yuregın yanımızda yetmezmı dostum
yuregın yanımızda yetmezmı dostum
blogcu.com/katrenil
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
bu gördun bastacı hamıt abımızın ıkı sene evel ızmıt pıst yarıslarında cekıldı bu resım
umarım ızın alırsın ablam bol sans....
blogcu.com/katrenil
Bugün Mersin MT olarak Ümmet abimiz ile birlikte bir buluşma tertipledik.İlerleyen saatlerde arkadaşlarımız bu buluşmanın fotoğraflarını bu bölüme atacaktır...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
HIMMMM. ben de senin sanmışdım. Hamit abımıze kazasız belasız kullanması dilelerimi sunarım...
Ablacım izin almama gerek yok. Zaten resmi tatil olmali ama daha şimdi yazı geldi normalde ogledan önce yazı gelirdi..
vee işde geldiii yazııı... buda fotografııı.... yazının tabiii...
Bu da çözüldü insallah 19 mayıs gunu saat 15:00 da görüşürüz....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
eee hadı gözun aydın kuzummmm
blogcu.com/katrenil
tmm dır hafızaya aldık geldınde tanırız:D
blogcu.com/katrenil
kıvılcımların dansı cocuk gösterisi
16 mayıs cuma akşam saat 20.30 da atatürk parkı mersin oteli karşısı açık hava tiyatrosunda 70 çocuk güzel bir gösteri yapacaktır
bızler saat 20.00 de mersin otelı karsısı acık hava tıatrosu önunde olacaz herkesı beklıyoruz:D
blogcu.com/katrenil
mustafam, ümmet abiş merine gelmiş, emrah ta bana msn den yazdı, ümmet abi senle tanışmak istiyor diye. hastaneye buyur ettim, erenin oraya gittik ümmet abi, ben ve emrah. tesadüf ilker de ordaydı ve bir baktık nezih oırdan geçyo. beraber foto filan çekildik. olay budur. sanırım yanlış anlaşılma oldu, önceden ayarlanmış bir gezi plan yoktu. herşey yarım saat içinde gelişti... ümmet abi mersine gelince hep emrahta kalıyormuş( by mükemmel)
adanadan burcuyla görüştüğümde ümmet abi vedat abinin ordaymış, gerçi ordan da akburak'ın yanına uğrıcam demişti ümmet abi. kısacası olay bu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
MersinMT arkadaşlarım, aranızda üye olan varsa, MersinMotorKulubü sitesinde bir sorun mu var, yoksa ben mi dışlandım. 2 gün önce siteye "ilk" yazımı yazana kadar bir sorun yoktu, şimdi ise hiç açılmıyor. Hem yarınki açılışla ilgili hem de 19 Mayıs'taki aktiviteleri takip etmek istiyordum. Biz Adana'da bir organizasyon yapamıyoruz, bari sizi izlemekle yetineyim.
oderint dum metuant
arkadaslar pazartesı gunu saat 15 de stadın önunde bulusuyoruz elımızde bı kac adet bayragımız da var dagıtabılcemız tum ıkı tekerı olan ataturkcu arkadaslarımızı beklıyoruz mersin mt, mersin motor delisi ve motorider mersin olarak orda olacaz tabıkı dıger kulupler ve uye olmayanlar da gelebılırler yuregınız ataturkcu olsun yeter
blogcu.com/katrenil
ya arkadaşlar gs200 u cok ınceledım kalbım kanuni racer200 de ama siz nedıosunuz baska anternatif yok cunki parada yok
bi şiy soleyın haftaya alıcam
serdarcım, sen kafanı boş şeylere yoruyorsun
1- kasko dediğin şey emin ol ki bir alarm+disk kilidinden daha sağlam gelmiyor bana
2- yaklaşık 3500ytl den birazcık daha yukarı çıkarsan 4000 ytl civarında bir japon alabilirsin. beden ölçün ve toplam ağırlığınız 200cc motora göre biraz fazla. gezilerde ve tırmanışlarda zorluk yaşarsın. bu da yakıt ve erken yıpranma demektir.
3- ille de bir race tip makina alacaksan çakmasından alma. söylediğin iki makinada piyasada pek olmayan makinalar. demek ki tutmamış işte.
haa ben olsam ne mi alırdım? hiç sevmediğim halde bir mondial 250cc 2. el makinayı 1500-2000 arası alırdım.... bol şans ve hakkında hayırlısı olsun...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)