Anamur ne zaman il oldu yauu
Anamur ne zaman il oldu yauu
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yav kardeşim ille il mi olması gerenk yani mt kurmak için
behiç ağabeyimiz il olma teklifini verdi tek temennimiz il olması.
yok mu başka anamurlu yyav.
Yıldırım kardeş ben geldigime göre benim tekerim parlamaz dimii.???
Mehaba arkadaşlar. Bugun topige ilk defa ben yazıyorum. Dün sevgi ye gittim Yıldırım,Karasu Ve Mustafa*2 arkadaşlarla tanışdık. İlk izlenim önemlidir derler ya bu arkadaşlarla kısa ama sıcak bir ortam oluşturduk. Birdahaki sefere daha sıcak ortamlar ve sohbetler olacagından eminimm Cünkü haftaya havalar biraz daha ısınır . Malumunuz dün mersinde hava serindi hafif yagmurda vardıı. Neyse arkadaşlar sizlerle tanışdıgıma memnun oldumm. Sencer abi senle tel tanışdık ama ilk fırsatta görüşmek dilegiylee....
selam mersin(İcel)mt mersine yeni geldim bu akşam buluşma olacakmış bu arada sencerle tanıştım sizlerlede tanışmak vaktım oldukca gezilere katılmak istiyorum mersini hic bilmiyorum (sadece otel ve sahil) bu akşam görüşmek umuduyla.
Merhaba Arkadaşlar 12/04/2008 deki adana kokteyli açılş fotolarını adanalı arkadaşlar paylaşmak istemediler sanırım yada ben paylaşım sitesini bulamadım. Neyse Bari ben kendi cektigim birkaç fotografı koyayım.
İlk resim tabiki acılışda en fazla dikkat ceken ben ve motorum olduu HONDA
Ve işte adanalı burcuuu arkadaşımız
Ve şimdi sırada muhdesem suzukilerin fotoları var.. Bu motor benim olsa binmeye kıyamam
buda yamahaaaa
Buda Bizim hanımın motoruu.. Buyutmeyi düşünüyor ama bu aralar durumu müsade etmiyor Önce vitesli motoru kullanmasını ögrenmeli
Ve işte bunlarda burcunun Verdigi ilanda üstlerini sansürledigi dasn grubunun fotolarıı.. Devamı var ama cektigim Video dan foto cekmem gerek. İlerleyen günlerde koymaya calışırım...
alahhala ne bunlar yaaaa nere gelmısledı hala burdalardamılar
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
En kısa zamanda aynı organizasyonu mersinede bekliyoruz :D
sencer msnden görüşelim.senin iş halloluyor..
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ben ayrılacam sorun yok abıı nasılsa
bakarsınn bakasını buluruz
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gunaydın arkadaslar ben burdan kendımı sıldırsem nasıl olur ya
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)