günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
demir ailesi olarak tüm MT ailesinin bayramını kutlarız arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
eski günler geride kaldı...
yeniden mersin MT'nin kurulup canlandırılması gerekiyor.
bunun için eski/yeni üye, büyük cc/küçük cc demeden birleşip ortak noktada buluşurken, geçmişte yapılan hataları tekrarlamadan ancak tecrübeleri de(!) unutmadan toparlanalım arkadaşlar...
hakkımızda hayırlısı olsun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kısmet Olursa Ehliyeti Aldıktan Sonra Bir Hafta Sonu Olabilir Malum Haftaiçi Okul Ve Staj Var
www.sahildenturkiye.com
gelecekler, merak etme sen
Merakla Beklemekteyim Nerde Bu Mersin MT
www.sahildenturkiye.com
Slmlar herkese ben yeniyim mersindeyim,burada tek başımayım sizlerin arasına katılmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim...
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
son günlerde benimde dikkatimi çekiyor millet artık kendine dikkat ediyor motosiklet kullanırken çoğu kişi kask takmaya başladı buda bir gelişme
kulüp derken dernek tarzı birşeymi ? eğer olursa desteklerimi esirgemem tabikide
hoşgeldin sefa getirdin mersinin neresindensin ?Slmlar herkese ben yeniyim mersindeyim,burada tek başımayım sizlerin arasına katılmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim...
www.sahildenturkiye.com
ibocan kardeş ben mersin merkezdeyim pozcuda,motorumu yeni aldım baya bi masraf yaptım şimdilik tek başımayım malesef daha hiç bi motorcu arkadaşla tanışma ve takılma gibi bi olayımız olmadı :( ama inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılacam bu arada ismim abdullah memnun oldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:39 ----------
ibo kardeş ben mersin merkezdeyim pozcuda,motorumu yeni aldım baya bi masraf yaptım şimdilik tek başımayım malesef daha hiç bi motorcu arkadaşla tanışma ve takılma gibi bi olayımız olmadı :( ama inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılacam bu arada ismim abdullah memnun oldum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:40 ----------
ibo kardeş ben mersin merkezdeyim pozcuda,motorumu yeni aldım baya bi masraf yaptım şimdilik tek başımayım malesef daha hiç bi motorcu arkadaşla tanışma ve takılma gibi bi olayımız olmadı :( ama inşallah en kısa zamanda bende aranıza katılacam bu arada ismim abdullah memnun oldum...
SLM ARKADAŞLAR BEN YENİYİM ARANIZA YENİ KATILDIM VE MERSİNDE İKAMET ETMEKTEYİM MERSİNDE BULUNAN MOTORCU ARKADAŞLAR SİZLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM...
AYRICA MERSİNDE EN KISA ZAMANDA Bİ ORGANİZASYON YAPILACAKMI ? BUNDAN HABERDAR OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YAZSIN BENDE KATILMAK İSTİYORUM
Arkadaşlar bari bi kaç kişi olarak bi yerde toparlanalım belki orada yüzyüze konuşarak bi,şeyler yapabiliriz?
arkadaşlar şimdi nezaman buluşuyoz ???
kolay gelsin sencer hadi bakalım
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)