Arkadaşlar resimleri upload ettiğim site açılmıyor, dolayısıyla resimler de görünmüyor. Eğer birkaç güne kadar siteyi düzeltmezlerse resimleri tekrar başka bir yerden yükleyeceğim. Anlayışınıza teşekkürler...
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
Hepinize günaydın arkadaşlar.
Yıldırım kardeş dün ben de tömükdeydim. Dün saat 16:30 gibi akraba ziyareti amacı ile Afetevlerinden cıktık Kuyuluk, kargıpınarı, elvanlı oradan da saat 18:15 gibi tömüge gectik.Birer sıcak caylarını içip saat 23:45 gibi de güneykente döndük..
arkadaşlar bi rüya gördüm.hayırdır diyim önce.bitane r1 alıyodum rüyamda.98 model 9000 ytl.ama motor çok temiz.sadece yatmış 2300 km daha.hemen alıyorum.ustama götüryorum.full bakımdan geçio.280 km kadar çıkıorum.ama rüya müthişdi.gerçek gibiydi.normal olmayan tek şey bütün korumalarımn olmasına rağmen kaskımın olmamasıydı.acaba anca rüyanda görürsün mesajı falanmı
Orgazma Dudak Büktürür
selam arkadaslar ben geldım
blogcu.com/katrenil
Hoşgeldin.
Mersin MT ye katılmakla çok dogru bir karar verdigini ileryen ginlerde sende anlayacaksın...
Sencer abi Bizim halı saha maçını arkadaşlar Perşembe gününe ayarlamışlar inşallah yarın Sevgi cafe de buluşmak üzere..
Bu arada Katre arkadaşım seni de ilk olarak ben davet edeyim Çarsamba Gunleri Cetinkayanın Dogu tarafında BP petrolun yanında SAAT 19:00 dan sonra (ben işim dolayısıyla 19:30 gibi gelebilirim) toplanıyoruz.. Görüşmek üzere bekliyoruzz.... Saglıcakla kalın.
Sencer abi nasıl aktif calışıyorum ama daha kendim bir defa geldim toplantıya sanki topi ben açmışım gibi atlıyorumm..
hüseyin abi anamur genclik den mi yüklediydin resimleri
ya arkadaşlar resmen paslandım ya.cebimde 25 lira vardı gittim benzin aldım bende.daha iyi bi yatırım olamaz benim için.he diyin kalkıp gidip coşalımzenginim anlıyacağınız
Orgazma Dudak Büktürür
Yok, resimleri www.anamur.gen.tr ve www.anamurekspres.com sitelerinden seçip bir resim upload sitesine yüklemiştim... Bugün değiştireceğim inş...
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
29 ekim 2006 da anamura antalyalı motorcular olarak bir gezi yapmıştık. dragon çayının yanında bir otelde kaldık. 20 motora yakıındık. anamuru gerçekten çok güzel bir yer olarak gördüm. inşallah en kısa zamanda bir gezi daha yaparız.
[QUOTE=yürekçe;1077505]helal sana ibrahim... ama ktre bizim çook eski bir arkadaşımız. kendisi motosiklet camiasının en tanınmış simalarındandır.... ama olsun, çoğalmak güzeldir..
yapma sencer abi yaa tühh.desene boşa kürek cektik. ama ben nerden biliyim canım benim MT camiasındaki günlerim daha dün bir bugun iki. neyse zamanla hepinizle tanışırım diye düşünüyorum ama bu sadece düşüncede kalıyo. Hadi toplantıya katılım az oluyor bari surada yazın da hem topik canlansın hemde birbirimizi tanıma sansımız olsunn.. Saglıcakla kalınn...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)