sencer abi hani resimler nereye taşındı ???
sencer abi hani resimler nereye taşındı ???
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
evet abi sezon açıldı 01.01.2010 da okulun tatil olması ve dershane falan olmamasından dolayı nereye gideceğimi bilmeden yola çıktım kendimi keşbükünde buldum tabi ben nerye gideceğimi bilmediğim için annem gilede haber veremedim şurya gidecem diye orda biri görmüş haber vermiş :D
o yollar gerçekten tehlikeli yollar ve gerçekten çok dikkat gerektiriyor bir dahakine kaçırmam okul işine gelincede bir seferlikten birşey olmaz abi ya :D
www.sahildenturkiye.com
yahu ibrahim abi şu resimleri atamadım gitti bi türlü gün batımı resmini koyacam kaçarak çektiğim resim bu köpek korkusu beni mahvediyor yaaa
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
SLM Mersin MT...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
s.a. arkadaşlar, sencer bu akşam mer-mok toplansına katılacakmısın, geziniz çok güzel olmuş, bu hafta olsaydı bende katılırdım, inşallah bidahakine
doğa şartları uygun olursa, ben bu hafta varım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------
İbrahim, buhafta mer mok toplantısında az kaldım 0,5 saat, zaman olsaydı seninle tanışmak istiyordum, kısmet olmadı,
bu haftaki gezi planı hakkında önerileriniz neler arkadaşlar?
ben, bu haftadan sonra en az 2 hafta olmayacağım. o yüzden doyurucu bir gezi yapmak istiyorum.
eğer yol şartları uygun olursa mersin-aydıncık arası bol virajlı ve tırmanışlı bir rota
veya
kuyuluk-fındıkpınarı-kuyuluk-otoban-gözne yolundan arslanköy sapağı-asrlanköy-soğucak-sarnıçta tatlı ve merkeze dönüş şeklinde de yan yana 2 geniş daire de çizebiliriz.
yani, benim bu haftaki maksadım yemekle vs ile kesinlikle zaman kaybetmemek...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------
hava en az salıya kadar şiddetli yağmurlu olacakmış...
artık tercihinizi yaparsınız ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i....aspx?m=MERSIN
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Daha once de belirttigim bigi bu hafta kar haftası. Sencer abi soyledigin rotalarda karla buluşmak mumkun. Eeeee kar olunca haliyle sucuk olmaz ise olmuyor. Benim gelmem zor ama eger gelebilirsem. "Silifke, Ortaoren yolu da tatmin edici guzellikte. Bu rotalarda Rakım 800 mt' yi gectikden sonra tepelerin kuzey bolgesinde kalan yerlerdeki buzlanmalara dikkat edilmesi gerektigini belirtmek isterim.. Ozellikle Saat 10:00 dan once ve 16:30 dan sonra bu bolgelerde seyiretmeye devam ediyorsanız daha dikkatli olunmalıdır...
[QUOTE=yürekçe;1927976]haklısın... ve yağmur yağacak, yani boşsun yani ben yola çıkıyorum...
gelmek isteyen varsa aşağıya adını yazdırsın...
1- ben
2- serkan
3- Gezgin_33
Gelmek isteyen yazdırsın dedigin için yazdırdım. Aslında gelebilirmiyim bilmiyorum. Son gune kadar kesin bişi soyleyemem. Aile durumumu biliyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)