günaydın mersin mt
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Değerli MERSİN MT üyeleri.
7 Mart 2010 Pazar günü Kadirlide düzenlemiş olduğumuz etkinliğe,Şanlıurfa,Nizip,Gaziantep,Kahramanmaraş, Osmaniye,Hatay,İskenderun,Ceyhan,Adana,Kozan,Tarsu s,İçel'de bulunan kardeş Motosiklet Klüpleri,zor hava ve yol şartlarına rağmen iştirak etmişler,şenlikte bizleri yalnız bırakmamışlardır. Bu etkinlikte emeği geçen,iştirak eden,katılamayıp gönlü bizlerle olan,Kadirlide teker izi bırakan tüm arkadaşlarıma şahsım ve klübüm adına teşekkürler ediyorum.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
İyi Akşamlar [Mersin - MT]
www.sahildenturkiye.com
Mersin de tatlı su motorcusu olacak en son kişi benim. Benim sorunum yagmurda veya kotu hava sartlarında motora binmemek degil. Sadece motoru yıkıyorum ertesi gunu yagmur yagıyor. Sadece ona kızıyorum. Ama yine motora atlayıp gazlıyorum...
Vaktin olunca derken gezecek vakit dersen cok zor. Ama yok konuşmak istersen arayabilirsin...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
günaydın arkadaşlar
s.a mersin mt,
günaydın mersin mt
GÜNAYDIN
mersin motosiklet şenliği yapılacak ama biz 3 kişi bile yan yana gelemedik...
oysa burada ne çok güvendiğim insanlar vardı.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
az olsun öz olsun
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
ben geliyorum abi yanındayım biliyorsun
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
s.a. arkadaşlar, gecen hafta aslanköye çıktık, güzel bir gezi oldu, dönüşte sarnıcta çayımızı içtik, yalnız serkanın arkadaşı bayram arkadaşıma foto yu verdik bizi çeksin diye fakat biz hariç her yeri çekmiş, onun için resimleri koymadım saçma oldukları için, diğer bir gezi inşallah mersin mt den arkadaşlarda gelseler iyi olurdu,
Sencer' e sorsam bizim çaydanlık paslanmıştır,
herkese iyi geceler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
bu arada şenlik işi bena fena halde uymuyor, gece vardıyasında çalışacam onun için bir ilk günleri, ayrıca emekli olan arkadaşlar olacağı için izin işi tehlikeye girdi, son gün belli olacak, Cumartesi günü bizim bahçeden portakal yürütmeye gelecek aday var mı ? Şöyle kısa çaplı bir gezi,
biliyorum kardeş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------
mersin mt çok yoğun zamanlar geçiriyor
çaydanlığı serkana teslim etmiştik ya
portakalı pazar çalabiliriz
şenliğe gelememen kötü olur. vardiya değiştir be abicim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)