Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    bynightmare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
    cuma günleri akşam 19:30-20.00 arasında buluşuyoruz.. ama nerede buluşacağımız konusunda net bilgi olmuyo... buluşmadan2-3 gün önce yazıyos zaten siteye..
    cok saol hocam sen sureklı baglısın herhalde bende iş yerimde müsait oldukça bakıyorum işte.bilgiler için saol bundan sonra takip ederim.
    [SIZE="2"][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Franklin Gothic Medium"]Oyun Bittiğinde Şah da , Piyonda Aynı Kutuya Konur...[/FONT][/COLOR][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    arkadaş hoşgeldin. katılımının daim olması dileğiyle...
    pc bana cevap bile vermedin.bu kadarmı kızdın...

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı
    arkadaş hoşgeldin. katılımının daim olması dileğiyle...
    pc bana cevap bile vermedin.bu kadarmı kızdın...
    yok abi kızmadım ama....... neyse.. boshwerlim bu konuyu.. soora konuşuruz..

Alıntı bynightmare adlı üyeden alıntı
    cok saol hocam sen sureklı baglısın herhalde bende iş yerimde müsait oldukça bakıyorum işte.bilgiler için saol bundan sonra takip ederim.
    reja ederim hocam.. görevimiz.. evet ben sürekli bağlıyım..
    CBR 600F Honda,

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    uzun bi aradan sonra bende aranızdayım bazı ufak tefek yanlış anlaşıılmalardan dolayı kırgındım ama neyse çocuk olmamak lazım tam 16 gün oldu bu arada aramıza hoşgeldin bynightmare bekleriz her zaman ayrıca bizim bi arkadaşa bugün bi motor aldık jinlun 150 cc oda yavaş yavaş ısınıyor yakında aramızda olur burayada kayıt olmasını söyledim oda gelir hadi bakalım jinluncularımız 3 oldu yokmu arttıran iyi geceler
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı omerowen adlı üyeden alıntı
    aramıza hoşgeldin bynightmare bekleriz her zaman
    saol omerowen tesekkur edrim ... ayrıca arkadaşlar bi soru sormak isterim beni de bi kankim var oda benim motor uzun zaman kullandıktan sonra motor almak ıstıyor yaklasık bır haftadır bakıyorumda asyamotorun AS 200 GY-2 modeline takıldım.bakmak ıstersenız http://www.asyamotor.com.tr/modules....owpage&pid=102 ... diyeceğim motorun druşu guzel ama baska bır seyındende anlamam ki...bana yardımcı olabılırmısınız diye soracaktım.tavsiyelerinize acığım şimdiden teşekkür ederim.ayrıca size bi doktor fıkrası okutmak ısterım ben cok sevdım...
    [SIZE="2"][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Franklin Gothic Medium"]Oyun Bittiğinde Şah da , Piyonda Aynı Kutuya Konur...[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Motosikleti
    250 mct
    byni motorun görüntüsü çok güzel ama test etmek lazım sürenlere danışmak lazım. acele etmesin... forumlarda varmı başlığı bi incele
    ayrıca pc ciiim seni çok özlediğimi hissediyorum. lütfen buluşalım.birer kahve içelim

Motosikleti
    YBR 125
    bu arada benkaan ksr bakma dikkat etmemişim snada cok tesekkur ederim arkadasım.inşallah elimden geldiğimce sizin basınızı ağrıtacagım .rahatsızlık verdıgım yerde uyarırsanız sevinirim.herkeze günaydın iyi çalışmalar dilerim gezenlere lafım yok onlar zaten eğlenıyorlardır...

tavsiyen için cok tesekkur biraz beklemek lazım sanırım.yaa burda mersin ünv. arkadalar varsa orda öğretim üyesi bi kişi 3-4 tane motor almış bayii soledi ona bi danışma seçeneğimiz varmı?çaok masraflı olmadım demi şimdiden herkeze çokk teşekkur...

