eren
sencer
ben
ılker vardı
erenın tukanda takıldık bırazzz
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
baq işte bi kere aramızda insanları aldatan bi şahsiyet görüyorum.hani gelemiodu sencer beyimiz????
Orgazma Dudak Büktürür
yazcam bı örenseydımmmmm
blogcu.com/katrenil
Yok sa siz de mi bilmiyorsunuz saatiniii
Merhaba Katre ablacım. Su mekan ve saati sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ben nete sadece hafta içi 8:00 ve 18:00 saatleri arasın girebiliyorum. saat ve mekanı bu zamanın dısında belirtirseniz cepten bilgi vermenizi rica ederim.
0535 4530079
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
anamurdan arkadaşlara slm bende mersindeyim bi kaç arkadaşla beraber aslında oraya ziyarete gelmeyi planlıyoruz bu sayedede tanışabiliriz önce bi şekilde tanışmalıyız gün kararlaştırıp öyle gelmeliyiz
selamlar,
artık bende motosiklet alarak ve kullanmaya başlayarak olaya dahil olmak istiyorum :-) gördüğüm kadarıyla gruptaki arkşlar oldukça tecrübeliler konu hakkında, bende çok kararsızım, mersin şartlarına, bütçeye ve yeni başlayan birine en uygun motor(scooter istiyorm) hangisi olabilir arkşlar?
hımm bide motorla beraber aksesuar ve giyim kuşam olarak neler almak zorundayız bunların maliyeti ne kadar olur?
bu arada adım barış :-)
Barış kardeş öncelikle Mersin MT ye hoşgeldin. Scooter lar hakkında fazla bilgim yok. Bana sorarsan Mersin sartlarına ve yeni başyan biri için en uygun motor HONDA İnnova derim... Bu sitede benden cok daha tecrübeli arkadaşlar ver onlarında sana yardımcı olacagı dan eminim.....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
hoşbulduk, teşekkür ederim hemen dediğin modeli inceliyorm. diğer arkşlarında yardımlarını bekliyorm.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ;)
1- motosiklet alacaksan yanımıza uğra bir. bir de kendini bi tanıtsaydın. ehliyetin var mı? motor tecrüben var mı? bütçen nedir?
2- ben o toplantıya gelemicektim, kaçırıldım
3- olum göbeğiniz bana mı bağlı sizin, gidin toplanın işte :D
4- yahu ibo her taşın altından sen çıkyon ama güzel bi çıkış bu
5- 19 mayıs olayında mesaideyim
6- hepinizi seviyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
boreass hoşgeldin aramıza, scooter konusunda mersin mt de en tecrübeli benimdir heralde veya eren abi :D 3 yıl kullandım...
şehir içi ve başlangıc icin en ideal motor scooter'dr iboş abininde dedigi gibi honda innova tam bu tip motor ama sencer abininde dedigi bişey var bütcen nekadar?
arkadaslar saat bellı oldu saat 15:00 de stadyumun önundeyız:D
blogcu.com/katrenil
tekrardan hoşbulduk,
valla benim bütçem biraz kısıtlı 3500 ytl civarı diyebilirim. fakat benim araştırmalarıma göre bu bütçeyle çokda kaliteli takılamam heralde. artık 2. el filanda olabilir. ilk araştırmama göre en çok beğendiğim scooter honda dylan 150cc lik motor. ama 5500 ytlmiş.
kendimi tanıtmaya gelince, mezitlide oturuorm, pozcuda çalışıorm. b sınıfı ehliyetim var motor tecrübem hiç yok.
yürekçe, motor için bize uğra demişsin, nerde bulabilirim sizi?
teşekkürler.
Aslında siteyi biraz incelersen Carsamba gunleri saat 19:00 dan sonra cetinkayanın dogusundaki BP nin yanındaki SEVGİ cafe de toplandıgımız yazıyor. Ama senin siteyi aramakla zaman kaybetmeni istemem onun için yazayım bari...
cetinkayanın dogusundaki BP nin yanındaki SEVGİ cafe de saat 19:00 dan sonra...
Katılım duruma göre degişiyor. Bazı arkadaşlar iş bazılarıda eş nedeni ile toplantılara gelemeyebiliyorlar.
Siteyi takip edersen toplantı olup olmayacagını kimlerin gelebilecegini görürsün....
Sencer abi kusura bakma arkadaş sana sormus ama senin yerine cevapladım...
Verdigim cevabı kendim okuyunca kafam karıştı ama arkadaş anlar sanırım... görüşmek üzere...
teşekkür ederim. gelmeye çalışıcam o zaman. 168 sayfa okumaktan kurtardın beni :-) eyw
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)