KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Haftaya çarşamaba kadirli diolar arkadaşlar.müsait olursanız(olun bi zahmet)gidelim.ben tek gidemem.biri takılsında gidelim yawfs
Orgazma Dudak Büktürür
Bu geziden haberim olsa inan ki gelirdim. 29 unda boşdum
[QUOTE=yürekçe;1147426]gündüz herkesle telefon görüşmesi yapıldı. harkesin cumartesi sabahtan haberi vardı zaten. oraya sadece maksat olsun diye yazıldı..
Abi bu herkesin içinde ben yokum sanırım. çünkü beni arayan olmadı. Ben de dedigim gibi Yapraklı koy ve susanoglu yaptım ama 30/06/2008 de. Gezeler topigine başlık acacam..29/06/2008 de Fındıkpınarı yaylasındaydım.
Huseyın kardeş bende carşamba gunu saat 18:00 da çıkıyorum bu saatten sonra katılabilirim ama siz bu saatte Nerelerde olursunuz... Haberleşelim.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
sayın mersin Mt sakinleri...
06/07/2008 tarihinden itibaren mersin mt dahilinde sayılmamamı rica ediyorum. bu yazımı okuyan başka mt üyeleri olursa da kendi mt arkadaşlarına bilgi verirlerse çok sevineceğim.
sebebi mi?
sadece ameliyat olduğumda ve dün yaptığım ölümcül kazada sadece kaza anında yanımda olmayıp hayati derecede önemli işini önemsemeyip yardımıma koşan ve hastaneye gidişimde ve orada başımda bekleyen EREN ve olayı tarsustayken haber alıp hastanede yanıma koşan TARKAN gerçekten vefalı arkadaşlarımsınız...
olayı duyup da 24 saat geçemesine rağmen beni aramayan kaza yerine gelip de polis tutanağından sonra dağ gezisine devam eden hiç bir şahısla bundan sonra merhaba'yı da istemeden söylediğim kişilerden öteye gidemeyeceksiniz.
sadece haber almayıp da samimiyetine güvendiğim bir tek kişiyi bu söylemimden ayrı tutuyorum...
duyanlar duymayanlara anlatsın.....
bu olay da burda kapansın..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Fındıkpınarı ve susanoglu gezimi..
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ndikpinari-ve-
susanoglu-gezisi.html#post1156587
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
Sevgili kardeşim Sencer haberi tesadüfen öğrendim. Şu msn ye yazdığın "yüzde 80 yaptığım kazanın aynısı" yazın olmasa öğrenemeyecektim. Kardeşim çok büyük geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim. Birlikte Antalya'lara gidecektik. Ben de sürekli kendimi ve motorumu yol şartlarına ayarlıyordum. Mersin MT den yürekli bir arkadaşımla buluşup iki motor Antalya'ya gideceğiz diye herkese söylüyordum.
İçinde bulunduğun durum nedeniyle biraz melankolik duygular içinde olabilirsin. Bence arkadaşlar için hemen karar verme. Hemen Mersin MT ye küsme derim. Hatay/Reyhanlı'dan selamlar kardeşim.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
öncelikle geçmiş olsun, kaza her ne kadar kötü bişi olsada sende bişi olmaması bizim için sevindirici biir haber. yalnız yukarıda yazdığın yazıdan ben bişi anlamadım kim gördüde seni durmadı yada dağ gezisi yaptı yada sen ilk kimlere haber verdinde kim gelmedi ...? yani ben şahsen kendimi sana yakın hissederdim ama ben başkasından duydum ve sanırım bu durumda yukarıdaki sitem ettiğin kişiler içersinde kalıyorum. bu benim için tabiki üzücü. allah kaza bela vermesin kimseye, herkeze allahtan dikkat, senin yaraların içinde acil şifa diliyorum.
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
serkes yetişkin burda kimseye git yada gel diyemeyiz karara saygı duyarız. yalnız bireysel bir olayı kimseye mal etmemeli kimse.. kaza herkesin başına gelir insanız hepimiz hatalarımız olur ama önce kendini sorgulamalı kişi;) avatar işi kolay :d stüdyoya gelicen çekicem seni bir güzel sona photoshopta nası istersen yaparız
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
Sayın MT arkadaşları Sencer (yürekce) abinin üzücü kazasından sonra aldıgı Mersin MT ye yazmama kararının ardından bizde mersin MT ye yazmama kararı almış bulunmaktayız.
selam arkadaşlar mersin mt sizlerden bir ricam olacak ben ist mt den erdincpolat
şimdi yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum ve bu tercihlerim arasında suzuki bandit 600n bulunmkata sahibinden.com da yeni bir ilan var bandit için benim burdan bu motosikleti incelemem çok zor sadece telefon açabilirm o kadar ama ne derecede saglıklı olur bilmiyorum.
sizlerden ricam ilanı buraya kopyalacagım eger bu motosikleti bilen ve kullanıcısını tanıyan varsa bana bilgi verebilirlerse çok sevinirim hani olurda motor saglam çıkarsa içel e gelip o motoru almak istiyorum.
http://www.sahibinden.com/el_degmemi...XQQdisplayitem
ilan bu yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar eger yardımda bulunmak isteyen olursa
resimlerden birinde dikkatli bakarsanız arkada bir dernek var mersinliler HAYIR CEMİYETİ DERNEGİ yazıyo zannerdesem belki yardımcı olur nerde olduguna dair
erdinc polat
0544 775 90 19
0554 737 65 86
erdincpolat@gmail.com mail ve msn adresim
siteden de özel msj atabilirsiniz her akşam giriyorum siteye
kayıtsız kalmayacagınızı biliyorum
saygılarımla
istanbuldan selamlar
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
İşte güzel ülkemizin güzel bir köşesi... Canım Anamur...
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
sanırım pullu dedikleri yer.daha gitmedim ama yazın çadırlı kamp yeri arıyordum int.de pulluyu gördüm güzel duruyordu.tabi bu resmin orası olduğu sadece tahmin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Anamur'da Ahmet'i tanıyan var mı Uzun kıvırcık saçlı Kasksız Scooter kullanır Giresun da okuyor (Turizm)
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)