Motosikleti
    250 mct
    ne rahatsızlığı biz zaten bunu için burdayız.umarım elimizden geldiğince yardım edebiliriz. cumaya yine toplanıcaz. gel tanışalım.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    senkaan abi tamam buluşalım bi yerde.. mesela yarın ahmad teade.. akşam saatide sen belirle..
    CBR 600F Honda,

Motosikleti
    racer 200
    arkadaşım bynightmare asyanın 200lük motorunu inan namını çok duydum ama bilmiyorum iyimi kötümü iyi olarak namını duydum zaten ama genede benim lafımla olmazda bi süren olsun bilen olsun sormak lazım sonuçta lafla peynr gemisi yürümez yürüseydi zaten benim motor suzuki 1300 hayabusa olurdu neyse kardeş sen söylenene göre hareket etme ben gene yardım ederim hatta yolda görürsem durdurur sorarım bile merak etme sana yardımcı olabilirsek ne mutlu mersin mt ye

badmad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsxr 600
    selam ömero

Motosikleti
    250 mct
    Alıntı PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
    senkaan abi tamam buluşalım bi yerde.. mesela yarın ahmad teade.. akşam saatide sen belirle..
    bugün olurmu bilmiyorum...gün içinde haberleşelim.
    sen geliyormusun benle ayaşa ?
    cumartesi gidiyom mersinnnn, varmı gelen. akşam yemeğini sizlere ellerimle yapıcam... sonra ateşe karşı müzik ve şarap,bira vs. deniz,kumsal,yıldızlar şööle uzanıp yatmak ohh kızkalesi,narlıkuyu,cennetcehennem,kanlı divane ooo eee kimler geliyo???

Motosikleti
    YBR 125

MT T-Shirtleri satışa sunulmuş ne dersiniz...

Alıntı omerowen adlı üyeden alıntı
    arkadaşım bynightmare asyanın 200lük motorunu inan namını çok duydum ama bilmiyorum iyimi kötümü iyi olarak namını duydum zaten ama genede benim lafımla olmazda bi süren olsun bilen olsun sormak lazım sonuçta lafla peynr gemisi yürümez yürüseydi zaten benim motor suzuki 1300 hayabusa olurdu neyse kardeş sen söylenene göre hareket etme ben gene yardım ederim hatta yolda görürsem durdurur sorarım bile merak etme sana yardımcı olabilirsek ne mutlu mersin mt ye
    oncelike omerowen abime tesekkur ediyorum bencede biraz bekleyim motoru kullananlardan dinlemek lazım motoru.
    bide değerli arkadaslarım sizinle daha hic tanısmak kısme olmadı ama en kısa zamanda bulusmak dılıgıyle dıyorum.daha once dedıgım gıbı dugun telasım var temmuz 8 ınsallah mı denır bılmıyorum ama dugunum var daha sonra davetıye gonderırım hepınıze ondan dolayı gezılere katılamayabılırım ama cuma bulusmalarına gelmeye calısacagım.ayrıca mt t-shirtleri konusuna aramızdan bi abimiz el atarsa cok sevinirim.malum ben temmuzda iki kişi olacam onun için ben iki tane alabilirim.hepinize sevgiler saygılar......

Motosikleti
    250 mct
    ooo beyler temmuza düğün konvoyu var cuma akşamı gelirsen bizde mutlu edersin.t-shırt olayınıda konuşacağız.
    mersiiiin cumartesi kampa gidiyozmu??? uyanın heyoooo

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    abi ne kampı bea...
    CBR 600F Honda,

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    selam arkadaşşlar nasılsınız arkadaşşlar bu hafta cuma günü biraz erken buluşsak olmazmı birde herkes saatinde gelse bir aksilik çıkmazsa şayet olmazmı yer tayin edelim mesela ahmed tea güzel herkes ok derse sevinirim

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı cemero adlı üyeden alıntı
    selam arkadaşşlar nasılsınız arkadaşşlar bu hafta cuma günü biraz erken buluşsak olmazmı birde herkes saatinde gelse bir aksilik çıkmazsa şayet olmazmı yer tayin edelim mesela ahmed tea güzel herkes ok derse sevinirim
    hocam şimdi erken diyerek beni kastetme mecburiyetten gelemedim ... her neyse şaka bi yana arkadaş doğru söölüyo biraz erkene alalım şu buluşmayı mesela akşam 6 olsn..
    CBR 600F Honda,

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    tabi çalışmıyana erken gelelim demek güzel arkadaşlar elimizden geleni yapıyoruz ben gelecem ama rötarlı olacak tabi erenin adına konuşmak isterim o da 20:00 den aşağı gelemiyelir anlayış bekliyoruz saygılar......yeri cumaya kadar kararlaştıralım...

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    arkadaşlar ok saat sekiz olsun amma herkes gelsin kesinlikle anlayışlı olabiliriz ne demek aaaa de yer belirleyin o zaman

Motosikleti
    racer 200
    yer belirleyin yarın öğlen gibi internete girerim bakarım ve nezihin dediği doğru çalışmayana kolay saat altı 7:30 8 arası en iyi tarsuslu kardeşimiz için zor olabilir ama isterseniz siz 6:30 7 gibi buluşun biz sonra katılalım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler