konvoyun en iyisini Mersin grubu yapar şüpheniz olmasın
konvoyun en iyisini Mersin grubu yapar şüpheniz olmasın
mersin,cruiser,avukat,27
bencede..artniyet adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
önce insanlık sonra arkadaşlık ve motorculuk derim agalar mondialcılar bizde iki zongshenci olduk ortalığı zonklatcaz yani gezerek kimse yanlış anlamasın . sevgi ve saygılar. pckerim buarada kaana aldırma o seni çekemiyor boşver onun motoru sana göre biraz ağırya neyse kaskı takarsan kaan çok mutku olacak ama gerçekten sıcak mecburuz herkeze selamlar..............................
Arkadaşlar vadi tesislerinden geliyorum. Yerimizi rezerve ettirdim.26 05 2006 cuma aksamı guzel bir buluşma olacak eminim. Hem haftanın yorgunluğunu atacağız,hem de gezi planını cıkarıp tişrt işini son haline getiririz inşallah.Herkes gelsin duyanlar duymayanlara haber etsin.Vadi tesisleri saat 19:30 'da mersin mt toplanıyor...goruşmek uzere...
alper gitarlar da alınsın hoş olur ha?
evt abi gitarlar hiçte fena olmaz...
CBR 600F Honda,
alınsın kardeş gitarLAR ...sazlı sözlü toplanalım...
mersin,cruiser,avukat,27
ollleyyy..artniyet adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
ooo bu akşam güzel olacak desenize. bende bağlamamı getiriiim dicem ama 1 teli kopuk başka bi sefere inşallah.
alper t-shırt için elindeki çizimleri unutma
elimdeki çizimler bilgisayarda yaptığım logolardan ibaret..
mersin,cruiser,avukat,27
tamam işte onları çıktı al ki bi karara varalımartniyet adlı üyeden alıntı
pc sende şu kart işlerini unutma...
kart işi derken?_? abi ben geçen kartı sundum.. tamamen yorum yapılmadı... bugn onuda konuşalım..benkaan adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
arkadaşlar allahtan bi mani çıkmaz ise vadideyiz sevgi ve yaygılarımı gönderiyorum bu arada kaan varya site yöneticisi gibisin eküri baksana ...onu unutma şunu çıkar bunu getir valla maşallah be aga çok aktifsin ya
nası yani kaan abi aktifmi..cross33 adlı üyeden alıntı
senkaan abi şaka abi kızzmaa abi..
CBR 600F Honda,
mersin'de toplnma saati 10:00 - 11:00 arası..
toplanma yeri şehir merkezi Atatürk Parkı..
dur arkadaş ortalığı karıştırma. açıklayıcı yaz. seninki ne ? gezi falanmıMasterDaRüzgar adlı üyeden alıntı
bu akşam saat 19:30 - 20:00 arası üniversite vadi tesislerinde buluşma.
harbiden ya Mersin grubunun toplanma gibi bi kararı yok şu anda neden yazıldı ki acaba buraya.Ayrıca 10 mu 11 mi değişik bir toplanma saati ve yer çok ilginç Atatürk Parkı! oha! ufak tefek bi yer değil ki Atatürk Parkı..İşallah buluşursunuz..
mersin,cruiser,avukat,27
adam kim tanıyomusunuzki adana mt yede yazmış ama ne bilen nede tanıyan var arkadaşlarartniyet adlı üyeden alıntı
istikamet belirlendi.. hedef tarsus kadıncık barajı yada çamlıyayla.. toplanma saati: pazar sbh 8:30.. yer: gözne otoban girişi..
CBR 600F Honda,
:( arkadaşlar ne yazıkki ben geziye gelemiyorum.....imkansız yani gelmem özür diliyorum gidecek olanlara iyi eğlenceler.... :( :(
mersin,cruiser,avukat,27
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)