Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    bizim grupta herkesin pc si yok. yoksa her akşam erenin orda toplanyoz zaten.[/QUOTE]
    Merhaba Sencer Abi
    erenin ora dediginiz yer tam olarak neresi. Saat kaçda toplanıyorsunuz...?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı dodobiç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok sağol koşmaya devam ediyoruz.
    sana birşey danışmak istiyorum,tahminince 3 ay kadar tarsusuta kalacağım 150cc lik scooter almayı düşünüyorum.sizin ile turlarda bir sorun çıkarırmı?
    bizde grup en ufak motosiklete göre hareket eder. hiçbirzaman küçük-bvüyük ayrımı yapılmaz. yani bu tür şeyleri dert etme. sadece grubun güvenliğini tehlikeye atacak hareket yapanlar ve toplum ahlakına aykırı hareket edenler dışlanır. onlar da bizim için sorun değildir, o kendi kendilerinin sorunur.
    ayrıca sana özel mesaj attım, acele cevaplarsan sevinirim..

Merhaba Sencer Abi
    erenin ora dediginiz yer tam olarak neresi. Saat kaçda toplanıyorsunuz...?[/QUOTE]

erenin dükkanı çarşıda, çarşı karakolu civarında. akşamları 6-7 gibi görüşüyoruz çoğunlukla.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

gecen hafta toplandınızmı bu hafta tolanacamısınız sevgıdeee daha salı ama aklıma geldı sorayım dedımm
    :pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:

Motosikleti
    GS200, zs125
    Çarşı karakolunun orda kime sorarsan oto elektrikcisi eren diye gösterirler...

mustafa abi her hafta sencer abinin sayesinde toplanamıoruz :D benim işim var gelemem dio kimse gelmiyor ama bu hafta inşallah toplanacağız gerçi artık motorumda yok nasıl gelecem bilmiyorum ama...

Motosikleti
    Alıntı karasu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çarşı karakolunun orda kime sorarsan oto elektrikcisi eren diye gösterirler...

mustafa abi her hafta sencer abinin sayesinde toplanamıoruz :D benim işim var gelemem dio kimse gelmiyor ama bu hafta inşallah toplanacağız gerçi artık motorumda yok nasıl gelecem bilmiyorum ama...
    ulen her hafta sizleri toparlamaya çalışmaktan gına geldi. toplanmak istosanız toplanırız kardeşim.
    motorun yoksa biz yokmyuz kardeşim. benim motorum emrindedir...

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    walla sencer abi beni bi kalayladı dün(haklı olarak)daha kendime gelemdim.motoru hiç kullanmadığım kadar efendi kulannıyorum.teşekkürler sencer abiarkadaşlarım bile şaşkın
    Orgazma Dudak Büktürür

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post1064799

selam konu hakkında ilgilenen arkadaşlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde grup en ufak motosiklete göre hareket eder. hiçbirzaman küçük-bvüyük ayrımı yapılmaz. yani bu tür şeyleri dert etme. sadece grubun güvenliğini tehlikeye atacak hareket yapanlar ve toplum ahlakına aykırı hareket edenler dışlanır. onlar da bizim için sorun değildir, o kendi kendilerinin sorunur.
    ayrıca sana özel mesaj attım, acele cevaplarsan sevinirim..

Merhaba Sencer Abi
    erenin ora dediginiz yer tam olarak neresi. Saat kaçda toplanıyorsunuz...?
    erenin dükkanı çarşıda, çarşı karakolu civarında. akşamları 6-7 gibi görüşüyoruz çoğunlukla.[/QUOTE]

Abi daha önce de dedigim gibi ben adana da calışıyorum Mesai saat 18:00 da bitiyo servis fabrikadan 18:20 de hareket ediyor mersine ancak saat 19:15 gibi varıyor. Bu durumda sanırım benim toplantı kacda bitiyor diye sormam gerekiyor. Birde hergun mu toplanıyorsunuz onu sormak istedim. Birde sevgi cafe de toplanıyoruz deniyor. Sevgi cafe yi biliyorum toplantı gün, saat ve yerini acık olarak belirtmenizi rica ediyorum. Birde tolantılara bayan arkadaş katılımı oluyormu. Ben gelmek istedigimde eminim ki eşim de gelmek isteyecektir. Sonra orada yalnızlıktan sıkılıpta evde beni ....

pozitif_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yenisini alana kadar yok.
    İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah Anamur'da bulunan motor sahibi arkadaşların organize olmasına küçük de olsa bir katkımız olabilir...

Ben 15 Temmuz'da memleketim olan Anamur'a gidiyorum. Herkese iyi günler dilerim...
    İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.

Hadi hayırlı uğurlu olsun...

vvaaayyyy memleketim anamur hhhaaa bende varım o zaman
    bende memlekeketten daha yeni ayrıldım motorumlan.
    bende temmuzun 10 u gibi anamurda olcam tekrardan.
    sen nerden hangi köyden pozitif man.
    adın ne?

o zaman carsamba gorusuruz arkadaslarr gelen gelır gelmeyenın tekerı patlasın mustafa karasu senın de ınternetın coksun bırdaha yap
    :pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:

Motosikleti
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla sencer abi beni bi kalayladı dün(haklı olarak)daha kendime gelemdim.motoru hiç kullanmadığım kadar efendi kulannıyorum.teşekkürler sencer abiarkadaşlarım bile şaşkın
    iyiliğin içindi emin ol...

zaten farkına varmışsın.

mersin MT nin en büyük özelliği artçısına ve öncüsüne göz kulak olur. ve bir kuş sürüsü nasıl ki bir ahenk içinde yol alırsa ve manevralara girerse bu grup da aynen öyledir.

madde1 - yolda bırakanla yola çıkılmaz
    madde2 - önce birinci kuralı öğren
    madde3 - önce ikinci kuralı iyice öğren

sevgiyle kal....

Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erenin dükkanı çarşıda, çarşı karakolu civarında. akşamları 6-7 gibi görüşüyoruz çoğunlukla.
    Abi daha önce de dedigim gibi ben adana da calışıyorum Mesai saat 18:00 da bitiyo servis fabrikadan 18:20 de hareket ediyor mersine ancak saat 19:15 gibi varıyor. Bu durumda sanırım benim toplantı kacda bitiyor diye sormam gerekiyor. Birde hergun mu toplanıyorsunuz onu sormak istedim. Birde sevgi cafe de toplanıyoruz deniyor. Sevgi cafe yi biliyorum toplantı gün, saat ve yerini acık olarak belirtmenizi rica ediyorum. Birde tolantılara bayan arkadaş katılımı oluyormu. Ben gelmek istedigimde eminim ki eşim de gelmek isteyecektir. Sonra orada yalnızlıktan sıkılıpta evde beni .... [/QUOTE]

canım kardeşim, bu hafta çok istiyor olmama rağmen yatılı misafirlerim olacağından bu hafta katılamayacağım. üzgünüm

gezginciğim, akşam saat 19,30 da başlayan toplantılarımız 20,30 a kadar filan sürebiliyor. aslında işi olan çıkıp geri gelyor, sonradan katılıyor. ne bileyim çocuklar gibi bazen topluca internet cafeye gidyoruz araba yarıştıryoruz filan... yaşlarımız 18-50 arası ama fark etmiyor. çünkü hepimizin ruhu aynı rüzgarı seviyor...

yengem isterse elbette ki buyurup gelsin. zaten ben nişanlıyken hep nişanlımla giderdim. eşi olan eşiyle gelir, nişanlı olan nişanlısıyla, kız arkadaşı olan kız arkadaşıyla.... fark yok. birimizin namusu hepimizin namusudur. zaten aksi şekilde davranan olduğunda grup otomatikmen dışlama yapıyor.....

bu motosiklet grubundan çok daha önce biz arkadaş grubuyuz...

hepinizi seviyorum

Alıntı _Yıldırım_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman carsamba gorusuruz arkadaslarr gelen gelır gelmeyenın tekerı patlasın mustafa karasu senın de ınternetın coksun bırdaha yap
    bu seferlik ben hariç olayım beee....

ama bundan sonraki haftalarda tam katılım yapılması için herkesten söz alacağım. çünkü sezon açıldı. motosikleti olsun olmasın hepimizin bir arada olması çok önemli.....

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    aha işte sencer abi yok toplantı yine iptal
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aha işte sencer abi yok toplantı yine iptal
    ortalığı karıştırma len yine. ben bu hafta yokum dedim. siz kendi başınıza gelsenize bir araya yahu...

hadi hüseyin bu haftaki organizasyonu sen yap.

Motosikleti
    Alıntı aragon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vvaaayyyy memleketim anamur hhhaaa bende varım o zaman
    bende memlekeketten daha yeni ayrıldım motorumlan.
    bende temmuzun 10 u gibi anamurda olcam tekrardan.
    sen nerden hangi köyden pozitif man.
    adın ne?
    Aragon kardeş; ekonomik yönden çok gelişmesine rağmen Anamurumuz'da fazla bir kültürel ve sosyal aktiviteler olmuyor malesef... Belediye de festival yapmasa hiç eğlenemeyecez. Bar 10'a filan da takılamıyoz

Ben Tekmenli'yim, ama 2000 yılından beri fazla uğrayamıyorum. 5 yıl İstanbul'da üniversite, sonrası Erzincan... Adım Hüseyin. Hayırdır, sen niye uzak düştün Anamur'dan???
    İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    hiç gitmedim ama güzel bir yere benziyor..hayırlı olsun.katılımcıların olması dileğiyle
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

çok doğru dedin kardeş
    ben mersin üniversitesindeyim son sınıfta.bende emin.
    vallaha bende arasıra giderim bar10 a kutlaya falanyani öle sık değil.yazları herkesin yaptığı gibi bende her akşam iskele de olurum gece ikiye üçe kadar yapacak bi şe olmayınca bazen de alanya ya falan kaçarım.
    ikimizden başka da kimse yok heralde anamurlu bu topik ayakta zor dru gibi geliyo bana:9

Motosikleti
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç gitmedim ama güzel bir yere benziyor..hayırlı olsun.katılımcıların olması dileğiyle
    Pek bilinmez ama, gidenleri de kendine hayran bırakır Anamur. En kısa zamanda görebilmen dileklerimle...

Alıntı aragon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok doğru dedin kardeş
    ben mersin üniversitesindeyim son sınıfta.bende emin.
    vallaha bende arasıra giderim bar10 a kutlaya falanyani öle sık değil.yazları herkesin yaptığı gibi bende her akşam iskele de olurum gece ikiye üçe kadar yapacak bi şe olmayınca bazen de alanya ya falan kaçarım.
    ikimizden başka da kimse yok heralde anamurlu bu topik ayakta zor dru gibi geliyo bana:9
    hocam, biz iki kişi neler yaparız bu topikte... Cesaretini kaybetme! Ben tanıtım çalışmalarına yeni başlıyorum. Sen de tanıdıklarına haber ver, yavaş yavaş olacak bu iş...

hayırlısı bakalım yyaa inşallah da benim hoca olduumu nerden bildin yav?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler