Evet süperdi...başka söze diyecek yok hele o kadar motoru bir arada görünce nefesim kesildi valla kalbim heyecandan çıkacak gibiydi valla o kadar güçlü makineler bir arada,benim karakaçan bile şahlandı abilerini görünce
Evet süperdi...başka söze diyecek yok hele o kadar motoru bir arada görünce nefesim kesildi valla kalbim heyecandan çıkacak gibiydi valla o kadar güçlü makineler bir arada,benim karakaçan bile şahlandı abilerini görünce
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
bende memnun oldum kardeş en kısa zamanda tekrar biraraya gelelim ok...
tekrardan geçmiş olsun kardeşim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hüseyin dalga geçme
sağol sencer abi atlattık işte milli olduk sonunda bugün yarın derkene devirdik motoru
Günaydın millet
külhanbeyi tekrardan geçmiş olsun diğer konuyada yazmıştım
mersin mt çabuk toplanmaya başladı hadi hayırlısı bakalım ne olacaz D:
www.sahildenturkiye.com
şöyle bir düşündüm de, bizden bi halt olmaz...
hayırdır sencer abi bi kusurmu işledim şimdi ? eğer bi yanlış yaptı isem özürdilerim abi... :( :( :(
Sevgili Sencer,
emeklerini ve de çabanı saygıyla karşılıyorum.İnşallah mersin mt en kısa zamanda layık olduğu yeri alır..
teşekkür ediyorum başkanım. sizin de bu camiaya emeğiniz fazlasıyla var. inşallah bu akşamki toplantınıza katılacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------
satılmaktan bıktım yahu...
3 adam doğru düzgün bir araya gelemiyor, rutin bir düzene sokamıyor. illa ki herkesi HEZAMAN ben mi arayacağım. sadece iş düşünce aranmaktan BIKTIM.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------
ben var olan gruplara takılıp günümü gün etmeyi bilmiyor muyum. zaten diğer başkanlar yükü ççekiyor, ben gidip sadece çay içip sohbet ediyorum. burada olan kişiler ise o ortamdakileri tanımıyor. ben gruplar arasındaki köprü olayım dedim. ama sanki milletin altında bmw ler, gsr ler, hornetler var, biz çıkarımız için peşlerinde koşuyormuşuz gibi herkesin kıçı kalkık...
( en sonunda bunları söyledim ya, helal olsun bana bunları söylettirenlere)
yalanlama veya sitem gelmediğine göre TEKZİP etmiyorum. ne kadar da haklıymışım DEĞİL Mİ?
Yazık emeklerime ve arkadaş olarak gördüklerime...
moralini bozma sencer abi,bak senin burda neler yaptığını mersinde neler yaptığını gördüm duydum inan bana sen bunları haketmiyorsun ama bırakma abi bari geçmişte ve yakın gelecekte sana yapılanları yada yapanları boş ver bırak.bak yeni motorcular yatişiyor ( biz )
gel sen bizler için bir keredaha gir bu çabaya...
ama sen haklısın abi birilerininde fedakarlık yapması gerek ki kazanca ulaşabilsin...
iyi akşamlar mersin mt sizlere bir sorum olacak elektrik elektronikten anlayan varmı ? aranızda
www.sahildenturkiye.com
hey gidi Mersin MT hey...
Ne güzel günlerdi. Özledim yahu...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)