selam arkadaşlar uzun bir süredir giremiyordum hepinize selamlar
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
herkese selamlar herzaman keyıflı surusler dılgıyle yolunuz hep acık olsun
cıdden ya bu adandakı acılıs baya guselmıs yaw mersındede olsa aynı ne gusel olurdu...
Plaj Yolu Gayrimenkul ve Oto Kiralama
Yenişehir/MERSİN 0507 452 88 33
cok teşekurler arkadaslar bu sıcak karsılama ıcın sencer canım naber yaa ınsallah gelırız toplantılarınızada gezılerınızede yakın zamanda görusmek uzere:D
blogcu.com/katrenil
bende 10 temmuzdan sonra anamurda olcam her zaman bekleriz.
zaten bi gelen bi daha gelmeden yapamıyor işte. napalım memleketimiz güzel çok cazip işte yav.
Merhaba dostlar. Haftasonu Adanaya kesin dönüş yapacağım fakat bir ayağım kız kardeşlerimden mütevellit sürekli mersinde olacak. Çok uzun süredir Memleketten uzak kaldığımdan olsa gerek, birlikte ne gazlayacak ne gezecek kimse bulamayacağımı düşünerek bu mesajı yazıyorum.(Aynı mesajı birde Adana MT kategorisinde açtım) Olurda bir şekilde araya gelebilirsek tanışalım çok mutlu olurum. (Mersin semalarında gazlarken rastlayan arkadaş olursa lütfen bir şekilde beni durdursun, motordan indirsin ve tanışalım.)
Unutmadan özel mesaj ilede haberleşebiliriz.
Fotoğraflada motosikleti teşhir edeyim tam olsun.Plakam 07 KM 537
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yogunnıstek uzerıne resımlerı sıze aradım buldum sıra vıdeoda onuda bulacamm
abı ne fotolar varmıs ya gerı sayfalara donun bırdee sız bakın ıyı oluyor bular da kınetıkten fotolar
beyler vazıyet budurr ne zaman ıstersenız tekrar deneyebılırızzzz
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
Herkese Merhaba...
Bir Mersinli olarak (Anamur İlçesi) topiğe ilk defa yazıyorum. Bakıyorum, burada muhabbet güzel, kaynatmışsınız valla... Biz Erzincan'da fazla birşey yapamıyoruz, motosikletle yeni tanışıyor millet. Mersin'i temsilen burada güzel bir gezi yaptım, hem beni daha yakından tanımanıza vesile olur düşüncesiyle... Herkese iyi günler...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...a-turlari.html
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
http://www.pikniktube.com/video.asp?...61aba4811c8654
denedık gıdıyorr ızleyebılırsınızzz
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)