bizim grupta herkesin pc si yok. yoksa her akşam erenin orda toplanyoz zaten.[/QUOTE]
Merhaba Sencer Abi
erenin ora dediginiz yer tam olarak neresi. Saat kaçda toplanıyorsunuz...?
bizim grupta herkesin pc si yok. yoksa her akşam erenin orda toplanyoz zaten.[/QUOTE]
Merhaba Sencer Abi
erenin ora dediginiz yer tam olarak neresi. Saat kaçda toplanıyorsunuz...?
bizde grup en ufak motosiklete göre hareket eder. hiçbirzaman küçük-bvüyük ayrımı yapılmaz. yani bu tür şeyleri dert etme. sadece grubun güvenliğini tehlikeye atacak hareket yapanlar ve toplum ahlakına aykırı hareket edenler dışlanır. onlar da bizim için sorun değildir, o kendi kendilerinin sorunur.
ayrıca sana özel mesaj attım, acele cevaplarsan sevinirim..
Merhaba Sencer Abi
erenin ora dediginiz yer tam olarak neresi. Saat kaçda toplanıyorsunuz...?[/QUOTE]
erenin dükkanı çarşıda, çarşı karakolu civarında. akşamları 6-7 gibi görüşüyoruz çoğunlukla.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gecen hafta toplandınızmı bu hafta tolanacamısınız sevgıdeee daha salı ama aklıma geldı sorayım dedımm
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
Çarşı karakolunun orda kime sorarsan oto elektrikcisi eren diye gösterirler...
mustafa abi her hafta sencer abinin sayesinde toplanamıoruz :D benim işim var gelemem dio kimse gelmiyor ama bu hafta inşallah toplanacağız gerçi artık motorumda yok nasıl gelecem bilmiyorum ama...
walla sencer abi beni bi kalayladı dün(haklı olarak)daha kendime gelemdim.motoru hiç kullanmadığım kadar efendi kulannıyorum.teşekkürler sencer abiarkadaşlarım bile şaşkın
Orgazma Dudak Büktürür
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post1064799
selam konu hakkında ilgilenen arkadaşlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
erenin dükkanı çarşıda, çarşı karakolu civarında. akşamları 6-7 gibi görüşüyoruz çoğunlukla.[/QUOTE]
Abi daha önce de dedigim gibi ben adana da calışıyorum Mesai saat 18:00 da bitiyo servis fabrikadan 18:20 de hareket ediyor mersine ancak saat 19:15 gibi varıyor. Bu durumda sanırım benim toplantı kacda bitiyor diye sormam gerekiyor. Birde hergun mu toplanıyorsunuz onu sormak istedim. Birde sevgi cafe de toplanıyoruz deniyor. Sevgi cafe yi biliyorum toplantı gün, saat ve yerini acık olarak belirtmenizi rica ediyorum. Birde tolantılara bayan arkadaş katılımı oluyormu. Ben gelmek istedigimde eminim ki eşim de gelmek isteyecektir. Sonra orada yalnızlıktan sıkılıpta evde beni ....
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah Anamur'da bulunan motor sahibi arkadaşların organize olmasına küçük de olsa bir katkımız olabilir...
Ben 15 Temmuz'da memleketim olan Anamur'a gidiyorum. Herkese iyi günler dilerim...
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
Hadi hayırlı uğurlu olsun...
vvaaayyyy memleketim anamur hhhaaa bende varım o zaman
bende memlekeketten daha yeni ayrıldım motorumlan.
bende temmuzun 10 u gibi anamurda olcam tekrardan.
sen nerden hangi köyden pozitif man.
adın ne?
o zaman carsamba gorusuruz arkadaslarr gelen gelır gelmeyenın tekerı patlasın mustafa karasu senın de ınternetın coksun bırdaha yap
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
iyiliğin içindi emin ol...
zaten farkına varmışsın.
mersin MT nin en büyük özelliği artçısına ve öncüsüne göz kulak olur. ve bir kuş sürüsü nasıl ki bir ahenk içinde yol alırsa ve manevralara girerse bu grup da aynen öyledir.
madde1 - yolda bırakanla yola çıkılmaz
madde2 - önce birinci kuralı öğren
madde3 - önce ikinci kuralı iyice öğren
sevgiyle kal....
