selamlar millet...
işlerimin yoğunluğundan bir türlü toparlayamadım. eve şimdi geldim ve hemen çıkmalıyım.
mersinde 3 ayrı ciddi oluşum var. ancak bunalr kendi içlerinde birer grup, ancak motosiklet.net Mt olarak bir ayrı çekirdek grup olarak organizasyonlarımızı düzenler, eski dönemden kalma tecrübelerimizi kullanarak aynı hatalara düşmeyiz...
arkadaşlar,
madem ki toplanmak niyetindeyiz o halde
01-11-2009 / 05/11/2009 arasında saat 19,30 dan önce olmamak kaydı ile bir buluşma tertipleyelim. yer/tarih/saat olarak netleştirip buluşalım. benim aklımdan 05/11/2009 perşembe saat 19:30 geçiyor.
bana ulaşmak isteyenler 0 505 598 39 13 akşam saat 19.30 dan sonra ulaşabilirler ya da özelden mesaj atabilirler...
haydi MT li kardeşlerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
abi full fazla mesaideyim. Adana Mt olarak her zaman yanımdasınız, biliyorum ve sizi seviyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
hoşgeldin, görüşeceğiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
hem mersin hem de maraşta güzel bir organizasyon olacak inşallah..
yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim
artık tatlısı senden, üstüne dondurması benden ikimiz de yeni aldık hatunları
görüşmek dileğiyle...