ya sencer ya ınsan haber verır yaa uff yaaa neyse resımler guzel olmus
ya sencer ya ınsan haber verır yaa uff yaaa neyse resımler guzel olmus
blogcu.com/katrenil
bence hem acele etme hemde kesinlikle ikisini de alma yada illaki iki teker bişe alacam diyorsan vitesli bi bisiklet al kafan daha rahat olsun bilmem anlatabildimmi benki 1 yıla yakındır motorsuz kalabiliyorsam iyi bi motora param yetmediginden sende dayanabilirsin sanırım unutma ucuz mal alacak kadar hiç birimiz zengin degiliz
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
büyük önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü ve kurtuluş savaşında bizler için emek vermiş herkesi saygıyla anıyorum. Allah ruhlarını şad eylesin, toprakları nur olsun inşallah......
bir insanın kendi bayrağı, kendi dini ve kendi milleti içinde özgür yaşaması ne kadar güzel bir duygu... çok şükür Allah'ım bize böyle bir önder ve nesil bahçettiğin için....
"BENİM NACİZ VÜCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR, AMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR" M. Kemal ATATÜRK
19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
atam unutmadık unutmıcaz unuturmicaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blogcu.com/katrenil
"Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır."
M. Kemal ATATÜRK
Bu vatan size minnettardır ATAM.
Merhaba Arkadaşlar. Bu 19 Mayıs etkinlikleri sayesinde ilk gurup sürüsümü yapmıs oldum. İnşallah fırsat buldukca gezilerede katılmak isterim. Tur fotolarını en kısa zamanda eklemeye calışırım. Katre cim senin cektigin fotolarıda eklemeni bekliyoruz...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
tamam resımlerıen kısa zmanda eklıyorum sende de varsa acılen beklıyorum md ye tşkler
blogcu.com/katrenil
Değerli kardeşim, dedim ya, yurdumuzun her köşesi görmeye ve gezmeye değer... Sanırım siz Mersin merkezdesiniz. Anamur'a yolculuğun çok zevkli bir orta mesafe seyahat olacağı kanısındayım. Ben inşallah 15 Temmuz-31 Temmuz arası Anamur'da olacağım, dediğin gibi, geleceğiniz günü kararlaştırıp, iyi bir plan yaparsak çok daha güzel olacaktır.
Bu arada; ben Hüseyin
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
yürekçe iyi akşamlar.nasılsın
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
dayanamadım geldimmmmmmmmm.nasssınızzz arkadaşlarımmmm!!!!!!!!!!!!!!!
Orgazma Dudak Büktürür
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
mersin mt herkese selam hayırlı işler bol kazançlar
akburak.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)