsaktayız fakat apo amcanın yerinde ya da incekumda nevzatın yerinde bende beklerim
istanbuldayım ama aslen mersinliyim herkese selamlar
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)