Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

yuregın yanımızda yetmezmı dostum
    blogcu.com/katrenil

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı Katre adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yuregın yanımızda yetmezmı dostum
    vayyy
    Ablacım bu BAŞTACI seni mi ??? o ne öyle yaa...

Allahın izni ile saat saat 14:20 de itibaren oralarda olacam.

HImmmmm Bu arada aklıma şimdi geldi.Bizim genel müdürlükden 19 mayıs tatilini bildirir yazı halen gelmedii....
    yoksa bu 19 mayıs da mesai mi var...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

bu gördun bastacı hamıt abımızın ıkı sene evel ızmıt pıst yarıslarında cekıldı bu resım

umarım ızın alırsın ablam bol sans....
    blogcu.com/katrenil

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bugün Mersin MT olarak Ümmet abimiz ile birlikte bir buluşma tertipledik.İlerleyen saatlerde arkadaşlarımız bu buluşmanın fotoğraflarını bu bölüme atacaktır...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    CBF-150
    bu gördun bastacı hamıt abımızın ıkı sene evel ızmıt pıst yarıslarında cekıldı bu resım

umarım ızın alırsın ablam bol sans....
    HIMMMM. ben de senin sanmışdım. Hamit abımıze kazasız belasız kullanması dilelerimi sunarım...

Ablacım izin almama gerek yok. Zaten resmi tatil olmali ama daha şimdi yazı geldi normalde ogledan önce yazı gelirdi..
    vee işde geldiii yazııı... buda fotografııı.... yazının tabiii...

Bu da çözüldü insallah 19 mayıs gunu saat 15:00 da görüşürüz....
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.

eee hadı gözun aydın kuzummmm
    blogcu.com/katrenil

Motosikleti
    CBF-150
    eee hadı gözun aydın kuzummmm
    Saog ablam. İnsallah beni yalnız bırakmazsın cünkü henüz kimseyi tanımıyor sayılırım. Beni Kırmızı CBF 150 motorumdan tanıyabilirsin dicem ama cbf ile gelen tek kişi ben olmayabilirim. onun için. bir iki foto daha koyalım. Hem topik senlensin hemde biraz tanınmış oluruz...
    Bu arada plaka 33 AEN 65

tmm dır hafızaya aldık geldınde tanırız:D
    blogcu.com/katrenil

Motosikleti
    CBF-150
    tmm dır hafızaya aldık geldınde tanırız:D
    Allahın izni ile sizden önce orda olcam. inşallah dogru yerde beklerim... Daha olmadı her gördügüm motorluya sorarımm..

kıvılcımların dansı cocuk gösterisi

16 mayıs cuma akşam saat 20.30 da atatürk parkı mersin oteli karşısı açık hava tiyatrosunda 70 çocuk güzel bir gösteri yapacaktır

bızler saat 20.00 de mersin otelı karsısı acık hava tıatrosu önunde olacaz herkesı beklıyoruz:D
    blogcu.com/katrenil

Motosikleti
    CBF-150
    kıvılcımların dansı cocuk gösterisi

16 mayıs cuma akşam saat 20.30 da atatürk parkı mersin oteli karşısı açık hava tiyatrosunda 70 çocuk güzel bir gösteri yapacaktır

bızler saat 20.00 de mersin otelı karsısı acık hava tıatrosu önunde olacaz herkesı beklıyoruz:D

Tamam bu da guzel O zaman tanışma faslını erkene alıyoruz desenize Mesai bitti cıkıyorum Saat 20:00 da orda olmaya calısacamm. İyi akşamlar görüşmek üzere.... Saglıcakla kalın MERSİN MTT

Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Mersin MT olarak Ümmet abimiz ile birlikte bir buluşma tertipledik.İlerleyen saatlerde arkadaşlarımız bu buluşmanın fotoğraflarını bu bölüme atacaktır...
    benım yada arkadaslarımın bılmedıgı bır mersın mt dahadamı var
    ummet abı mersıne gelecekmıs arkadaslar foto eklıyecekmıss
    ne ayak bu ya
    :pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı _Yıldırım_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım yada arkadaslarımın bılmedıgı bır mersın mt dahadamı var
    ummet abı mersıne gelecekmıs arkadaslar foto eklıyecekmıss
    ne ayak bu ya
    mustafam, ümmet abiş merine gelmiş, emrah ta bana msn den yazdı, ümmet abi senle tanışmak istiyor diye. hastaneye buyur ettim, erenin oraya gittik ümmet abi, ben ve emrah. tesadüf ilker de ordaydı ve bir baktık nezih oırdan geçyo. beraber foto filan çekildik. olay budur. sanırım yanlış anlaşılma oldu, önceden ayarlanmış bir gezi plan yoktu. herşey yarım saat içinde gelişti... ümmet abi mersine gelince hep emrahta kalıyormuş( by mükemmel)

adanadan burcuyla görüştüğümde ümmet abi vedat abinin ordaymış, gerçi ordan da akburak'ın yanına uğrıcam demişti ümmet abi. kısacası olay bu
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