Abi daha önce de dedigim gibi ben adana da calışıyorum Mesai saat 18:00 da bitiyo servis fabrikadan 18:20 de hareket ediyor mersine ancak saat 19:15 gibi varıyor. Bu durumda sanırım benim toplantı kacda bitiyor diye sormam gerekiyor. Birde hergun mu toplanıyorsunuz onu sormak istedim. Birde sevgi cafe de toplanıyoruz deniyor. Sevgi cafe yi biliyorum toplantı gün, saat ve yerini acık olarak belirtmenizi rica ediyorum. Birde tolantılara bayan arkadaş katılımı oluyormu. Ben gelmek istedigimde eminim ki eşim de gelmek isteyecektir. Sonra orada yalnızlıktan sıkılıpta evde beni .... [/QUOTE]
canım kardeşim, bu hafta çok istiyor olmama rağmen yatılı misafirlerim olacağından bu hafta katılamayacağım. üzgünüm
gezginciğim, akşam saat 19,30 da başlayan toplantılarımız 20,30 a kadar filan sürebiliyor. aslında işi olan çıkıp geri gelyor, sonradan katılıyor. ne bileyim çocuklar gibi bazen topluca internet cafeye gidyoruz araba yarıştıryoruz filan... yaşlarımız 18-50 arası ama fark etmiyor. çünkü hepimizin ruhu aynı rüzgarı seviyor...
yengem isterse elbette ki buyurup gelsin. zaten ben nişanlıyken hep nişanlımla giderdim. eşi olan eşiyle gelir, nişanlı olan nişanlısıyla, kız arkadaşı olan kız arkadaşıyla.... fark yok. birimizin namusu hepimizin namusudur. zaten aksi şekilde davranan olduğunda grup otomatikmen dışlama yapıyor.....
bu motosiklet grubundan çok daha önce biz arkadaş grubuyuz...
hepinizi seviyorum
bu seferlik ben hariç olayım beee....
ama bundan sonraki haftalarda tam katılım yapılması için herkesten söz alacağım. çünkü sezon açıldı. motosikleti olsun olmasın hepimizin bir arada olması çok önemli.....
aha işte sencer abi yok toplantı yine iptal
Orgazma Dudak Büktürür
Aragon kardeş; ekonomik yönden çok gelişmesine rağmen Anamurumuz'da fazla bir kültürel ve sosyal aktiviteler olmuyor malesef... Belediye de festival yapmasa hiç eğlenemeyecez. Bar 10'a filan da takılamıyoz
Ben Tekmenli'yim, ama 2000 yılından beri fazla uğrayamıyorum. 5 yıl İstanbul'da üniversite, sonrası Erzincan... Adım Hüseyin. Hayırdır, sen niye uzak düştün Anamur'dan???
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
hiç gitmedim ama güzel bir yere benziyor..hayırlı olsun.katılımcıların olması dileğiyle
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
çok doğru dedin kardeş
ben mersin üniversitesindeyim son sınıfta.bende emin.
vallaha bende arasıra giderim bar10 a kutlaya falanyani öle sık değil.yazları herkesin yaptığı gibi bende her akşam iskele de olurum gece ikiye üçe kadar yapacak bi şe olmayınca bazen de alanya ya falan kaçarım.
ikimizden başka da kimse yok heralde anamurlu bu topik ayakta zor dru gibi geliyo bana:9
Pek bilinmez ama, gidenleri de kendine hayran bırakır Anamur. En kısa zamanda görebilmen dileklerimle...
hocam, biz iki kişi neler yaparız bu topikte... Cesaretini kaybetme! Ben tanıtım çalışmalarına yeni başlıyorum. Sen de tanıdıklarına haber ver, yavaş yavaş olacak bu iş...
hayırlısı bakalım yyaa inşallah da benim hoca olduumu nerden bildin yav?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)