Arkadaslar mensinle tasucundekı liman arası kaç saat?bilen bi ark cvp verırse sevinirim bi elde valızle bi taraftan motorla nasıl gitcem hesaplicamda??
doğrusu mersin otogarla tasucu ferıbot limanı..
Arkadaslar mensinle tasucundekı liman arası kaç saat?bilen bi ark cvp verırse sevinirim bi elde valızle bi taraftan motorla nasıl gitcem hesaplicamda??
doğrusu mersin otogarla tasucu ferıbot limanı..
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
mersin mt siz yaşıyormuydunuz yaa
bizde geldik mersine kimse yok diyorduk.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
kimse yok baksana kardes bi mersinli cvp verse barı su soruma yaf 2 gün sonra kalcam mal gibi ortada:D
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
Arkadaşlar öncelikle ANAMUR MT Hayırlı olsun herkeze.Yazları tek vaz geçemediğim mekan ANAMUR herşeyiyle güzel her ne kadar eksiklikleri yavaş yavaş tamamlansada...Bu sırada herkeze Kazasız belasız sürüşler diliyorum....
3 saatte olursun anca ama gündüz gitmeye bak o yollar cok tehlikeli;)
1,5 saatte oradasın erdemliye kadar üst çevre yolunu kullan
selam mersinliler. baycode isimli üyeyi tanıyan var mı? nasıl ulaşabilirim kendisine????
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı kimseler kalmamış aslında hiç sitem etmemem gerekli sonuçta uzak duran bizlerdik neyse artık fırsat buldukça girmeye çalışırım herkese sevgiler
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
mersinMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
anamurMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
herkesin kurban bayramı mübarek olsun
Allah Tüm isLam aLeminin ßayRam'ın Müßarek eyLesin inŞ.--->>> [BurS-Mt]
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt
nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt
MERSİN MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Herkese tekrar merhaba arkadaşlar... Anamur'da motor sayısı ve gelişmekte olan motor kültürü ile ilgili küçük bir öngörü olması bakımından bir video paylaşmayı düşündüm...
Lütfen buradaki siyasi simgelere takılmayın. Bu kadar motoru başka bir yerde bulamadım... :(
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
Mersin MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)