HaYaLeT01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çim Biçme Makinesi
    MersinMT arkadaşlarım, aranızda üye olan varsa, MersinMotorKulubü sitesinde bir sorun mu var, yoksa ben mi dışlandım. 2 gün önce siteye "ilk" yazımı yazana kadar bir sorun yoktu, şimdi ise hiç açılmıyor. Hem yarınki açılışla ilgili hem de 19 Mayıs'taki aktiviteleri takip etmek istiyordum. Biz Adana'da bir organizasyon yapamıyoruz, bari sizi izlemekle yetineyim.
    oderint dum metuant

Motosikleti
    Alıntı HaYaLeT01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MersinMT arkadaşlarım, aranızda üye olan varsa, MersinMotorKulubü sitesinde bir sorun mu var, yoksa ben mi dışlandım. 2 gün önce siteye "ilk" yazımı yazana kadar bir sorun yoktu, şimdi ise hiç açılmıyor. Hem yarınki açılışla ilgili hem de 19 Mayıs'taki aktiviteleri takip etmek istiyordum. Biz Adana'da bir organizasyon yapamıyoruz, bari sizi izlemekle yetineyim.
    canım kardeşim, mersin motor kulubüyle ilgilnen var mı bilmiyorum ama burada bulunanlardan bu bilgiyi bulman biraz zor. istersen oraya ziyaretçi olarak giriş yapıp takip edebilirsin. bol şans...

arkadaslar pazartesı gunu saat 15 de stadın önunde bulusuyoruz elımızde bı kac adet bayragımız da var dagıtabılcemız tum ıkı tekerı olan ataturkcu arkadaslarımızı beklıyoruz mersin mt, mersin motor delisi ve motorider mersin olarak orda olacaz tabıkı dıger kulupler ve uye olmayanlar da gelebılırler yuregınız ataturkcu olsun yeter
    blogcu.com/katrenil

serdaratici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Fastwind 200R
    ya arkadaşlar gs200 u cok ınceledım kalbım kanuni racer200 de ama siz nedıosunuz baska anternatif yok cunki parada yok
    bi şiy soleyın haftaya alıcam

Motosikleti
    GS200, zs125
    arkadaslar pazartesı gunu saat 15 de stadın önunde bulusuyoruz elımızde bı kac adet bayragımız da var dagıtabılcemız tum ıkı tekerı olan ataturkcu arkadaslarımızı beklıyoruz mersin mt, mersin motor delisi ve motorider mersin olarak orda olacaz tabıkı dıger kulupler ve uye olmayanlar da gelebılırler yuregınız ataturkcu olsun yeter
    ablaa benim burdanda geçin ya mezitliden

serdaratici, ikisinide alma arkadaşım

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mustafam, ümmet abiş merine gelmiş, emrah ta bana msn den yazdı, ümmet abi senle tanışmak istiyor diye. hastaneye buyur ettim, erenin oraya gittik ümmet abi, ben ve emrah. tesadüf ilker de ordaydı ve bir baktık nezih oırdan geçyo. beraber foto filan çekildik. olay budur. sanırım yanlış anlaşılma oldu, önceden ayarlanmış bir gezi plan yoktu. herşey yarım saat içinde gelişti... ümmet abi mersine gelince hep emrahta kalıyormuş( by mükemmel)

adanadan burcuyla görüştüğümde ümmet abi vedat abinin ordaymış, gerçi ordan da akburak'ın yanına uğrıcam demişti ümmet abi. kısacası olay bu
    Abi sende ilgini eksik etmedin, ayrıca teşekkür ederim...

Buluşmadan fotoğraflar...

ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    Alıntı serdaratici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar gs200 u cok ınceledım kalbım kanuni racer200 de ama siz nedıosunuz baska anternatif yok cunki parada yok
    bi şiy soleyın haftaya alıcam
    serdarcım, sen kafanı boş şeylere yoruyorsun
    1- kasko dediğin şey emin ol ki bir alarm+disk kilidinden daha sağlam gelmiyor bana
    2- yaklaşık 3500ytl den birazcık daha yukarı çıkarsan 4000 ytl civarında bir japon alabilirsin. beden ölçün ve toplam ağırlığınız 200cc motora göre biraz fazla. gezilerde ve tırmanışlarda zorluk yaşarsın. bu da yakıt ve erken yıpranma demektir.
    3- ille de bir race tip makina alacaksan çakmasından alma. söylediğin iki makinada piyasada pek olmayan makinalar. demek ki tutmamış işte.

haa ben olsam ne mi alırdım? hiç sevmediğim halde bir mondial 250cc 2. el makinayı 1500-2000 arası alırdım.... bol şans ve hakkında hayırlısı olsun...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler