domates dedinde aklıma geldi, izmirdeyken motosiklet gezilerimizin geleneksel yemeği domat gavurmaydı :D bi ara onuda yapalım
domates dedinde aklıma geldi, izmirdeyken motosiklet gezilerimizin geleneksel yemeği domat gavurmaydı :D bi ara onuda yapalım
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Neskafenin de içme sohbeti olur ama biraz kısa surer. Zaten havalar soguk olunca elimizdeki caylar cabuk soguyor...
Aloooo Arkadaşlar bu kez kola yerine yogurt alalım. Korbogazına kadar serkan gotursun. Oraya vardıgımızda miisss gibim ayram olmuş olur. Onun motoru enduro yaa gidecegimiz bol cukurlu yollarda daha fazla calkalanır...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
arkadaşlar ben demlik işini hallettim.
10 tl ye demlik aldım. ortak olmak isteyen varsa paylaşır, her gezide kullanılır ya da yalnız ben sahplenirim ve isteyene kiralarım...
tercih sizin
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gençlik ben hazırlıklarımı tamamladım, sabah görüşmek üzere...
ne yemek , ne de çay arkadaşlar tek dileğim gezmek, allah kaza bela vermeden tamamlarız inşallah, sabah görüşmek üzere,
Günaydın mersin MT
Kazasız belasız sürüşler dilerim, haydi bismillah
bu günün sözü bu olsun "en iyi motorcu karda, motorla snowboard yapandır, düşersede gülmesini bilendir " gezi resimlerini bekliyorum..
motora kar tipi teker taktırsam karda frene basınca dururmuyum
katılamadık ama gezi resimlerini bekliyoruz büyük bir merakla
www.sahildenturkiye.com
Kar tipi teker takmana gerek yok. Mevcut tekerler ile de durabilirsin.
İste sana karda frenleme sonrasında alternatih durma secenekleri.
1: Piknik masasına carpmaya 20cm kala düserek durmak.(Mevcut durum) Carparak durmaktan iyidir...
2: Onune cıkaran herhangi bir nesneye carparak durmak. (Cogunlukla olan)
3: Dengeli bir sekilde hafif frenleyerek uzun bir mesafede durmak.(Bizim yaptıgımız gibi.)
Arkadaşlar fotoların cogunlugu bende ama ben sirketten foto yukleyemiyorum. Bu aksam yuklemeye calısacagım.. Gerci bu gezide fazla foto cekmedik.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
sencer senden önce ben verim rapor bari...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
günaydın millet uyuyomusunuz???
ABİCİM, ORAYA yapıştırdığın herşeyi "alıntı" butonuna basark olduğu gibi kopyalayıp buraya yapıştırarak yeni bir gezi raporu hazırlyabilirdin.
ama müthiş olmuş
ayrıca, ben o hacca garkoldum birkaç kez... mersin-antalya arası benim en çok sevdiğim yollardandır, hatta tektir [COLOR="Silver"][COLOR="Silver"]
honda cbf 150 kırmızı çalındı gören düyan allah rızası için arasın zenon far sıbop başlıkları metal resmide yüklecem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 ----------
0536 454 17 03
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)